Νίκος Μουρατίδης:Τραγωδία η Ρουλα Κορομηλά στο Greek Idol

8
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhdpmKTPJSS5l5KnrXudr4-KFvrQ6e-lnfmTttLMNNZFJNntb7OUbBjxbNIHxQ5m6WhL0EG5h55xjmrORt_OaatgIvPI4O0FTTrL4WCI7GPrRaxQVpxaxMUzeR0mvtYxj0cyaiat_YDym4/s1600/MOYRATIDIS+-001085-%CE%91fin.jpgΆστραψε και βρόντηξε για άλλη μια φoρα ο Νίκος Μουρατίδης στην συνέντευξη του στον Γιάννη Βίτσα και στις Αποκαλύψεις, σχετικά με το Greek Idol άλλα και για την επανεμφάνιση τις Ρουλα Κορομηλά.

Δείτε μερικές από τις ερωτήσεις.

- «Greek Idol»: Σας άρεσε και αν τελικά σας πρότειναν να είστε στην επιτροπή, θα συμμετείχατε;
"Η συγκεκριμένη εκπομπή ξεκίνησε με το που τέλειωσε το «Χ- Factor». Οχι, δεν μου έκαναν πρόταση και ούτε θα πήγαινα. Δεν το είδα, ώστε να έχω ολοκληρωμένη άποψη, αλλά από το λίγο που είδα, δεν μου άρεσε. Υπήρχαν παίκτες που εμείς είχαμε απορρίψει από το «Χ- Factor», και γενικά το «Idol» είναι πιο παλιό format. Το φρέσκο, το καινούριο είναι το «Χ- Factor». Ασε, δε, τη Ρούλα... τραγωδία!"

-Δεν πιστεύετε δηλαδή ότι τελικά η Ρούλα λειτούργησε ως ναυαγοσώστης του προγράμματος;
"Μπα! Εσείς το πιστεύετε; Ο Κωστόπουλος ήταν ένα καλό σωσίβιο, αλλά η Ρούλα ναυαγοσώστης; (γέλια) Σε τι ρόλο; Πάμελα Αντερσον; (γέλια)"

-Θα συνεργαζόσασταν μαζί της;
"Παλιά επί «Μπράβο» με είχε φωνάξει η παραγωγή της εκπομπής να συνεργαστώ μαζί της σε ιδέες και κείμενα, αλλά δεν άντεξα πάνω από τρεις μέρες. Αν έμενα, θα με έστελνε στο τρελοκομείο. Είναι ακριβώς όπως λέει το ζώδιο της: Υδρο... χάος!"

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ante re aftos o mi po tora dimosia ti einai milaei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ela twra milaei to kathe vlito gia thn koromila. an einai dinaton. kai oso gia to greek idol ta noumerakia sthn amerikh (pou einai h prwth kai megalyterh agora) ta exei dei???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Poly kavalise to kalami o mouratidis.

    Peste tou na katevei apo to kalami giati tha xtypisei agria !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αρα υπάρχει κακό παρελθόν, γι' αυτό μιλάει έτσι. όσο για τη φρεσκάδα του ΕΞ ΦΑΚΤΟΡ, ουδέν σχόλιον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αρα επειδή υπάρχει παρελθόν μεταξύ τους εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. As tou pei kapoios na paei spiti tou to suntomotero .

    Anepaggelth karikatoura ths tv

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σημασια εχει ποσο τελικα θα υποστηριξουν τα παιδια που λαμβανουν μερος. Στο X-factor οι κριτες δε βοηθησαν κανενα. Αρα τι τα θελουν τα μεγαλα ταλεντα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ Χ FACTOR ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟ GREEK IDOL, ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΟΠΩς ΠΧ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. Η ΚΟΡΟΜΗΛΑ ΕΧΕΙ ΚΟΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 90, ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΑ, ΟΠΩς ΕΠΙΣΗς ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗς ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, ΕΙΔΙΚΑ Ο ΒΑΡΥΜΑΓΚΑΣ ΠΕΤΡΟΣ. ΕΦΕΡΑ ΤΟΝ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΤΗΝ ΤΒ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΜΗΛΑ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΝΑ REALITY ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΟ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΝΟΙΚΟΚΟΙΡΕΣ 40 ΧΡΟΝΩΝ.. "ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑς ΠΩ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΤΕ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ, ΚΑΙ 49 - 48 - 47 46 ... ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ...ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 20+ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ.. ΤΕΛΟΣ, ΤΟ GREEK IDOL ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΡΙΖΑ ΤΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΑΣ ΡΟΥΛΑΣ, ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ "ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ" ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ X FACTOR ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙΝΙΣΤΙΚΟ, ΟΥΤΕ ΞΕΡΑΜΕ ΠΟΙΟς ΤΑ ΧΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ, ΟΥΤΕ ΕΡΧΟΤΑΝ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗς ΤΑΔΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ..ΕΥΤΥΧΩς ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ 2 ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !