Oι εξελίξεις στα “Μυστικά της Εδέμ”

0
http://media.megatv.com/filesystem/images/20091013/engine/mega_LARGE_t_57761_71714_type11716.jpgΑνατρεπτικά θα είναι τα επεισόδια αυτής της εβδομάδας στα “Μυστικά της Εδέμ”. Ο Λουκάς και η Νόρα μαθαίνουν για το ατύχημα που είχε η Μελίτα και τρέχουν να βοηθήσουν τον Ρούσσο. Ο Μάνος την επισκέπτεται στο κελί και ο Λουκάς τον πείθει να ψευδομαρτυρήσει για να τη βοηθήσει. Αργότερα ο Στέφανος την επισκέπτεται στο σπίτι αλλά εκείνη αρνείται να τον ακούσει. Ο αστυνόμος εμπιστεύεται ένα φάκελο στη Νόρα και το Λουκά. Ο Στέφανος προσπαθεί να πείσει τη Μελίτα ότι δεν ήξερε για τη διαθήκη. Εντοπίζει την αίτηση διαζυγίου του πατέρα του και κατηγορεί τον Ρούσσο ότι ήξερε για τη σχέση της Αντιγόνης και του Λύτρα...
Ο Νικόλας αναρωτιέται αν τελικά η Αντιγόνη γέννησε το παιδί που κυοφορούσε και αν ναι τότε ποιος είναι ο αδερφός του. Ο Πέτρος επιβεβαιώνει στον Νικόλα ότι η Αντιγόνη ήταν έγκυος αλλά δεν ξέρει τι απέγινε το παιδί. Ο Λουκάς θέλει αν ανοίξει το φάκελο που τους έδωσε ο αστυνόμος, αλλά η Νόρα δεν τον αφήνει. Η Αντιγόνη παθαίνει κρίση και ο Στέφανος τρέχει κοντά της. Η Εύα δυσκολεύεται να συνειδητοποιήσει ότι η ζωή της θα συνεχιστεί χωρίς τον Μάνο. Ο Στέφανος προσπαθεί να βρει αποδείξεις για την αθωότητά του ενώ η Μελίτα μιλάει με τη Νόρα και τον Λουκά σε μια προσπάθεια να καταλάβει τι επεδίωκε ο Στέφανος. Η Αμαλία συνειδητοποιεί ότι την απασχολεί και κάτι άλλο εκτός από την ερωτική απογοήτευση.
Η Άννα, η θετή κόρη του Χατζηβασιλείου ζητά από τη Νόρα και τον Λουκά να αναλάβουν την πολιτική αγωγή στην υπόθεση της δολοφονίας του πατέρα της. Ο Μάνος προσπαθεί να περνάει όσο περισσότερο χρόνο γίνεται με την Εύα καθώς η μέρα της αναχώρησής του πλησιάζει. Η συμπεριφορά της Μελίτας ανησυχεί την Αμαλία, αλλά δε μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !