Χωρίς «στέγη» οι δυο Κατερίνες!

spirosblog
2
Εκτός MEGA μένουν η Κατερίνα Καινούριου και η Κατερίνα Στικούδη αφού καμιά από τις δύο παρουσιάστριες δεν ανανέωσε το συμβόλαιό της με τον τηλεοπτικό σταθμό του Mega.
Οι δυο Κατερίνες ετοιμάζουν βαλίτσες εκτός MEGA και είναι έτοιμες να αποχωρήσουν στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν και να μείνουν χωρίς «στέγη», ενώ την μουσική εκπομπή ''Μega Star'' θα την παρουσιάσει η Δούκισσα Νομικού από την νέα σαιζόν.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ειδικά για τη Στικούδη που κατέστρεψε το αγαπημένο Mega Star το καταχάρηκα! Μετά την Μαγγίρα αυτή η εκπομπή δεν σταύρωσε αξιόλογη παρουσιάστρια και τα 2 τελευταία χρόνια η Στικούδαινα το αποτέλειωσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ MEGA: ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΤΟ MEGA STAR ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ (ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΠΕΙ ΓΤ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΡΟΛΛΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΜΙΑΣ ΑΝΑΞΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΗΛΙΘΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ) ΓΤ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ "ΚΑΕΙ" ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ; ΑΣ ΠΟΥΜΕ Η ΛΙΖΑ ΔΟΥΚΑΚΑΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!! ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ! ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΕΙ Η ΕΚΠΟΜΠΗ! Η ΕΣΤΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΥ Δ-Ε-Ν ΕΧΕΙ ΚΑΕΙ ΟΠΩΣ ΣΤΙΚΟΥΔΗ ΚΤΛ.ΕΕΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !