Ticker

10/recent/ticker-posts

Ένα χρόνο χωρίς τον Michael...

Μία πρόταση ήταν αρκετή για να σοκάρει ολόκληρο τον κόσμο "O Michael Jackson έφυγε απο τη ζωή". Πριν από ακριβώς ένα χρόνο - 25 Ιουνίου 2009- ολόκληρος ο κόσμος θρυνούσε τον άδικο χαμό του αγαμημένου μας Michael. Ο βασιλιάς της ποπ, o διασημότερος άνθρωπος του κόσμου έφυγε ξαφνικά από κοντά μας, εξαιτίας ενώς τραγικού λάθους. Εξαιτίας ενώς τραγικού γιατρού. Εκατομμύρια άνθρωποι έκλαιγαν και όλα τα ΜΜΕ σε ολόκληρο τον κόσμο είχαν ως μοναδική είδηση τον χαμό του πολυτάλαντου καλλιτέχνη. Ραδιοφωνικοι σταθμοί και μουσικές εκπομπές έπαιζαν τα αξέχαστα "Thriller", "Beat It" και "Billie Jean", κάποιες από τις πολύ μεγάλες επιτυχίες του τραγουδιστή. 18 μέρες μετά, ο μεγάλος αυτός καλλιτέχνης θα γιορταζε την επιστροφή του, μέσα από μια σειρά συναυλιών, ξεκινώντας απο το Λονδίνο. Η μοίρα όμως φένεται πως είχε άλλα σχέδια για αυτόν.
Ένα χρόνο μετά και ο κόσμος ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πως ο άνθρωπος που δεν ήθελε να μεγαλώσει, ο άνθρωπος που έμεινε για πάντα παιδί, έφυγε.  Τα τραγούδια του παίζουν ακόμη και σήμερα και συνεχίζουν να βρίσκονται στις λίστες των Chart.
Ένας χρόνος χωρίς τον Michael Jackson πέρασε... Ένας χρόνος που κανένας θυαμαστής του δεν τον ξέχασε. Πως μπορείς άλλωστε να ξεχάσεις έναν άνθρωπο που σου έχει δώσει τόσα πολλά;

-Ταξίδης Γιάννης για tvnea.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια