Οι «Νοικοκυρές του Κολωνακίου» είχαν σχεδιαστεί από τον ALPHA και τελικά βγαίνουν στον ΑΝΤ1. Το TVNEA παρουσιάζει σήμερα όλο το παρασκήνιο, όπως το αποκαλύπτουν ισπανικές (!) εφημερίδες.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε η υπεύθυνη πωλήσεων του NBC Universal σε ισπανική εφημερίδα αποκάλυψε πως η εταιρία της έχει κλείσει deal με τον ΑΝΤ1 προκειμένου να εντάξει την real life εκπομπή με τις πλούσιες κυρίες και την καθημερινότητα τους στο πρόγραμμα του ελληνικού σταθμού. Οι πληροφορίες του TVNEA αναφέρουν πως την ελληνική παραγωγή έχει αναλάβει η βρετανική Big Sun Media. Η εκπομπή θα έχει διάρκεια δέκα επεισοδίων και θα βγει από τον φθινόπωρο.
Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης El Diario Montañés, το NBC Universal υπεύθυνο για τις πωλήσεις αρκετών αμερικανικών format στην Ευρωπαϊκή αγορά ξεκίνησε τις νομικές διαδικασίες κατά του ισπανικού «Mujeres Ricas» (Πλούσιες κυρίες) που έχει σχεδιαστεί από την ισπανική εταιρία Eyeworks Cuatro, συμφερόντων του RTL Group. Η αμερικανική πολυεθνική εταιρία θεωρεί πως το ισπανικό πρόγραμμα αποτελεί αντιγραφή.
Εικάζεται λοιπόν πως ο Alpha απέκτησε τα δικαιώματα του «Mujeres Ricas» του τηλεοπτικού σταθμού La Sexta που ωστόσο δεν προχώρησε… λόγω νομικών προβλημάτων.


13 Σχόλια
euxaristoume paidia gia thn enhmerwsei to ektimoume
ΑπάντησηΔιαγραφήΤι άλλη ΑΗΔΙΑ θα δουν τα ματάκια μας του χρόνου Παναγία μου ;;;;; Ελεος !!
ΑπάντησηΔιαγραφήaidia de les tpt! ola ta reality tou eksoterikou tha ta feroun oi "magkes" stin ellada. empargo sta reality olwn twn kanaliwn na katalavoun epitelous oti de masame koutoxorto emeis oi tiletheates kai m aresei p maxontan kai dyo kanalia gia to poios tha to parei to saxloprogramma
ΑπάντησηΔιαγραφήSigoura i version tou Alpha tha einai i kalyteri! Me tetoia empeiria se aftes tis aidies tha kataferoun gia akoma mia fora!
ΑπάντησηΔιαγραφή2:52 μ.μ.
ΑπάντησηΔιαγραφήden katalabes mallon auto tha paiksei mono ston ant1 kai oxi ston alpha oute tha uparxei allh version
Opou kai na peksei mia aidia kai misi 8a eine.
ΑπάντησηΔιαγραφήaidiesssssssssssssssssssssssssssssss!!!!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήemetiko tha einai k tha piasei pato!!!!
Tosa xronia pou to mega antistekotan ki ekane seires oloi to krazame
ΑπάντησηΔιαγραφήThelame prwtopwria!!
Twra as fame sthn mapa oles tis mpourdes
Το mega χρωστάει τις πρωτιές του και την γενικότερη επιτυχία του στις καλές σειρές του.Αν τις εγκαταλείψει, θα χάσει και την πρωτιά του. Ο ΑΝΤ1 είναι καλύτερος στα μουσικά σόου και ο ALPHA στα ριάλιτι, δεν έπρεπε να τους ακολουθήσει.Τα ριάλιτι δεν είναι το φόρτε του(βλ. Παταγονία) και προσωπικά , δεν θα έβαζα το Mega για να δω ένα ανάλογο πρόγραμμα. Η αλήθεια είναι οτι κάθε χρόνο το επίπεδο των σειρών του Μέγκα έπεφτε, και προσωπικά βαρέθηκα να βλέπω οικογενειακές κωμωδίες τύπου Παιδικής χαράς και ''Μ+Μ''. Αν θέλει να πρωτοτυπήσει, ας το κανει στη μυθοπλασία. Ελπίζω τουλάχιστον ΄΄Το Νησί΄΄ να σκίσει, γιατί είναι πολύ ωραίο το στόρι. Μαγειρικές, τραγούδια, μοντέλα κλπ τα είδαμε αλλού. Καλό θα είναι να ακούσουν κι εμας τους τηλεθεατές.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜΠΡΑΒΟ tvnea!!!! Επαιξε στο ραδιοφωνο η ειδηση!
ΑπάντησηΔιαγραφήKai o Ant1 kai o Alpha tha kanoyn afto to saxloprogramma. Einai eksakrivomeno.
ΑπάντησηΔιαγραφήse poio radiofwno na kseroume dhladh?
ΑπάντησηΔιαγραφήAgapito tv nea. Kanena gay reality tha ginei pote stin Ellada..opos stin ispania, tin Germania kai to Velgio?
ΑπάντησηΔιαγραφήΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com