Ticker

10/recent/ticker-posts

Σήμερα στο ΚΑΡΜΑ

Η αγωνία όλων κορυφώνεται καθώς περιμένουν την απόφαση του δικαστηρίου για την κηδεμονία του μικρού Στέφανου.
Ο Άγγελος συγκρούεται άσχημα με την Αθηνά λόγω της επιθετική στάσης που κρατάει πεισματικά απέναντί του. Στο μεταξύ η Σμαράγδα δέχεται ένα απειλητικό για τη ζωή της σημείωμα, που τρομοκρατεί τόσο την ίδια όσο και τον περίγυρό της. Η Μιρέλλα ανακαλύπτει ότι ο Δημήτρης την απατά, χωρίς να γνωρίζει ότι το τρίτο πρόσωπο είναι η κολλητή της φίλη, Χριστίνα. Η αγωνία της Σμαράγδας μετατρέπεται σε πανικό, όταν ο Ηρακλής αρνείται να της ανακοινώσει τηλεφωνικά την απόφαση του δικαστηρίου.

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ξερουμε ποτε θα αποφασισει ο αντεννα
τι ειναι πιθανοτερο
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
den kseri kanis... oyte o tv nea oyte kan o antenna
Ο χρήστης Tv nea © είπε…
ναι υπαρχει αυτο που λενε ολοι τοι θα συνεχισει αλλα οχι κατι επισημο, οπως μας ειπε μαλιστα ηθοποιος του Καρμα δεν μας εχουν πει ακομα τιποτα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΑΡΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ. ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΩ ΣΗΜΕΙΩΝΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
το καρμα εχεοι φανατικο κοινο που το στηριζει
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΤΟ ΚΑΡΜΑ ΧΤΕΣ ΕΚΑΝΕ 15% ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ. ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΥΞΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ. ΑΥΞΗΣΗ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΕΙΧΕ ΝΑ ΔΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ.
ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ;
ΜΕ ΛΙΓΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ 20% ΕΝΩ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕΥΣΤΑ. ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΡΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ BIG BROTHER
ΠΟΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΡΙΑΛΥΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ; ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ LOVE BITES ΠΟΥ ΠΑΤΩΣΕ.