Οι bookers στα στοιχήματα δίνουν την Ελλάδα 1η

19
Πρώτο στα στοιχήματα των bookers δίνουν τα περισσότερα πρακτορεία την Ελλάδα με τον Γιώργο Αλκαίο, σε σχέση με το σύνολο των τραγουδιών που θα παρουσιαστούν στον πρώτο ημιτελικό του διαγωνισμού.
Σύμφωνα με το «pamestixima.gr», η απόδοση της ελληνικής συμμέτοχης φτάνει στο 4:1, ενώ μετά από τον Γιώργο Αλκαίο βρίσκεται η συμμετοχή της Σλοβακίας με απόδοση 5 :1 και του Βελγίου με 6,5:1. Τα ποσοστά αλλά και τα ποσά μίλησαν…
Δείτε αναλυτικά τον πίνακα με όλες τις συμμετοχές.....
του πρώτου ημιτελικού αλλά και τα ποσοστά απόδοσης:

Δημοσίευση σχολίου

19Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. skata tha feme me afto to tragoudi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://troktiko.blogspot.com/2010/05/dancing-with-stars_16.html

    http://troktiko.blogspot.com/2010/05/dancing-with-stars_212.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παίξτε τη πρώτη για να χάσετε τα χρήματα σας και να πλουτίσουν οι Bookers .
    Μέτα παίξτε και το πουλάκι σας ομαδικώς και αναφωνήστε ,Ouuu-Opa !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ανωνυμε 9:08 μ.μ, ετσι δεν χτυπας το show... γιατι εκει στο ΑΝΤ1 μιλουν για στημενα emails . Και εδω στο Tv nea εχουν ερθει επιστολες τετοιες και για το Greek Idol προσφατος.. φυσικα ανωνυμα.. που οταν ζητας το ονομα τους κανουν την παπια, εγω δεν θα πω τιποτα αλλο... το μονο που θα πω ειναι πως ολα τα καναλια θα ηθελαν τα νουμερα που κανει αυτο το show. Αυταααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. re Tvnea ποιος ειπε οτι το χτυπησα?Σαφως κ αυτα τα νουμερα πολλοι θα θελαν...Ενα post ειδα στο troktiko και το εβαλα εδω να το δειτε..Δες τι ωρα εγινε το post στο troktiko κ τι ωρα εγραψα εγω το σχολιο..
    Εγω αυτο που ξερω ειναι πως οπου υπαρχει καπνος υπαρχει κ φωτια.
    Φιλικα παντα,μαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαρια μου νομιζα οτι εσυ εστειλες ενα email που λεει γιατι δεν αναδημοσιευουμε αυτο που εβγαλε το troktiko γι αυτο και απαντησα. Δεν μπορει ο καθενας να λεει οτι θελεις και μαλιστα ανωνυμα και να το υιοθετουμε ολοι..
    Αν εβγαζα και εγω ολα τα emails με αυτα που στελνουν ταχα με δηθεν στημενα θεματα η με εκπομπες που βγαινουν ατομα με λεφτα η για στημενο Greek Ιdol που μας εστειλαν προχθες φυσικα ανωνυμα ,το χασαμε το παιχνιδι. Οποιος εχει να πει κατι βγαινει επωνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Tvnea εισαι τηλεοπτικο blog....επομενως μονο τηλεοπτικα νεα δημοσιευεις.Ασε τους αλλους να δημοσιευουν οτι θελουν κ ας ειναι οπως ισχυριζεσαι στημενα.Ο χρονος κ θα το δειξει κ ο κοσμος θα καταλαβει..Κ δε νομιζω οτι ειναι κ τοσο ανωνυμα...σιγουρα το καθε blog ξερει ποιος στελνει κ τι..
    Αν εχεις αμφιβολιες για το ποια ειμαι να σου στειλω ενα κενο mail για να διαπιστωσεις οτι δεν εχω ερθει ποτε σε επαφη μαζι σου.Δεν εχω καμια σχεση με τηλεοραση εκτος απο να τη παρακολουθω κ το τελευταιο χρονο κ πιο λιγο..Κ αν οπως λες ειναι χτυπημα κατω απο τη ζωνη μπορεις να το διαγραψεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ena neo blog 3ekinaei apo ayrio einai to secret-pen.blogspot.com tha prospathisoume g to kalitero!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. οχι βεβαια εμενα δεν με νοιαζει απλος, αν ηθελαν να βγαζλω κατι θα το εκανα, απλος δεν υιοθετουμε εμεις τιποτα, καθως μαθαμε πως το νομικο τμημα του σταθμου θα επιληφθεί του θεματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. και καλα θα κανει το νομικο τμημα να ψαξει.εταιρια ειναι δυσφημειται απο ενα εργαζομενο της..αν οντως ειναι ετσι..
    Καλη συνεχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Tv nea ksipna. Ola stimena einai. Sto teliko tha einai sigoura mathildi maggira kai manolidou. Kai fisika tha nikisei i manolidou. Tis kanoune aneleito promotion etsi oste i epomeni ekpompi pou tha parousiasei na einai epitiximeni me poly ipsila noumera tiletheasis.

    Na kai kapia alla stoixei gia to oti einai stimeno to paixnidi:

    -Έδωσαν ο Γιάννης Κρύος και η Βελίκοβα, αρχικά, να χορέψει η Μανωλίδου απόψε «Παπαρίζου» αλλά τελικά θα χορέψει «Black Eyed Peas» επειδή έτσι γουστάρει η «μπουμπούκα»; Στα μη εκλεκτά ζευγάρια, ο Γιάννης Κρύος λέει ότι δεν γίνεται να αλλάξει η μουσική λόγω κανονισμών κ.τ.λ.

    -Είπε ψέμματα η Βελίκοβα στην Τατιάνα ότι ανήκει στη σχολή της ο χορογράφος της Δεβετζή για να διαψεύσει την καταγγελία της αθλήτριας;O χορογράφος ανήκει στη σχολή του Γιώργου Σαγιά.

    -Είναι ψέμματα ότι οι επώνυμοι πληρώνονται;Kοροϊδεύουν τον κόσμο ο Βλάχος και η Πρεζεράκου, που λένε ότι δεν αμείβονται;Οι επώνυμοι χορεύουν για την τσέπη τους που γεμίζει όσο περισσότερο παραμένουν στο σόου αλλά και για την προβολή τους σε εκπομπές και περιοδικά. "

    -Έδωσε εντολή ο Γιάννης Κρύος να κάνει όποτε θέλει και όσες ώρες θέλει πρόβα η Μανωλίδου στη σχολή χορού που έχει νοικιάσει η παραγωγή σε βάρος άλλων ζευγαριών.

    -Στη Μανωλίδου πως της ήρθε ξαφνικά να αρχίσει μαθήματα χορού τον Σεπτέμβριο ενώ μετά βρέθηκε,εντελώς τυχαία,στο σόου;(Το δήλωσε στο Alter ο Φώτης Μεταξόπουλος,τα μαθήματα έγιναν στη σχολή του).Η «μπουμπούκα» δεν είναι σε πολύ πιο πλεονεκτική θέση από τους άλλους που άρχισαν μαθήματα 2 εβδομάδες πριν το σόου; Σκηνοθέτης είναι ο φίλος της Κώστας Βορίδης(αδελφός του Μάκη Βορίδη που είναι βουλευτής στο ίδιο κόμμα με τον Άδωνι) που έκανε μαζί της τη «Στιγμή της αλήθειας». Διαβολική σύμπτωση.

    -Οι κανονισμοί του σόου του BBC ότι όποιος επώνυμος δεν χορέψει σε live ανεξαρτήτως λόγου πρέπει να αποχωρήσει; Γιατί συνέχισαν οι Μαγγίρα,Σόμμερ παρότι δεν χόρεψαν την Κυριακή του Πάσχα; Ότι οι χορογράφοι τους είναι δάσκαλοι της Βελίκοβα είναι διαβολική σύμπτωση

    Pistevo pos ta stoixeia einai yperarketa kai tha prepi na amfivallete gia tin gnisiotita tou show. Kai EIDIKA ESY TV NEA POU DILONEIS OTI DEN SOU ARESOUN TA DITHEN.

    Perimeno Apantisi Tv Nea. Min agnoiseis to sxolio afto.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αν μου πεις και το ονομα σου θα εχεις αυτο που θελεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Tv nea den exo kamia sxesi me ta tileoptika. Eimai enas aplos tiletheatis pou mpaino sto blog kai exo kai go ypopsies oti to paixnidi einai stimeno. An deis ta stoixeia kala kai ena ena tote mporeis na katalaveis oti kati vromiko yparxei me to show. Thelo na mou peis kai esy tin apopsi sou gia ta stoixeia pou sou edosa. Giati ta stoixeia einai polla kai den einai katholou tixaia ola afta pou simvenoun.

    Perimeno Apantisi

    Enas aplos tiletheatis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. λοιπον η επυτιχια καποιου show μερικους τους ποναει, δεν ξερω και δεν με νοιαζει να σου πω την αλληθεια αν ειναι η οχι, ακομα και να τα παρινουν οι stars αυτο ειναι θεμα του καναλιου, τα τηλ ολα πανε στο φιλανθρωπικο σκοπο. Οταν ομως βγαινει καποιος σαν ανωνυμος και οχι επωνυμα αυτο τα λεει ολα, οτι εχεις να πεις το λεσ ξεκαθαρα και δεν φοβασαι αν εχεις πει την αληθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Afto pou leo tv nea den exei na kanei me tin epitixia tou show. Kai 10% na ekane to show pali ta idia tha elega giati etsi einai ta stoixeia. An tora den se noiazei esena pou se koroidevoun san tiletheati kai ypovivazoun tin noimoisini sou mprosta sta matia sou, tote ego den exo na po kati. Ta stoixeia milane apo mona tous.

    Makari to show na sinexisei na kanei 45aria. Den exo kanena provlima me tin epityxia tou show kai oute exo kerdos apo to na vgaino kai na leo oti to paixnidi mpori na einai stimeno. Apla san tiletheatis den mou aresei na me koroidevoun. An exei ta kotsia kapios apo tin paragogi tou show as vgei na apantisei se ola ta erotimata pou yparxoun gia to show.

    Giati den vgike kanenas mexri stigmis na apantisei se ola afta pou legontai ???

    Marios apo thessaloniki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. http://eurovision-2010.gr/%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%B9%CF%87%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/

    Αυτοί έχουν απευθείας στοιχήματα για κόντρα μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας αλλά και Ελλάδας και Τουρκίας, που δείχνει ότι τοποθετούν την Ελλάδα πιο κάτω και από τις δύο. Άρα σε καμία περίπτωση δεν βγάνει η Ελλάδα στη δεκάδα. Εγώ πιστεύω ότι ούτε στη δεκαπεντάδα δεν θα βγει.

    Υπάρχουν τραγούδια στη φετινή eurovision που είναι τρομερά πιο δημοφιλή στην Ευρώπη από αυτό του Αλκαίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. marios na eisai sigouros pws ola auta ginontai apo antagwnistika kanalia,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κατσε ρε tvnea γτ λες χαζομαρες .Γτ να βγει ο οποιοσδηποτε επωνυμα .οταν ουτε το δικο σου ονιμα δεν ξερουμε εδω ..Ποιος θα μιλαγε επωνυμα με εναν tvnea;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. τοτε δεν υπαρχει λογος να μου στελνουν ανωνυμα emails γιατι πλεον δεν τα βγαζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !