Mετακινήσεις στο STAR;

spirosblog
3
Αυτή την περίοδο ακούγεται ότι τα στελέχη του STAR συζητάνε για να γίνουν κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα τους από την νέα σαιζόν, σκέφτονται η εκπομπή του Φώτη και της Μαρίας,''Φώτης και Μαρία Live'' να μετακομίσει λίγες ώρες πριν,δηλαδή στη θέση της Χριστίνας Λαμπίρη ενώ ακούγεται πως η Χριστίνα θα αναλάβει την πρωινή ζώνη 10-1 με εκπομπή τύπου infotainment. To κενό που θα αφήσουν ο Φώτης και η Μαρία (αν γίνει κάτι τέτοιο) θα καλυφθεί από ξένες σειρές.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Mακαρι-μακαρι-μακαρι μπας και δουμε καμια καινουρια λατιν σειρα που αυτους θα τους συμφερει γιατι ειναι και πιο φθηνες.αλλα αν γινει αυτο που ακουστηκε για τη μετακινηση της Θρασκια στο καναλι για να καλυψει την ωρα που εχουν τωρα ο Φωτης και η Μαρια,την κάτσαμε τη βάρκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. makari..giati varethika(me) ta idia kai ta idia...persi me to siga mhn katsw na skasw kai fetos me to fotis maria live...makari na valoun kai amerikanikes seires pou mas exoun leipsei kai kapote tis vlepame sto star opws to 7th heaven(ston evdomo ourano),gilmore girls(oikogeneia gilmor) kai alles polles kai oikogeneiakes seires h kai fantasias!!!episis mporoun na valoun kai latin pou exoun leipsei apo ton kosmo!!!alla an erthei h thraskia tha mas ta xalasei...egw lew na paei ston alpha pou xreiazetai kai sthriksi to programma tous!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αντε μακαρι!!!!μας ελειψαν οι λατιν σειρες τα απογευματα.δεν θελουμε την θρασκια ουτε κανεναν αλλον τα απογευματα.μονο λατιν σειρες θελουμε!!αλλες κοινωνικες τυπου εκπομπες με την θρασκια δεν θα αντεξω.ας βαλει καμια λατιν σειρα να σωθει το σταρ να δει διψηφια νουμερα γιατι με τον φωτη κι την μαρια μονο μονοψηφια βλεπουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !