Μπλόκαρε η συμφωνία στα οικονομικά

Ανώνυμος
4
Δεν τα βρήκαν δυστυχώς Έλλη Στάη - ΑΝΤ1 στα οικονομικά καθώς το κανάλι βρήκε υπερβολικές τις απαιτήσεις της δημοσιογράφου. Την τελική απόφαση θα την πάρει ο Μίνωας Κυριακού την Τρίτη του Πάσχα και μακάρι να είναι θετική.
Έχω να στείλω ένα μήνυμα τόσο στη διοίκηση του ΑΝΤ1 όσο και στον ίδιο τον Μίνωα Κυριακού: "Μη διανοηθείτε και αφήσετε αυτή τη χρυσή ευκαιρία που βρέθηκε μπροστά σας ονόματι "Έλλη Στάη" γιατί θα κολλήσετε για πάντα στα μονοψήφια. Μόνο με ένα όνομα με μεγαλύτερη "ακτινοβολία" θα ανεβούν τα νούμερά σας και θα αποκτήσουμε και εμείς μία διαφορετική ενημέρωση".
Τώρα θα πείτε, και να γυρίσει η Στάη, και να αναλάβει το δελτίο, αφού εκεί στο κανάλι δεν υπάρχει οργάνωση στα ρεπορτάζ και στις ειδήσεις, πως θα επωφεληθεί ο σταθμός και εμείς και θα τραβήξει τον τηλεθεατή προς μια αντικειμενική ενημέρωση χωρίς σχολιαστές που τη μία είναι ΠΑΣΟΚ και την άλλη ΝΔ?  Καταρχάς, θα χρειαστεί πλήρης ανασυγκρότηση του ειδησεογραφικού τομέα και όχι  προς αυτές τις αηδίες που ακούω συνέχεια περί gossip και lifestyle. Πιστεύω ότι η ανασυγκρότηση θα πρέπει να γίνει προς αυτό το δελτίο που υπήρχε παλιότερα, όταν η Έλλη Στάη ήταν στον σταθμό και το δελτίο έκανε 30ρια. Το δελτίο θα γίνονταν αξιοθρήνητο εαν γίνονταν lifestyle και θα διέγραφε όλη αυτή την ιστορία που έχει καταγράψει τα προηγούμενα χρόνια.
Βγάζοντας ένα συμπέρασμα, μετά από όλα αυτά που έκανε ο ΑΝΤ1 στην Έλλη Στάη παραβιάζοντας το συμβόλαιό της φέρνοντας τον Ευαγγελάτο, πιστεύω ότι κάτι σημαίνει να πλησιάζει ο ΑΝΤ1 την Στάη και αυτή να θέλει έστω να το συζητήσει ακόμα και να κλείσει συνεργασία. Ας μην αφήσει ο ΑΝΤ1 το μεγαλύτερο όνομα της δημοσιογραφίας να φύγει. Θα είναι κρίμα...

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. παλι καλα που υπαρχεις και συ για να ξερει ο κυριακου τι θα πραξει!
    δεν παμε καθολου καλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To diepseuse h idia ston flash oti ipirkse epafi. Ara moufa i anartisi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ειναι μουφα η αναρτηση, η Στάη είπε πως ασχολείται αποκλειστικά με την εκπομπή της στον FLASH . Υπάχρουν συνατησεις Στάη – ΑΝΤ1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επίσης πρέπει να γνωρίζεις ότι οι διευθυντές αλλά και οι αρχισυντάκτες που δούλευαν στο δελτίο του ΑΝΤ-1 την εποχή που ήταν πρώτο και έκανε 30αρια με την Στάη έχουν αποχωρήσει από τον σταθμό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !