Ο Γ. Λεβέντης δε σήκωσε το γάντι που του πέταξε ο Π. Μπούτος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», όταν είπε ότι το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 «ακροβατεί σε τεντωμένο σκοινί».
Αντίθετα θέλησε να απαντήσει σε ήπιους τόνους , τονίζοντας ότι πιστεύει ότι τόσο το MEGA, όσο και ο ΑΝΤ1 είναι τα δυο κανάλια που κάνουν τα πιο δημιουργικά προγράμματα. Πρόσθεσε βέβαια ότι δεν μπορεί να παίρνει θέση για ότι λέει ο ένας και ο άλλος, διευκρινίζοντας ότι στον ΑΝΤ1 είναι συγκεντρωμένοι στη δουλειά τους.
Αντίθετα θέλησε να απαντήσει σε ήπιους τόνους , τονίζοντας ότι πιστεύει ότι τόσο το MEGA, όσο και ο ΑΝΤ1 είναι τα δυο κανάλια που κάνουν τα πιο δημιουργικά προγράμματα. Πρόσθεσε βέβαια ότι δεν μπορεί να παίρνει θέση για ότι λέει ο ένας και ο άλλος, διευκρινίζοντας ότι στον ΑΝΤ1 είναι συγκεντρωμένοι στη δουλειά τους.
Όσον αφορά στον τομέα ενημέρωσης, ο Γενικός Διευθυντής Τηλεόρασης του ΑΝΤ1 παραδέχθηκε ότι έγιναν λάθη στο δελτίο ειδήσεων και ότι το σημαντικό είναι ότι γίνονται προσπάθειες για να υπάρξει βελτίωση.
Ο Γ. Λεβέντης μίλησε επίσης και για τον Ν. Ευαγγελάτο, λέγοντας ότι η συνεργασία τους ήταν πολύ καλή, πρόσθεσε όμως με νόημα ότι είμαστε σε μια εποχή που όλα αλλάζουν.
Δείτε πώς κάλυψε τις δηλώσεις του Γ. Λεβέντη, η εκπομπή «Πρωινή Μελέτη».
star.gr

7 Σχόλια
1 Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ MEGA 18:13 18:54 0:36 1830 18,1 52,2
ΑπάντησηΔιαγραφή2 ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ MEGA 19:01 19:58 0:44 1721 17,0 45,6
3 NEXT TOP MODEL ANTENNA 21:12 23:05 1:31 1174 11,6 24,5
4 Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ MEGA 21:08 22:07 0:48 1084 10,7 22,7
5 MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ MEGA 19:59 20:50 0:47 967 9,6 23,9
6 Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ MEGA 22:13 22:52 0:33 916 9,1 19,0
7 ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ ANTENNA 23:05 24:06 0:47 839 8,3 21,8
8 ΣΑΒΒΑΤΟΓΕΝΝΗΜΕΝΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ MEGA 17:15 18:08 0:44 829 8,2 29,2
9 4 ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ MEGA 22:57 23:53 0:45 798 7,9 19,7
10 ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ ALPHA 19:59 20:56 0:48 766 7,6 18,8
Ναι και τα δυο μαζί είναι πολύ δημιουργικά κανάλια.
ΑπάντησηΔιαγραφήΈχουν τη πλειοψηφία των πουστρόπαιδων και τις πρώην και νυν πολυτελείας ή όχι βιζιτούδες της Ελλάδας στα προγράμματα τους.
Ακολουθεί το STAR και ALTER σε ίδιο μοτίβο.
Η δημιουργικότητα τους έγκειται στο γεγονός ότι οι παραπάνω τα χρησιμοποιούν προς άγραν εργασίας.
Είναι δε,τόσο δημιουργικά που μπροστά τους το BBC,CNN,ZDF,DW,SKY αλλά και όλα τα ευρωπαϊκά κανάλια υπολείπονται σε ποιότητα και δημιουργικότητα.
Τι κρίμα που δεν είμαι ποδοσφαιριστής ή μπασκετμπολίστας ή ακόμα και άνθρωπος της τηλεόρασης βρε παιδί μου για να έχω όποια ξεκώλο βιζιτού θα ήθελα και μετά να την παντρευόμουν ή αν ήμουν gay να έχω τα πιο όμορφα και ερωτικά κολαράκια της gay κοινότητας !
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog http://tvnea.blogspot.com/
ΑπάντησηΔιαγραφήΈχει πολύ γέλιο να βλέπω ανθρώπους να μαλώνουν για εκπομπές "σκουπίδια" είτε είναι πρωϊνές είτε μεσημεριανές είτε βραδυνές.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤη Μαλακία όποτε και αν τη παίξεις, μαλακία θα είναι και επομένως το μόνο που σας ενδιαφέρει όλους είναι τα νουμεράκια και το λογιστήριο σας.
Γελοίοι είστε όλοι !
Σας έχει καταλάβει ο λαός και γελάει με τα χάλια σας.
Ναι, ενω ως γνωστόν gay και πουτάνες δεν υπάρχουν ΠΟΥΘΕΝΑ αλλού, σε κανέναν άλλο επαγγελματικό κλάδο, μόνο στη showbiz !!! Αντε κομπλεξικό αγοράκι μου, πάρε το φθόνο και το μίσος σου και τράβα στην Εκτελεστική επιτροπή του κόμματος του Καρατζαφέρη, να βρεθείς με τους άλλους ρατσιστές φασίστες ομοίους σου ! Γελοίε καραγκιοζάκο !
ΑπάντησηΔιαγραφήo leventis as dei ta xalia tou stathmou tou etsi opws ton exei katantisei kai fysika den einai mono o evaggelatos to provlima alla olos o ant1! aftos k o latsios na paraitithoun mpas k dei o stathmos aspri mera. xeirotera de mproei na paei.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ επιθετικός ο μαλάκας ο Μπούτος. Ο Λεβέντης και γενικότερα οι άνθρωποι στον ΑΝΤ1 κινούνται σε πιο ήπιους τόνους.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com