Δεν ανανεώνει το " Δέστε τους"...Ευτυχώς!

8

Τι να πω, ότι στενοχωριέμαι; Η εκπομπή, ευτυχώς, δεν θα μας "ταλαιπωρήσει" και την επόμενη σεζόν...από τους...πρωταγωνιστές της όμως, δε γλιτώνουμε!!!
Βλέπετε και οι τρείς ( κεντρικοί) "ήρωες", είναι αγαπημένα παιδιά, των μεγάλων κυριών του Alpha। Δεν είναι μυστικό, ότι η Μαρία Ηλιάκη και ο Γιώργος Τσαλίκης, βρίσκονται κάτω από τις "φτερούγες" της Ρούλας Κορομηλά -της οποίας ο ρόλος αναβαθμίζεται -και ο Νίκος Μουτσινάς είναι ο αγαπημένος animater της Ελένης Μενεγάκη। Έτσι έχει -σχεδόν -αποφασιστεί η μεταφορά τους σε άλλες ζώνες - όπως του Μουτσινά που ακούγεται ότι θα βρίσκεται μόνιμα πια, στο πλευρό της Ελένης - ή και της Ηλιάκη που ίσως κληθεί να παρουσιάσει(!) μια νέα εκπομπή.
Σχέδιο υπάρχει και για τον Τσαλίκη που λέγεται ότι έχει να κάνει με την παρουσίαση ενός νέου τηλεπαιχνιδιού, -μια και ο τραγουδιστής -παρουσιάστής, τα είχε πάει ...περίφημα στο “Password”, που παρουσίαζε στον Alpha...δε θυμάμαι, βοηθήστε με...έκανε ποτέ, διψήφιο ποσοστό τηλεθέασης;...Φήμες τον θέλουν να κάθεται και στον καναπέ του ''Μεσ' την καλή χαρά'' κάθε Σαββατοκύριακο -μια και δεν είναι πια στην παρέα, ο Σάββας Πούμπουρας και που να ψαχνόμαστε τώρα για να "καλύψουμε" τη κενή θέση.

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. telika tin koromila isws san parousiastria na tin sevomai alla san ypev8 se kanali...ma kala einai dynaton na sthrizei to aggouri ton tsaliki?? eleos re paidi mou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. eytyxws de lete tipota!!sto kalo ta paidia kai na mi mas grafoun!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. o tv nea i opios to grafei mono brizei ta pedia den koitaei ta moutra tou leo ego

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. den vrizw , aplws tous 8ewrw tragika varetous....as vroun kanan an8rwpo me alh8ino endiaferon kai as min exei vyzia h koiliakous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. o pmoustina den exei talento? i xioumor? exei fisika kai to apodikneiei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. afou 8avete kanonika se afth thn ekpomph , kalytera stin eleni ontws

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από την αδιάφορη και άνευρη αυτή "παρέα", θεωρώ ότι ο μόνος που έχει ταλέντο!!! Και όντως "θάβεται" εκεί μέσα. Καλύτερα λοιπόν να παραμείνει στην εκπομπή της Μενεγάκη, που του ταιριάζει περισσότερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !