Ράνια Θρασκιά :"Δεν πήρα σβάρνα τα κανάλια."

1
H Ράνια Θρασκιά, με  δηλώσεις της που έκανε στο "Εθνος", αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους και όλα αυτά που λέει, πιστέψτε με, έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον :

"Μου τηλεφώνησε ο Γιάννης Λάτσιος για να μου προτείνει κάτι, και μάλιστα έπρεπε να απαντήσω ακριβώς την επόμενη μέρα γιατί δεν είχαμε χρόνο προετοιμασίας. Δυο τρεις μέρες μεσολάβησαν γιατί διεκδικούσαμε ο καθένας τους καλύτερους δυνατούς όρους για τα συμβόλαιά μας. Το διάστημα που μεσολάβησε και για την εικόνα που μπορεί να έχει κανείς για μένα, ότι πήρα σβάρνα τα κανάλια, όχι δεν έγινε έτσι" ....


"Η αλήθεια είναι ότι γίνανε συναντήσεις και για να είμαι απόλυτα ακριβής σε τρεις περιπτώσεις με κάλεσαν για να μου προτείνουν κάτι συγκεκριμένο και σε άλλη μία περίπτωση εγώ προκάλεσα τη συζήτηση. Χωρίς να έχω κάτι συγκεκριμένο να προτείνω. Οχι στη διαδικασία ότι χτύπησα πόρτα" εξηγεί η Ράνια Θρακιά και λέει πως η τηλεόραση για εκείνην είναι η δουλειά της.

"Εχει όμως και τη ματαιόδοξη πλευρά της που κι εμένα με δυσκόλεψε αυτόν τον καιρό της απουσίας μου. Γιατί καμιά φορά πέφτεις στην παγίδα να προσδιορίζεσαι μέσα από τη δουλειά σου και μάλιστα μέσα από το κομμάτι της δημοσιότητας. Φοβάσαι ότι δεν θα ξαναχτυπήσει το τηλέφωνό σου να σου προτείνουν κάτι. Οπότε όλο αυτό θέλει μια ιδιαίτερη διαχείριση. Εγώ είχα τον χρόνο, ευτυχώς ή δυστυχώς, να την κάνω αυτή τη διαχείριση.

Δεν γίνεται εύκολα, αλλά όταν το εκλογικεύσεις είσαι πολύ πιο ελεύθερος. Και εγώ ευτυχώς πριν γίνει η πρόταση του ΑΝΤ1 πέρασα τα δύσκολα τα εσωτερικά, έφτασα σε αυτή την ελευθερία και είπα ότι, αν δεν μου προκύψει κάτι καλό στην τηλεόραση, θα βρω άλλα μέσα και άλλους τρόπους να εκφραστώ. Και ίσως δεν είναι και πολύ τυχαίο, δηλαδή στα δύσκολα δεν μας στηρίζει κανείς. Στον καιρό της ανασφάλειας δεν θα σου προτείνουν ποτέ, τουλάχιστον όχι αυτό που θέλεις".

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !