Οι άνθρωποι που γύρισαν απ' το κρύο

0
«Ευχαριστώ για την εμπειρία». Ο Γιάννης Αϊβάζης μετά από ένα περίπου μήνα στη μακρινή Παταγονία, ευχαρίστησε δημόσια το Μega για τη «δυνατή και πρωτόγνωρη εμπειρία», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε. Στο πλαίσιο της πρεμιέρας του ριάλιτι, το κανάλι κάλεσε τους τηλεοπτικούς συντάκτες σε συνέντευξη Τύπου, όπου παραβρέθηκαν πολλοί από τους παίκτες που κατάλαβαν τι σημαίνει πραγματικό... κρύο. Παρουσία του διευθυντή προγράμματος του Mega Πέτρου Μπούτου, προβλήθηκαν στιγμιότυπα του πρώτου επεισοδίου, ενώ οι άνθρωποι της παραγωγής μίλησαν σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν στην Αργεντινή.

Μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής Γιάννης Αϊβάζης μίλησε για τους παίκτες: «Υπήρχαν φορές που πέρασαν πολύ δύσκολα, αναρωτιόντουσαν γιατί εκείνοι να διαβιούν σε τέτοιες συνθήκες και εμείς της παραγωγής σε ξενοδοχείο. Ηταν πολύ δυνατοί όλοι τους».

Oι δεκαοχτώ παίκτες είναι χωρισμένοι σε δύο ομάδες: στους κόνδορες και στις αλεπούδες. Η διαδικασία αποχώρησης μοιάζει πολύ με εκείνη του «Survivor». Αυτά βεβαίως θα τα δούμε τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου, οπότε το παιχνίδι κάνει πρεμιέρα.

Η κατάκτηση της άκρης του κόσμου είναι στόχος εννιά αντρών και εννιά γυναικών. Πέρασαν πέντε εβδομάδες σε έναν αφιλόξενο τόπο και έπρεπε να επιβιώσουν σε ακραίες καιρικές συνθήκες.

Στο πρώτο επεισόδιο γνωρίζουμε τους δεκαοχτώ παίκτες και παρακολουθούμε την άφιξή τους στον τελικό τους προορισμό, μετά από είκοσι τρεις ώρες κουραστικού ταξιδιού.

Οι δύο ομάδες μένουν σε δύο διαφορετικές περιοχές, το Ρίο Πέρσι και τη Λα Τόρτα. Στο Ρίο Πέρσι το κατάλυμα των παικτών βρίσκεται δίπλα σε ένα ποτάμι, ενώ στη Λα Τόρτα το κατάλυμα βρίσκεται στην κορυφή ενός βράχου. Λίγο αργότερα φθάνει η στιγμή της πρώτης δοκιμασίας. Οι δύο ομάδες μπαίνουν στο στίβο μάχης και δίνουν όλες τους τις δυνάμεις για να κερδίσουν. Εκείνοι που τελικά το καταφέρνουν θα μείνουν στο Ρίο Πέρσι και η διαμονή τους θα είναι αρκετά πιο άνετη από αυτή των αντιπάλων τους…

απο espresso

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !