Xθές PRIME TIME (1 ανάρτηση 2010)

7
2010 Ευχές για Καλή Χρόνια .
Εύχομαι το καλύτερο του 2009 να είναι το χειρότερο του 2010.


Πάμε όμως να κάνουμε τις παρατηρήσεις μας για την χθεσινή νύχτα η οπoια νύχτα από πλευράς τηλεόρασης ήταν πολύ βαρετή.

Ξεκινάμε με το MEGA το κανάλι με την μεγαλύτερη τηλεθέαση αυτήν την στιγμή στην χώρα χθες δεν διέκοψε ούτε καν στην αλλαγή του χρονου.12 η ώρα και το mega είχε επαναλήψεις. Φυσικά ούτε τα ίδια τα στελέχη του καναλιού δεν είδαν χθες MEGA... κοιτούσαν X FACTOR για να κάνουν αλλαγή του Χρόνου.

ΑΝΤ1:Το SHOW ήταν θα έλεγα πολύ βαρετό χθες χωρίς καμία ουσία απλά το κοιτούσες για την αλλαγή του χρόνου και επειδή ήταν LIVE. Μπράβο στο ΑΝΤ1 που είχε για άλλη μια χρόνια ένα SHOW και μάλιστα LIVE αλλά θα μπορούσαν να κάνουν κάτι καλύτερο.

..
..
..


ALPHA Πάμε Πακέτο: Κατα έμενα είναι η ντροπή τις τηλεόρασης. Η κυρία Χατζηβασιλείου κατακρίνει συναδέλφους τις και εκπομπές όπως το NEXT TOP MODEL αλλά η ίδια εκμεταλλεύεται τον πόνο του άλλου στην εκπομπή ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ. Όσο για το χθεσινό Πάμε Πακέτο ήταν ακόμα πιο βαρετό. Ούτε η γιαγιά μου δεν το είδε χθες που συνήθως το βλέπει.
..
..
..


ΝΕΤ :Η αλήθεια είναι πως χθες ήμουν ανάμεσα σε ΝΕΤ και ΑΝΤ1. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος με την μουσική εκπομπή "Στην υγειά μας" ήταν ένα από τα show που ξεχώρισαν χθες.

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. δε μας λες ρε tvnea ti kaλυτερο θα μπορουσε να ειχε κανει ο αντ1 χτες στο xfactor??mia xara htan to sooy,οπως παντα ηταν,ειχαν κ τη βισση..τι ακριβως διαφορετικο ειχε δηλαδη απο τις αλλες φορες που σε εκανε να βαρεθεις??και η εναρξη πολυ φαντασμαγορικη ηταν...πες μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρήστος Δαλαμαγκας1 Ιανουαρίου 2010 στις 5:34 μ.μ.

    Συγνώμη κιόλας ρε φίλε αλλά τι άλλο θες απο το Χfactor πιά. Να τσακώνονται οι κριτές, να αποχορούν παίχτες και να ρίχνουν στη σκηνη το κλάμα της ζωής τους. Υπάρχει καλύτερο πράγμα απο τη βίσση και τον Σακη on stage. Και χωρίς ουσία η μεγάλη κοινωνική προσφορά που έκανε το κανάλι απο τα έσοδα της ψηφοφορίας σε ιδρύματα. Δε νομίζω. Τι άλλο θα μπορούσαν να βάλουν στο xfactor, τον Σακη να κάνει striptease όπως στο "σοβαρό" mega με τον Νικο Παπαδάκη στον Oμορφο κόσμο να βγάζει τα ρούχα του για λίγη τηλεθέαση. Και πιό είναι πια αυτό το καλύτερο που μπορούσαν να κάνουν;
    Φιλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια χαρά ήταν η αλλαγή του χρόνου στo MEGA και δεν χρειάστηκε να διακόψει γιατί υπήρξε αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή του χρόνου από τους συντελεστές των σειρών παλιών και φετινών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το x factor χθες απλος δεν ειχε τιποτα να προσφερει σε εμενα, το μονο που μου προσφερε ειναι η αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή του χρόνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΝΤΩΣ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ(ΓΙΑ ΤΟ Χ-FACTOR ΜΙΛΑΩ)!!!!!!!ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Κ Ο ΑΝΤ-1!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κ οσο δεν θελω να γινομαι κακος τοσο με κανουν...Δηλαδη τι περιμενες βρε καμαρι μου απο το xfactor? Τραγουδι,σοου,χορος οτι πρεπει δηλαδη για να περασεις το βραδυ της πρωτοχρονιας! Η Χατζηβασιλειου απαραδεκτη αλλα απ'οτι ειδα εσκισε απο νουμερα! Καλυτερα να ειχαν βαλει Chart Show μιας και η Ναταλια ειναι 1000 φορες καλυτερη παρουσιαστρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ TV NEA
    Εγώ mega new eve nighters είδα και Απαράδεκτους και ταυτόχρονα ήμουνα στο facebook.

    Ο ΑΝΤ1 ας έκανε ένα αφιέρωμα για τα 20 χρόνια καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !