30 Rock: Από 12 Ιουλίου καθημερινά στο ALTER

sakkoulis
0
Nαι, είναι γεγονός.Από τη Δευτέρα 12 Ιουλίου, το ΑLTER εντάσσει δυναμικά και δεύτερη "Σταματίνα" στο πρόγραμμα του, μετά τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.Η ελληνικής καταγωγής Tina Fey μαζί με την θεότρελη παρέα της που έχει γεμίσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια το NBC με βραβεία, έρχεται να ροκάρει και στην Ελλάδα μας,αυτό το καλοκαίρι. Σύμφωνα με το περιοδικό Ζάπινγκ,η διάσημη και πολυβραβευμένη κωμική σειρά,στην οποία η Tina Fey εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο,έχει και χρέη σεναριογράφου,κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 12 Ιουλίου και θα προβάλλεται καθημερινά μέσα από το κανάλι του Περιστερίου. Μέσα από τα εικοσάλεπτα επεισόδια της, θα ρίχνουμε κλεφτές ματιές στα παρασκήνια ενός live show του καναλιού ΝBC, με κωμικά σκετς.

Συγκεκριμένα, θα βλέπουμε τη ζωή της Liz Lemon (Tina Fey), βασικής σεναριογράφου ενός εβδομαδιαίου Live κωμικού show, του “Girlie Show”, με βασική πρωταγωνίστρια την στενή της φίλη Jeena Marooney (Jane Krakowski). Τα πάντα όμως αλλάζουν με τον θάνατο του αφεντικού της και την αντικατάσταση του από το Jack Donaghy (Alec Baldwin)που ξαφνικά φέρνει τα πάνω κάτω όχι μόνο στο show αλλά και στη ζωή της Liz. Η βασική πρωταγωνιστική τετράδα συμπληρώνεται από τον Tracy Jordan (Tracy Morgan), έναν έγχρωμο κωμικό που επιβάλλεται ως πρωταγωνιστής του show από το Jack και έτσι η Liz αναγκάζεται να πηγαίνει με τα νερά του.Το όνομα της σειράς προέρχεται από την οδό του κτηρίου όπου στεγάζονται τα στούντιο του NBC,30 Rockefeller Plaza.

Η σειρά έχει κερδίσει μέχρι στιγμής 6 Χρυσές Σφαίρες και αρκετά βραβεία Emmy,εκ των οποίων για καλύτερη κωμική σειρά και για καλύτερο πρώτο αντρικό και γυναικείο ρόλο.Αρκετοί διάσημοι guest stars έχουν παρελάσει μέσα σε αυτά τα τέσσερα χρόνια προβολής της και ξεχωρίζουμε την Όπρα Γουίνφρει,τη Τζέινφερ Άνιστον,την Τζούλιαν Μουρ και τη Σάλμα Χάγεκ.Ήδη έχει κλείσει και για πέμπτο κύκλο που θα κάνει πρεμιέρα το Σεπτέμβριο.Τέλος, αυτό που έχει μεγάλο ενδιαφέρον είναι ότι πολλά από τα περιστατικά που διαδιαματίζονται στη σειρά και σατιρίζουν την αμερικάνικη τηλεόραση,είναι πέρα ως πέρα αληθινά,καθώς η Τίνα Φέι,από το 1999 έως και το 2006 ήταν επικεφαλής της ομάδας σεναριογράφων στο διάσημο και επιτυχημένο για πάρα πολλά χρόνια Saturday Night Live (SNL),κωμικό live show με σκετς.

Αναμένουμε τις επόμενες μέρες,να ανακοινωθεί και επίσημα η ώρα προβολής της σειράς στο ALTER και εμείς αυτό που έχουμε να πούμε είναι: "Καλή Αρχή"!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !