Ταινία για το MEGA

5

"Ο ΓΑΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ"
6-1-10 στις 22.00 στο Mega

Ο Γιάννης Λάζος είναι ένας άντρας που τα έχει όλα! Είναι ένας γοητευτικός και διάσημος ηθοποιός, ερωτευμένος με τη γυναίκα του και προστατευτικός με την κόρη του. Για την ακρίβεια υπερ-προστατευτικός! Για την κόρη του, το πιο τρανό του έργο, ο Γιάννης είναι ικανός να φτάσει στα άκρα! Και θα φτάσει, όταν στο πλατό και στη ζωή του θα εισβάλει ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος ζεν πρεμιέ Ιωάννης Ντέλος, όχι μόνο για να διεκδικήσει τον ρόλο του γιου, στη σειρά που πρωταγωνιστεί ο Γιάννης, αλλά και το χέρι της κόρης του. Λίγο η κρίση της μέσης ηλικίας, λίγο η ανασφάλεια του πατέρα έχουν πείσει το Γιάννη ότι ο Ντέλος έχει βάλει πλώρη να τον γεράσει πρόωρα, να τον κάνει παππού στο πλατό και στη ζωή, για να πάρει τη θέση του! Αποφασισμένος να τον ξεσκεπάσει και να αποδείξει σε όλον τον κόσμο - δηλαδή στην κόρη του και στη γυναίκα του - τι απατεώνας είναι ο υποψήφιος γαμπρός, ο Γιάννης θα επιστρατεύσει όποιο θεμιτό και κυρίως αθέμιτο μέσο. Τελικά, ο πεθερός θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας για να συνοδέψει την κόρη του ή θα τα ανέβουν όλοι οι άλλοι πάνω απ’ το πτώμα του;

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΗΜΕΡΑ(1/1/10)
    ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ
    1.MEGA 20.8%
    2.NET 11.6%
    3.ALPHA11.1%
    4.ANT-110.8%

    ΠΡΩΙΝΗ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΖΩΝΗ(ΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ)
    1.ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ 16.7%
    2.10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ 15%
    3.ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ 11.6%

    ΑΛΛΑ Κ ΟΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΣΟ ΟΡΟ 40%((ΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ)
    1.Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ 37.3%
    2.ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ 42.1%
    ΕΠΙΣΗΣ,Καθολική η κυριαρχία και του βραδινού δελτίου του Mega που έκανε ποδαρικό με 28%. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε το δελτίο του ΑΝΤ1 με 11,8% και στην τρίτη ισοψήφησαν τα δελτία του Star και του Alter με 10,1%.
    Τέλος, στη βραδινή ζώνη, πολύ καλά πήγαν στη NET οι "Πειρατές της Καραϊβικής-Στο τέλος του κόσμου" αφού έπιασαν 19,7%.
    Η έκπληξη, ωστόσο, ήρθε από την τρίτη σειρά που ακολούθησε "Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;", που προβλήθηκε από τις 23.00-3.30 και έκανε συνολικά 21,5%. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σχεδον 10 χρονια μετα το "τι ψυχη θα παραδωσεις μωρη" ειναι τοσο φρεσκο και γρηγορο με εξυπνη ατακα και ενδιαφεροντες χαρακτηρες που δεν το πλησιαζει καμια απο τις σειρες που παιζονται φετος. κριμα που δεν ολοκληρωθηκε τοτε και που δεν υπαρχει ενα τετοιο σεναριο τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1on Ti ekane to prime time ths paramonhs prwtoxronias? 2on o 2:33 na mou apanthsei gt mperdeuthka....otan les me to zori ekanan 40 to les gia kako??? gt agori mou dn einai me to zori 10 einai 40 se zwnh ypshlhs thle8eashs k megalou antagwnismou! 3on kati fhmes pou yphrxan gia na 3anadei3oun to ti psixi 8a paradwseis mwrh dn isxyoun e?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Στεφανίδου χάνει...


    Η πολυαναμενόμενη συνάντηση της Τατιάνας Στεφανίδου με τη Δέσποινα Βανδή ύστερα από την πολυετή κόντρα τους δεν κατάφερε να συγκινήσει τελικά το κοινό αφού τα ποσοστά της εκπομπής κινήθηκαν στο....

    14% με 15%. Απογοητευτικά δηλαδή για μια πολυδιαφημισμένη συνάντηση. (Μέσος όρος 15,5%)


    Το τελευταίο διάστημα δε συχνά είναι οι φορές που η δημοφιλής παρουσιάστρια σημειώνει χαμηλά ποσοστά τόσο στο μέσο όρο όσο και στα νεανικά κοινά ενώ από την αρχή της σεζόν χάνει από τη χιλιοστή επανάληψη της σειράς του Μεγάλου Καναλιού ''Πενήντα-Πενήντα'' που την ξεπερνάει πολλές φορές ακόμα και με 20 μονάδες.

    Όλα αυτά φυσικά κανέναν δεν απασχολούν αφού όλοι ασχολούνται με τα νούμερα της Ελένης Μενεγάκη που στα νεανικά κοινά δηλαδή αυτό που ζητάει ο σταθμός της είναι πρώτη.

    Καλή χρονιά να 'χουμε βρε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΠΕΙΔΗ vOODOO ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕΣ,ΕΛΠΙΖΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ.ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ
    1.Ti ekane to prime time ths paramonhs prwtoxronias? Στη prime time ζώνη, λίγα ήταν τα προγράμματα που ξεχώρισαν και κατάφεραν να τραβήξουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Νικητής στη ζώνη αυτή, αναδείχτηκε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στη ΝΕΤ με την μουσική εκπομπή "Στην υγειά μας" που έκανε 23,5%. Λίγο πιο πίσω βρέθηκε το εορταστικό "Έχεις πακέτο" της Βίκυς Χατζηβασιλείου στον Alpha με 21,3%, ενώ στην τρίτη θέση σε απόσταση αναπνοής, τερμάτισε το εορταστικό "X-Factor live" με καλεσμένη την Άννα Βίσση, που άγγιξε το 21,2%.(ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ)
    2. na mou apanthsei gt mperdeuthka....otan les me to zori ekanan 40 to les gia kako???ΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΔΙΟΤΙ Η ΖΩΗΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΧΤΥΠΑΓΕ 50ΑΡΙΑ Κ ΤΩΡΑ ΕΠΕΣΕ 13 ΜΟΝΑΔΕΣ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ.ΔΕ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΚΑΚΟ.
    3.ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.ΟΚ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !