Ο “Real Life” ALPΗA part 2

2
«Hotel Inspector» και « Εφιάλτης στη κουζίνα» αυτά τα έβαλα μαζί γιατί, τα θεωρώ πάνω- κάτω τα ίδια αλλά σε διαφορετικό αντικείμενο. Και έρχομαι και λέω: Ποιος σοβαρός επιχειρηματίας , θα κάτσει να μπει σε αυτή τη διαδικασία, να δείξει τα προβλήματα της επιχείρησης του και να καθίσει να τον βρίζει η κάθε Βαμιεδάκη και ο κάθε Μποτρινι! Και όλα αυτά σαφώς και δεν είναι υπέρ του επιχειρηματία, αλλά ο απώτερος σκοπός είναι τα γνωστά μας νουμεράκια! Όσο περισσότερες φωνές, τόσο μεγαλύτερα νουμεράκια! Ευχαριστώ…δε θα πάρω…

«Κάτι ψήνεται» Η μόνη εκπομπή που θα την έλεγες και ψυχαγωγική! Χα χα χα, χου χου χου και μαθαίνεις και καμιά συνταγή, αν σου αρέσει και λίγο η μαγειρική. Δε μας χάλασε…

«Αγρότης μόνος ψάχνει…» και «Μια νύφη για το γιο μου..» Ερώτηση πρώτη: Ποια η διαφορά των δυο προγραμμάτων του ALPHA? Α ναι το βρήκα! Ο ένας είναι αγρότης και ο άλλος μπορεί και να μην είναι! Ερώτηση δεύτερη: Πόσο απελπισμένος είναι κάποιος, για να φτάσει στο σημείο να βγει στην τηλεόραση και να ψάχνει νύφη? Και άντε πες, ο αγρότης , έχει και μια δικαιολογία ότι είναι σε χωριό, η δουλειά είναι δύσκολη, οι γυναίκες, δε «καταδέχονται» να βγουν με έναν αγρότη, το καταλαβαίνω…και ομολογώ ότι μου ήταν και αρκετά συμπαθείς μερικοί από αυτούς. Αλλά αυτό με τη «νύφη»…νομίζω παραπαίει! Και κλείνω την τριπλέτα των ερωτήσεών μου : Πόσο απελπισμένη μπορεί να είναι μια κοπέλα 25-35 ώστε να μπει σε αυτή τη διαδικασία? Και να την κρίνει και η πεθερά!!! Και να ξέρει και εξαρχής ότι ο μέλλον σύζυγος είναι και μαμάκιας!! Ο Χριστός!!!

«Σπίτι απ την αρχή» «Το νέο αληθινό και συγκινητικό πρόγραμμα που ήρθε στο prime time του Alpha βοηθά όσους έχουν πραγματική ανάγκη». Αυτός είναι κ ο λόγος που μας άρεσε. Παλαιότερα, σε άλλα παρόμοια προγράμματα βλέπαμε περιπτώσεις που, δεν είχαν και την απόλυτη ανάγκη, ούτε τα σπίτια, αυτά κάθε αυτά, ούτε οι ιδιοκτήτες τους. Και η αλήθεια είναι ότι βλέπουμε μεγάλη διαφορά στο πρίν και στο μετά. Το μόνο αστείο στο όλο πρόγραμμα, είναι όταν η παρουσιάστρια Σίσσυ Φειδά, είναι κάπως απότομη στις εκφράσεις της και φαίνεται σα να μαλώνει ακόμα και τους «παίκτες»
Φτάνει πια, με τα real life προγράμματα του ALPHA! Μπουχτίσαμε! Στο τέλος και λόγο της οικονομικής κρίσης, δε θα έχουμε ούτε παρουσιαστές ψυχαγωγικών εκπομπών, ούτε καν ειδήσεων! Το φαντάζεστε? Αντί του Σρόιτερ κ του Μάνεση, θα κάνουν ένα talent show με επίδοξους παρουσιαστές, κ τις ειδήσεις … απ’ τα «ταλέντα» πια!

απο την Μαρία Τ. για το Tv nea

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !