Η εκπομπή που έκανα ,είχε ενοχλήσει αρκετούς καλλιτέχνες

0

ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΣΤΟ NEWS IT

Την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου, η Τατιάνα Στεφανίδου συναντάει τη Δέσποινα Βανδή στο Politia Live Clubbing και ετοιμάζουν μαζί το πρωτοχρονιάτικο "Αξίζει να το δεις"!

Όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά τα γυρίσματα της εκπομπής και να απολαύσουν τα τραγούδια της Δέσποινας, μπορούν στις 4 το απόγευμα να πάνε στο Politia Club. Οι υπεύθυνοι της εκπομπής θα σας υποδεχθούν με χαρά!

Η Τατιάνα Στεφανίδου δήλωσε στο ΝewsIt ότι είναι πολύ χαρούμενη που θα κάνει εκπομπή με τη Δέσποινα και ότι είναι κάτι που περίμενε εδώ και χρόνια!

Όταν τη ρωτήσαμε για όσα έχουν ακουστεί περί κακών σχέσεών της με τη Δέσποινα η Τατιάνα απάντησε: " Η εκπομπή που έκανα στο παρελθόν, είχε ενοχλήσει αρκετούς καλλιτέχνες.Αλλά εγώ τη Δέσποινα την αγαπούσα, την αγαπώ και μου αρέσει πολύ"!




Το ίδιο χαρούμενη είναι όμως η Τατιάνα και για την επίσκεψή της στην συμπρωτεύσουσα:" Είχα να πάω πολλά χρόνια και χαίρομαι πολύ που θα πάω στη Θεσσαλονίκη.Θα βρίσκομαι εκεί με το σύζυγό μου από την Τρίτη και ήδη ψάχνω ένα όμορφο μέρος για να φάμε το βράδυ" μας λέει ενθουσιασμένη!

Η εορταστiκή εκπομπή της Τ.Στεφανίδου με τη Δ.Βανδή, θα προβληθεί το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς στον ΑΝΤ1! "Αξίζει να το δεις"!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !