
ΗΒΗ ΑΔΑΜΟΥ – Στεναχωρήθηκα αλλά έχω εμπιστοσύνη στην εταιρεία μου!
Η Ηβη Αδάμου, το πρόσωπο που συζητιέται περισσότερο από οποιοδήποτε παίκτη του X Factor, βρέθηκε στο studio του Mad Radio 106,2 και στην εκπομπή «Της Ώρας» με την Μαίρη την Νίκη και τον Αλέξανδρο.
Η Ήβη μίλησε για την δισκογραφική δουλειά της που βρίσκεται ήδη στα σκαριά (το πρώτο της single Α.Γ.Α.Π.Η. παίζει ήδη στο ραδιόφωνο) ενώ μετά την συνέντευξη στο Mad Radio 106,2 θα πήγαινε κατευθείαν στο στούντιο για την συνέχιση της ηχογράφησής της!
Τι γίνεται όμως με όλο το παρασκήνιο που έχει προκαλέσει η αποχώρησή της από το X Factor και που δυναμίτισε την σχέση του Γιώργου Θεοφάνους και της Sony Music?
Όταν την ρώτησαν οι παραγωγοί του Mad Radio 106,2 για το πως αισθάνθηκε την ώρα που ανακοίνωνε ο Γιώργος Θεοφάνους ότι αποχωρεί εκείνη από το παιχνίδι διατήρησε την ψυχραιμία της και προτίμησε να σκέφτεται με την λογική της «τώρα ξεκινάω, δεν θα σκεφτώ γιατί και πως».
Η Ηβη έχει παρακολουθήσει όλα όσα ακολούθησαν με τις επιστολές και αυτό που την στεναχώρησε περισσότερο ήταν η φράση του Γιώργου Θεοφάνους , σύμφωνα με την επιστολή της Sony Music «γιατί να κρατήσω την ΗΒΗ, δεν έχω κανένα συμφέρον...»
Παρόλα αυτά η ίδια μένει συγκεντρωμένη στο τραγούδι και δεν θέλει να ανακατευτεί σε αυτή την διαμάχη. «Έχω εμπιστοσύνη στην εταιρεία μου» είπε η ίδια χαρακτηριστικά.
Όσο για το ποιος θα ήθελε η ίδια να είναι ο μεγάλος νικητής του X Factor?
«Θα ήθελα να κερδίσει ή ο Σταύρος ή οι 48 ώρες».
Το ολοκληρωμένο άλμπουμ της Ηβης θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο από την Sony Music.

0 Σχόλια
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com