Ο Πασχάλης Τσαρούχας μπαίνει στο Καρμα

4
O Πασχάλης Τσαρούχας μπαίνει στο Καρμα. Ναι ναι ο Πασχάλης Τσαρούχας μπαίνει στις ζωές τους για να τους αναστατώσει όλους καθώς θα  έχει τον ρόλο του Ορέστη Χρονόπουλου. Ο  Ορέστης Χρονόπουλους είναι ο άνθρωπος που έχει πάρει το 35% της κατασκευαστικής εταιρείας από το Δημήτρη.Όπως ξέρουμε η σειρά Κάρμα θα συνεχίσει προς το παρόν για 5 επεισόδια, και λέω προς το παρόν καθώς υπάρχει πιθανότητα αν η σειρά παει καλά σε εβδομαδιαία βάσει, να συνεχίσει και για παραπάνω επεισόδια.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τελικα το καρμα θα ειναι εβδομαδιαιο η καθημερινο? για αυτα τα πεντε επεισοδεια γιατι γραφονται διαφορα οπως επισης οτι αυτα τα πεντε επεισοδεια ειναι τα τελευταια της σειρας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα 5 αυτά επεισόδια θα προβληθούν καθημερινά!!! το φινάλε θα είναι πάλι ανοιχτό, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο από Ιανουάριο να περάσει στην prime time ζώνη για 2 φορές την εβδομάδα! πάρε και κατάλαβε!

    όλα αυτά ΙΣΧΥΟΥΝ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. eleos mia seira mou arese kai kanoun peiramata...8a synexisei, den 8a synexisei, 8a einai ka8hmerino, den 8a einai ka8hmerino, 8a einai 5 epeisodeia, den 8a einai 5, to telos dld 8a to mamisoun kanonika analoga... e re ftisimo pou 8eloun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !