Έφυγε με το κεφάλι ψήλα

6

O λόγος για τη Βάσια Λοή που αποχώρισε από τον τηλεοπτικό σταθμό Alter.Η Βασία πιστεύω πως στην εκπομπή "Μεσήμεριανο express" δεν ήταν ο ευατός της,ήταν σφιγμένη και φαινόταν.

Δεν είχε εκείνη τη δροσιά που είχε στο "Tv Weekend", σαν να μην ήταν χαρούμενη που παρουσίαζε την καθημερινή εκπομπή.Από την πρεμιέρα της εκπομπής της Βασίας και της Φαίης είχα γράψει πώς πρέπει να αποφεύγουν να παρουσιάζουν τα ίδια θέματα. Αυτό το δεν μπορώ να πω πως το πέτυχαν εξολοκλήρου. Κάποιες φορές και οι δύο εκπομπές είχαν τα ίδια θέματα έτσι ο τηλεθεατής που είχε παρακολουθήσει τη Φαίη δεν είχε λόγο να ξανακούσει τα ίδια.

Ναι άλλα όταν η εκπομπή "Πολύ Μπλα Μπλα"έπαιζε τα πιο επίκαιρα και ενδιαφέρον θέματα η εκπομπή της Βάσιας με σκοπό να αποφύγει τη ταυτίσει των θεμάτων έπαιζε θέματα βαρετά και αδιάφορα.Πιστεύω πώς το λάθος το έκανα η υπεύθυνη προγράμματος στο Alter αφού βάλανε δυο ίδιες εκπομπές τι μία μετά την από άλλη.
Πρέπει να τονίσουμε πώς αρκετά καλά τα πήγε η Βάσια αφού με πολύ μεγάλο ανταγωνισμό σημείωνε νούμερα πολύ πάνω από το 10%. Εγώ θα ευχηθώ στη Βάσια το επόμενο της τηλεοπτικό βήμα να είναι κάτι στο οποίο θα αισθάνεται καλά.

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αφού είναι ίδιες εκπομπές, πως να μην έχουν ίδια θέματα? Η Σκορδά προύπήρχε της Λόη στο καθημερινό, και η Λόη από μόνη της θα έπρεπε να διαφοροποιηθεί για να επιβιώσει, και όχι σε θέματα,αλλά σε κόνσεπτ!
    Όσο για τη δροσιά της Λόη, η αλήθεια είναι οτι κάποιες φορές παραήταν δροσερή.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟΥΔΕΣ ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ!ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΕΔΩΣΑΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗΝ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ ΑΠΟΡΩ ! ΜΕΓΑΛΟ ΔΟΝΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. i skordou-tsimtsili einai klika kai petaksan ti loi ap eksw. i palaitsaki me tin arxisintaktria tis ekpompis tis tis idias tin ethavan mprosta sta moutra tis gt i palaitsaki pote de mporese na xonepsei oti den eixe dikia tis ekpompi k itan parea me tin arxisintaktria sto thapsimo. koinws katinies

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνω με τους 2 προλαλησαντες.
    Απο τη στιγμη που η μια εκπομπη ακολουθουσε την αλλη και μαλιστα με ιδια θεματολογια ηταν αναμενομενο να "ριξουν" τη 2η.
    Ειναι πολυ κριμα παντως γιατι απο τις 3,προτιμουσα αυτη.Οσο για τη τσιμτσηλη ε τι να πω σιγουρα μεγαλο δοντι ειχε μεσα...αφου ουσιαστικα πηρε ετοιμη εκπομπη και "ανεβηκε"..
    Καιρος ειναι ομως η κλικα των 2 να σπασει αφου η μια φευγει(πολυ κακη επιλογη του μεγκα) κ η αλλη θα μεινει μονη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Diladi tora i vasia loi einai oristika ektos alter???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !