Μέχρι 46,1% το Dancing with the stars

1
 Για άλλη μια φορά το Dancing with the stars κατάφερε να προσελκύσει το κοινό φτάνοντας μέχρι και 46,1% . O μέσος όρος για το show htaν το 39,8%.Από την άλλη μερια  τώρα η Παταγονία έμεινε στα ίδια επίπεδα τηλεθέασης φτάνοντας μέχρι και 18%. Ο μέσος όρος για την Παταγονίας ήταν το 17,1%.(Αναλυτικά τα 15 λεπτά για την prime time)
Παμε να δούμε τι έγινε χθες στο Dancing with the stars......

Η βραδυά ξεκίνησε με τον Σταμάτη Γαρδέλη και την Εφη που μας ταξίδεψαν σε μια άλλη εποχή! Χορεύοντας τον Γαλάζιο Δούναβη κατάφεραν να αποσπάσουν θετικά σχόλια από τους κριτές που όμως τους χάρισαν μόνο 32 βαθμούς. Πρώτοι χόρεψαν Σάμπα η Ερρικα και ο Θοδωρής! Το τραγούδι της Σακίρα αλλά και η χορογραφία ξεσήκωσε το κοινό και οι κριτές βαθμολόγησαν το ζευγάρι με τέσσερα 9 και 36 βαθμούς στο σύνολο. Ο Δημήτρης και η Μαρία με τη ρομαντική τους χορογραφία ενθουσίασαν το κοινό στο πλατό και οι κριτές τους έδωσαν 34 βαθμούς. Στη συνέχεια η Ευγενία και ο Ηλίας χόρεψαν μία εκρηκτική Σάμπα! Οι κριτές ήταν γενναιόδωροι μαζί τους και στα σχόλια και στη βαθμολογία. Με 36 βαθμούς ισοψήφισαν με την Ερρικα και τον Θοδωρή. Το βαλς του Μιχάλη και την Άννας έκαναν τους κριτές να τονίσουν πόσο δύσκολο είναι για τον Μιχάλη να προσαρμοστεί στην πλαστική κίνηση του χορού αφού τόσα χρόνια έχει συνηθίσει στην σκληρότητα του kick boxing. H βαθμολογία τους όμως ήταν από τις χαμηλότερες. 32 βαθμοί και τελευταία θέση μαζί με τον Σταμάτη και την Έφη Η Ματθίλδη και ο Ρίχαρντ χόρεψαν μία Σάμπα με τσιγγάνικα στοιχεία. Επιτέλους ακουσαν από τους κριτές τα σχόλια που τόσο καιρό επιθυμούσαν και κατάφεραν να αποσπάσουν το πρώτο 10άρι στο Dancing with the stars! Οι 37 βαθμοί τους εκτόξευσαν στην κορυφή. Τελευταίοι τη χθεσινή βραδιά χόρεψαν ο Σάββας και η Εμιλυ. Οι κριτές σχολίασαν θετικά την πρόοδο που έχει σημειώσει ο Σάββας όλες αυτές τις εβδομάδες και τους χάρισαν 36 βαθμούς!
Λίγο πριν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού απολαύσαμε ένα απόσπασμα από το συναρπαστικό μιούσικαλ Εβίτα που στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας έκανε μία στάση στην Ελλάδα και στο πλατό του Dancing with the stars. Στο τέλος της βραδυάς απέναντι από τη Ζέτα ως υποψήφιοι για αποχώρηση στάθηκαν ο Μιχάλης με την Αννα και ο Δημήτρης με την Μαρία. Δυστυχώς αποχώρησε ο Δημήτρης Βλάχος με την Μαρία Αντιμισάρη που όμως υποσχέθηκαν ότι θα συνεχίσουν να χορεύουν και πως θα μας επισκέπονται συχνά για να παρακολουθούν τα υπόλοιπα ζευγάρια. Το χορευτικό ραντεβού με το Dancing with the stars ανανεώνεται για την επόμενη Κυριακή στις 21:00.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !