Η Έφη Παπαθεοδώρου για τον Ελεύθερο κι ωραίο

0
altΗ «Θεοπούλα» ξαναχτυπά! Η γλυκιά γιαγιά του «Παρά πέντε» Έφη Παπαθεοδώρου μίλησε  στην "Espresso" για τον ρόλο της στη νέα τηλεοπτική σειρά του Πάνου Αμαραντίδη «Ελεύθερος και ωραίος», για τα επόμενα σχέδιά της και για την οικονομική κρίση. "Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει εδώ και έναν χρόνο. Η σειρά θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τη νέα σεζόν στον ΑΝΤ1. Πρόκειται για μία ακόμη διασκευή. Είναι από αυτά τα... τριτοκοσμικά σενάρια, που λέω εγώ. Ο Πάνος Αμαραντίδης έχει κάνει άθλο και το έχει φέρει στα δικά μας τα μέτρα με ωραίους χαρακτήρες. Υποδύομαι μια πανέξυπνη γιαγιά που θέλει να παντρέψει την εγγονή της με ταξιτζή. Εκείνος ....
γίνεται πλούσιος και εγώ κάνω τα αδύνατα δυνατά ώστε οι δυο τους να έρθουν πιο κοντά! Πρόκειται για μια φοβερή γιαγιά που έχει κόντρα με την μητέρα του νεαρού (την υποδύεται η Κάρμεν Ρουγγέρη). Είμαστε λοιπόν δύο συμπεθέρες σε κόντρα. Το σκριπτ είναι πολύ νόστιμο, ελπίζω όταν βγει να αρέσει στον κόσμο και να διασκεδάσει..." δήλωσε η Έφη Παπαθεοδώρου. Και συνέχισε:«Είναι μια ωραία κωμωδία, αλλά προπάντων διαθέτει χαρακτήρες και τύπους που τους “αναγνωρίζεις”, τους βλέπεις στην καθημερινότητά σου, άνθρωποι της διπλανής πόρτας. Δεν μιλάμε για περίεργους τύπους που ήρθαν από το... Διάστημα. Θα τους βρεις σε ταβέρνες, σε γειτονιές. Φυσικά, υπάρχουν και οι σνομπ πλούσιοι με τα χλιδάτα σπίτια, αλλά σε γενικές γραμμές ο κόσμος είναι φυσιολογικός. Τη Δευτέρα έχουμε γύρισμα στα Πετράλωνα τα οποία μεταμορφώνονται στην τηλεοπτική μας γειτονιά».
Η Έφη Παπαθεοδώρου για τρίτη φορά στην καριέρα της υποδύεται τη γιαγιά. «Μπορεί να το κάνω και τέταρτη, αυτή τη φορά στην Κάσο. Κάτι οργανώνουμε εκεί, αλλά ακόμη δεν έχουμε διευθετήσει τα οικονομικά και γι’ αυτό δεν μπορώ να πω περισσότερα. Ελπίζω πάντως το εγχείρημα αυτό να πραγματοποιηθεί». Αυτή τη στιγμή η ηθοποιός βρίσκεται εκτός Αθηνών. «Είμαι στο χωριό μου, στην Τριχωνίδα, με τους συγγενείς και τις αδερφές μου και ξεκουράζομαι». Οσο για την οικονομική κρίση που μαστίζει την εποχή μας, απαντάει: «Παλιά λέγαμε η φτήνια τρώει τον παρά. Καιρός είναι όλοι να κατεβάσουν τις τιμές για να μπορέσει ο κόσμος να ζήσει, διαφορετικά θα τρώμε ο ένας τον άλλον!»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !