TV Magazine News

Magazine News
2

Καλησπέρα σας, είστε έτοιμοι να μάθετε τι έχουν τα τηλεοπτικά περιοδικά αυτής της Παρασκευής;

Ξεκινάω με τον Τηλεθεατή όπου η Αντιγόνη Δρακουλάκη και ο Παναγιώτης Πετράκης μιλάνε για τις εξελίξεις που θα δούμε στα Μυστικά της Εδέμ. Οι 2 ηθοποιοί-φίλοι και κουμπάροι μιλάνε και για την σχέση που έχουν εκτός των γυρισμάτων. Ενώ άλλο ένα πρόσωπο από τα Μυστικά της Εδέμ φιλοξενεί το TV Zapping. Την Φαίη Ξυλά. Τελικά η Εύα δεν θα χάσει το παιδί που περιμένει , οι σεναριογράφοι της πετυχημένης σειράς αποφάσισαν τελικά να κρατήσουν στο σενάριο την εγκυμοσύνη της Εύας. Σύμφωνα με το σενάριο η Εύα θα γεννήσει ένα υγιέστατο αγοράκι . Η σεναριογράφος του σίριαλ Έλενα Ακρίτα δηλώνει σε ερώτηση δημοσιογράφου «Η Εύα θα κάνει το παιδί του Στέφανου, αλλά αυτό δεν θα την κρατήσει μακριά από τον έρωτα της ζωής της, τον Μάνο…»

Οταν δεν αντιγράφεις ξένη σειρά αναθεωρείς… όσες φορές θέλεις!
Να το πω «μου ήρθε… σντούφος»; Να το πω «ένα εγκεφαλικό σε… απόδραση το πέρασα»; Οπως και να το πω, ένα είναι το ρεζουμέ. Οτι μου κόπηκαν τα πόδια όταν... έσκασε η είδηση ότι η Εύα δεν θα το χάσει τελικά το παιδί που κυοφορεί, όπως είχα μάθει κατ' αποκλειστικότητα, αλλά θα συνεχίσει κανονικά να το κουβαλά στην κοιλιά της!

Πλάκα με κάνεις, Ελενα, μπόρεσα να… αρθρώσω. Είχα πάρει τηλέφωνο τη «δαιμόνια» Ακρίτα και, αφού με προσφώνησε και πάλι… Φώτη - θέλει πολύ να με δει να πέφτω από τον γκρεμό όπως ο ήρωας που ρίχτηκε σ’ αυτόν και αποτέλεσε ένοχο μυστικό της παρέας της Φεγγαρόπετρας - μου απάντησε: «Οντως η αρχική σκέψη μας ήταν να χάσει η Εύα το παιδί σε ένα αυτοκινητικό που θα πάθαινε. Στη... διαδρομή, όμως, αλλάξαμε γνώμη και αποφασίσαμε ότι δεν θα το χάσει, γιατί δεν μας βοηθάει δραματουργικά. Ενα παιδί πάντα δίνει… ψωμί σε έναν σεναριογράφο! Η Εύα λοιπόν - και το αποκαλύπτω σε σένα αποκλειστικά, αφού έχεις ήδη την είδηση! - δεν θα αποβάλει. Θα φέρει στον κόσμο το παιδί του Στέφανου, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι θα είναι μαζί του για πάντα...». Ξέρω, ξέρω και… προσθέτω εγώ όσα έχω «αλιεύσει». Οταν θα μάθει ότι, την ώρα που του ανακοίνωνε ότι περιμένει το παιδί του, εκείνος θα της έλεγε ότι είχε αποφασίσει να μείνει με τη Μελίτα, κάτι θα «σπάσει» μέσα της και δεν θα μπορέσει να είναι μαζί του καλά… «Ναι, αλλά δεν θα το μάθει σύντομα», λέει η Ελενα. «Και, ναι, με τον μεγάλο έρωτα που έχει πάντα για τον Μάνο, δεν θα μπορέσει να τον αφήσει έξω από τη ζωή της. Θα το παλέψει, θα προσπαθήσει, αλλά δεν θα είναι δυνατή...». Δηλαδή θα έχουμε επανασύνδεση Μάνου-Εύας; «Με τόσο μεγάλο έρωτα, νομίζω... ναι, αλλά δεν ξέρω το πότε. Μη μου… βιάζεστε πολύ!Εχουμε μπροστά μας τέσσερις μήνες και μία ολόκληρη χρονιά. Χαλαρώστε και όλα θα συμβούν!» (γέλια).

Ελπίζω μόνο, της λέω χαριτολογώντας, να μη μου αλλάζετε έτσι… γνώμες, όπως κάνατε τώρα με την εγκυμοσύνη. «Γιατί να μην το κάνουμε; Οταν δεν αντιγράφεις ξένη σειρά, μπορείς να αναθεωρείς όσες φορές θέλεις! Και αυτό είναι σημαντικό για μας. Δεν μας… φοράνε καπέλο ό,τι ήρθε στο κεφάλι… Περουβιανών και άλλων…δυνάμεων (γέλια), αλλά επιλέγουμε οι ίδιοι πώς θα οδηγήσουμε δραματουργικά την ιστορία μας στο καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν μας έχουν δεμένα τα χέρια κι έτσι έχουμε την ευκαιρία να μην προσφέρουμε… κρύο πιάτο, αλλά ζεστό και φρέσκο - της τελευταίας στιγμής... ένα πράγμα!» (γέλια).

Καυστικότατη τη βρίσκω - πέρα από καίρια, όπως πάντα. Και της το λέω: «Να μη… μας υποστηρίξω τους σεναριογράφους που κάνουμε ελληνικές σειρές; Κοίτα πόσες εγχώριες σειρές μείνανε - ένα είδος προς εξαφάνιση, τύπου… καρέτα-καρέτα γίνανε!» (γέλια).

Στο TV Zapping μίλησε και η Σίσσυ Φειδά για την επιτυχία του Σπίτι Από Την Αρχή και ότι μέσω του internet ανακάλυψαν την Σίσσυ οι υπεύθυνοι του προγράμματος.

Και θα συνεχίσω με το Τηλέραμα. Στο σημερινό τεύχος βλέπουμε την Κατερίνα Καραβάτου να μιλάει για το Κους Κους, για τα τηλεοπτικά πρόσωπα και για τον γάμο της με τον Κρατερό Κατσούλη που θα γίνει σύντομα. Στο Τηλέραμα βλέπουμε και τον Χάρη Ασημακόπουλο που δηλώνει ότι "αν θα τον ξέχναγε το κοινό μετά από χρόνια θα έπεφτε σε στεναχώρια". Ο Χάρης Ασημακόπουλος μίλησε και στο TV Avanti μαζί με τον τηλεοπτικό του σύντροφο Νίκο Πουρσανίδη για τις εξελίξεις στο σίριαλ Πολυκατοικία και για τον gay γάμο (ο πρώτος τηλεοπτικός gay γάμος στην Ελλάδα" που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια. Επίσης λένε για το κοινό και για τις αντιδράσεις σχετικά με τον ρόλο.

Στο 7 Μέρες TV η Αργυρώ Μπαρμπαρήγου μιλάει για το DVD Σχολή Μαγειρικής που έχει δώρο το σημερινό τεύχος και λέει πολλά μυστικά και δηλώνει ότι: μεγάλωσε σε μια οικογένεια όπου το φαγητό ήταν εκδήλωση χαράς+γιορτής. Στο σημερινό 7 Μέρες TV βλέπουμε ρεπορτάζ: για το 10 με 1 Μαζί και για την επιτυχία που έχει το πρωινό infortaiment του ΑΝΤ1, για την Εργαζόμενη Γυναίκα και την Ελένη Ράντου να δίνει ρεσιτάλ αυτή την φορά ως δικηγόρο που ερωτεύεται... παντρεμένο οδοντίατρο, για τον Τρίτο Νόμο που κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα, για το Greek Idol και τις audition της Αθήνας και φυσικά για το Κάτι Ψήνεται της ερχόμενης εβδομάδας.

Στο TiVo ο Γιάννης Αϊβάζης μιλάει για την Παταγονία και για όσα θα δούμε στην συνέχεια του reality. Τέλος το Τηλεκοντρόλ φιλοξενεί τον Γιώργο Καραμέρο και τον Σπύρο Χαριτάτο και μιλάνε για το 10 με 1 Μαζί, για τον ντόρο που προκάλεσε το διαζύγιο της Μενεγάκη και για τις γυναίκες.

ΓΙΑ ΑΠΟΡΙΕΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ magazinetvnews@gmail.com

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !