
Αποκλειστικό: Ποιοι έχουν συμφωνήσει μέχρι στιγμής
Διαβάζουμε σήμερα στο Yupi σε κείμενο του .
Το «Dancing With The Stars» που θα προβληθεί σύντομα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 αποτελεί θέμα συζήτησης τις τελευταίες εβδομάδες σχετικά με το ποιοι θα είναι οι διάσημοι παίκτες.
Οι διάσημοι που μέχρι στιγμής έχουν συμφωνήσει να εμφανιστούν στο σόου που θα παρουσιάσει η Ζέτα Μακρυπούλια είναι η Βίκυ Κουλιανού, η Ευγενία Μανωλίδου, η Θεοφανία Παπαθωμά, ο Κώστας Σόμμερ, η Πηγή Δεβετζή, ο Σάββας Πούμπουρας, ο Χάρης Χριστόπουλος, αλλά ο Δημήτρης Βλάχος, η Μαριάντα Πιερίδη αλά και ο Τάσος Αρνιακός που παρουσιάζει το δελτίο καιρού των ειδήσεων του ANT1. Φυσικά δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές την τελευταία στιγμή, ενώ αναζητούνται ακόμα δύο πρόσωπα που θα προσελκύσουν κοινό μεγαλύτερης ηλικίας.
Στην κριτική επιτροπή θα είναι σίγουρα ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο Αλέξης Κωστάλας και η γνωστή χορογράφος Γκαλένα Βελίκοβα που συμμετείχε και στο Baby Dance που είχε προβάλει ο Αlpha πριν δυο χρόνια πάλι με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια.

0 Σχόλια
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com