Η κουνιάδα (Αγλαΐα) που ανεβάζει τα νούμερα

0

Η κουνιάδα Αγλαΐα Λάτσιου ανέβασε αυτή τη φορά τα νούμερα της Ελένης. Το 30,4% του τηλεοπτικού κοινού «καρφώθηκε» προχθές Τρίτη στη συχνότητα του Alpha και στον «Καφέ με την Ελένη», την ώρα που στο πλατό η Ελένη Μενεγάκη αγκάλιαζε την αδερφή του συζύγου της Γιάννη Λάτσιου προσπαθώντας να δείξει τις άριστες σχέσεις που διατηρούν.


Μπορεί η Ελένη να... χαλάει το σπίτι της, όχι όμως και τις σχέσεις της με την οικογένεια Λάτσιου και συγκεκριμένα με την παραγωγό της Αγλαΐα. Ο καφές της «βασίλισσας» μπορεί να μην έπιασε μέχρι και 50% (στα νεανικά κοινά) όπως τη Δευτέρα, την πρώτη ημέρα μετά την ανακοίνωση του πολύκροτου διαζυγίου, ωστόσο η (ωραία) Ελένη βρήκε τρόπο να κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού ζητώντας από την κουμπάρα της να κατέβει από το control στο πλατό και να καθίσει στον ροζ καναπέ της. Στο σύνολο η Ελένη Μενεγάκη κατάφερε να συγκεντρώσει 25,2%. Kι αν δεν πέτυχε ποσοστά της τάξης του 39,1% (όπως τη Δευτέρα), τερμάτισε και πάλι πρώτη.

Οπως ισχυρίστηκε η παρουσιάστρια, δεν αισθανόταν πολύ καλά, ζαλιζόταν για την ακρίβεια και είχε ανάγκη την κουνιάδα της, να τη βοηθήσει «για το καλό της εκπομπής». «Ξανθιά δεν είσαι, αλλά δεν πειράζει. Ανήκεις στην οικογένεια!» είπε χαρακτηριστικά η Ελενίτσα στην Αγλαΐα Λάτσιου, ενώ η αδερφή του συζύγου της έμπαινε στο πλατό.

Το... οικογενειακό αυτό γεγονός «χτύπησε» κόκκινο στην τηλεθέαση. Το τρίωρο της πρωινής εκπομπής εστιάστηκε στη συζήτηση ανάμεσα στις δυο κυρίες. Το ενδιαφέρον προς την τηλεθέαση της Ελένης Μενεγάκη μετά το χωρισμό της κορυφώνεται, καθώς η παρουσιάστρια βλέπει πρώτη φορά φέτος να παίρνει κεφάλι από τους αντιπάλους της και σίγουρα θα ήθελε πολύ να συνεχιστεί αυτό μέχρι το τέλος της σεζόν, ώστε να ξανακαθίσει στο θρόνο της...

συντακτική ομάδα espresso

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ - ΕΒΕΛΙΝΑ ΝΥΚΤΑ - ΧΑΡΗΣ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !