Η Ελένη φεύγει… η Κατερίνα έρχεται!

3
Η Παπουτσάκη στην θέση της Μενεγάκη


Η ωραία Ελένη ξανά στους δέκτες από Σεπτέμβρη! Μετά την μετάδοση των Best Of επεισοδίων του «Καφέ με την Ελένη», οι τηλεθεατές του ALPHA από την Δευτέρα 2 Αυγούστου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις τηλεοπτικές σειρές «Έρωτας με επιδότηση ΟΓΑ», καθώς και διπλά επεισόδια της δραματικής σειράς «Αν μ’ Αγαπάς» στην οποία πρωταγωνίστησε τις σεζόν 2006-2008 η Κατερίνα Παπουτσάκη. 

Αλλαγές θα υπάρξουν ωστόσο και στην Prime Time αφού τα επεισόδια του «Got To Dance» ολοκληρώνονται εντός του Ιουλίου. Στην θέση του χορευτικού τάλεντ σόου τοποθετείται η αστυνομική σειρά CSI: Las Vegas. Ο αστυνομικός συνδυασμός CSI:Las Vegas και CSI:Miami είχε χρησιμοποιηθεί παρελθοντικά και στον προγραμματισμό του Ρικ Σπίνερ τις Δευτέρες.

Παράλληλα τα Σαββατοκύριακα επιστρατεύεται η Καλομοίρα και το «Big in Japan» (Κυριακές 21:00), αλλά και η Σίσσυ Φειδά με το «Σπίτι από την αρχή» (Σαββατοκύριακα 17:05).

Να θυμίσουμε πως το κανάλι της Κάντζας δοκίμασε διάφορους προγραμματιστικούς συνδυασμούς στο απογευματινό και βραδινό του καλοκαιρινό πρόγραμμα, με μέτρια εμπορικά αποτελέσματα. Υψηλά στελέχη του σταθμού τονίζουν στο TVNEA πως «το κανάλι επικεντρώνει το ενδιαφέρον του στην ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν και παρακολουθεί με ιδιαίτερη προσοχή τα νούμερα του καλοκαιριού» (sic).

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. αα παρακολουθει κι τα νουμερα τωρα ο αλφα για να δει τι θα κανει το χειμωνα?τι βλεπει δηλαδη?τα 6αρια του ή τα 7αρια του που κανει καθημερινως κι μεχρι κι η νετ κι το αλτερ τον περνανε.μην σας πω οτι οπου να ναι θα τον περασει κι το σκαι!!!!!!τωρα να χαρω που θα πατωσει το πρωι?ναι θα χαρω.περυσι να φανταστω δεν τα κοιτουσαν τα νουμερα το πρωι που η πενταμορφη τους εκανε 16αρια!!!!για αυτο δεν βαζουν πια λατιν σειρες!ελεος ντροπη τους.μαζοχιστες ειναι οι ανθρωποι.σιγα μην δουν νουμερα ετσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα, γενικώς κανένα κανάλι δεν αγόρασε νέο προϊόν για το καλοκαίρι. Όλοι και όλες αξιοποίησαν αρχειακό υλικό ή το συρτάρι δικαιωμάτων. Το γεγονός ότι όλοι βάζουν κασέτες και εισπράττουν ελάχιστα χρήματα (μειωμένη καλοκαιρινή τιμή κατά 45% σε σχέση με πέρσι) δηλώνει το σκεπτικό: Καλύτερα αυτά, παρά καθόλου. Για να μην έχει εξασφαλίσει το ALTER λατινικές σειρές σημαίνει πως οι τιμές τους είναι απαγορευτικές :b ή απλά ότι τις καπάρωσε το Contra Tv lol.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !