Τι Είδαμε στα Περιοδικά (Christmas Edition)

Ανώνυμος
0
Καλό σας απόγευμα, σήμερα κυκλοφόρησαν εκτάκτως λόγω των εορτών τα περιοδικά της Τετάρτης, της Πέμπτης και της Παρασκευής. Τι είδαμε;, ποιοι τηλεαστέρες μας εύχονται Καλά Χριστούγεννα; . Ας τα πάρω τα πράγματα από την αρχή.

Στο Hello η λαμπερή Μαριέττα Χρουσαλά (που χάθηκε το κορίτσι αυτό;) μιλάει για τον επικείμενο γάμο της με τον Λέοντα Πατίτσα τον Ιούνιο. Η νεαρή παρουσιάστρια μιλάει και για την TV. Η Μαριέττα μίλησε και στο ΕΓΩ!.


Στο ΟΚ! οι πρωταγωνιστές της ταινίας Επικίνδυνες Μαγειρικές Κάτια Ζυγούλη, Γιώργος Χωραφάς και Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μας εύχονται Καλά Χριστούγεννα και μιλάνε για την νέα ταινία που θα βγει τον Φλεβάρη στις αίθουσες . Η Κάτια μιλάει και για τον Σάκη και την μικρή Αναστασία.

Στα 2 περιοδικά gossip ο φακός εντόπισε celebrities σε διάφορες στιγμές αλλά και άλλα αγαπημένα πρόσωπα λένε χρόνια πολλά και δίνουν συνεντεύξεις.

Στο εορταστικό Λοιπόν. Αγαπημένοι celebrities λένε για τα καλύτερα Χριστούγεννα της ζωής τους. Επίσης: Εορταστικές συνταγές από αγαπημένους σεφ και spicy news αλλά και που θα κάνουν διακοπές οι διάσημοι;.


Στο Nitro που κυκλοφόρησε σήμερα η Τζούλια Αλεξανδράτου έκανε μια αποκαλυπτική φωτογράφηση και βουλώνει τα στόματα αρκετών. Το τεύχος είναι άκρως εορταστικό και αποκαλυπτικό.


Στο Down Town η Φαίη Σκορδά μας εύχεται ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ με πολύ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ . Η 29χρονη τηλεπαρουσιάστρια μιλάει για την εκπομπή, για τον Γιώργο Λιάγκα, για τον γάμο που θα γίνει το καλοκαίρι, για τα τηλεοπτικά πρόσωπα, για την Ελένη Μενεγάκη και για πολλά άλλα. Αφιέρωμα για τον αξέχαστο Χρήστο Λαμπράκη ετοίμασε το περιοδικό.


Πάμε και στα τηλεοπτικά περιοδικά
Στον Τηλεθεατή για το Αλ Τσαντίρι Νιούζ, για τον Βιοπαλαιστή στην Στέγη, για τους 10 Μικρούς Μήτσους και για τα Χριστούγεννα μιλάει ο Λάκης Λαζόπουλος. Ο ανατρεπτικός παρουσιαστής λέει πότε θα ξαναρχίσει το Τσαντίρι στον Alpha και για το τι θα δούμε στο έκτακτο επεισόδιο των Μήτσων και ποιοι θα συμμετάσχουν μαζί του. Τέλος λέει για την τεράστια επιτυχία της εκπομπής του και το 2009 και τα θετικά και τα αρνητικά της χρονιάς που φεύγει. Ακόμη τι θα δούμε στο εορταστικό πρόγραμμα. 10 χρόνια reality στην ελληνική TV και πολλά ακόμη.

Στο Τηλέραμα ανασκόπηση της φετινής τηλεοπτικής σεζόν και στο εξώφυλλο βλέπουμε Νίκο Χατζηνικολάου, Λάκη Λαζόπουλο, το δίδυμο του 10 με 1 Μαζί και Ελεονώρα Μελέτη. Επίσης το εορταστικό πρόγραμμα εφ' όλης της ύλης.


Στο TV Zapping εεε και πάλι φυσικά οι αγαπημένοι του περιοδικού με τα περισσότερα εξώφυλλα την φετινή σεζόν. Οι πρωταγωνιστές της σειράς του Mega Τα Μυστικά της Εδέμ Παναγιώτης Μπουγιούρης, Φαίη Ξυλά, Χρύσα Παππά και Αλέξανδρος Σταύρου μας λένε καλά Χριστούγεννα και λένε τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια . Τελικά θα τα βρουν Μάνος και Εύα;, θα συνεχιστεί η εκδίκηση της Εύας και του Στέφανου για τον Μάνο;, ο Μάνος θα σμίξει πάλι με την Μελίτα;, λεπτομέρειες στο τεύχος που κυκλοφορεί.


Στο TiVo η Σταματίνα Τσιμτσιλή μιλάει για το TV Weekend , για την προκάτοχο της Βάσια Λόη, για τα τηλεοπτικά πρόσωπα και για τα Χριστούγεννα. Ακόμη πλούσιο τηλεοπτικό ρεπορτάζ.

Στο TV Avanti η Αγγελική Λάμπρη και ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μιλάνε για τα επόμενα επεισόδια της Οικογένειας Βλάπτει!.

Στο 7 Μέρες TV ο Γιώργος Καραμέρος και ο Σπύρος Χαριτάτος εύχονται ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ , μιλάνε για την εκπομπή τους στον ΑΝΤ1 και λένε τι θα δούμε. Επίσης: Πολλά εορταστικά τηλεοπτικά ρεπορτάζ.


Στην ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανοίγει το εορταστικό Πακέτο και μιλάει για όλα.

Τέλος στο Τηλεκοντρόλ ο Σάββας Πούμπουρας μιλάει για τις γιορτές, για την επιτυχία της εκπομπής της Ναταλίας, για την ραδιοφωνική εκπομπή στον Ρυθμό που έχει μαζί με την Όλγα Φαρμάκη και για το 2010. Ακόμη: Τι θα δούμε τις γιορτές στην TV.

Merry Christmas αγαπητοί μου αναγνώστες

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !