Χ FACTOR LIVE SHOW με τον ΣΑΚΗ ΡΟΥΒΑ

4


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η μεγάλη πρεμιέρα & η πρώτη αποχώρηση

αυτή την Παρασκευή 30/10 στις 21:00

Special guests οι ONIRAMA

Η μεγάλη στιγμή έφτασε.

Το Χ FACTOR LIVE, το μεγαλύτερο show της ελληνικής τηλεόρασης, επιστρέφει για να αναδείξει το επόμενο μουσικό είδωλο αυτή την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου στις 9 το βράδυ. Και το παρουσιάζει ο Σάκης Ρουβάς.

Αφού κέρδισε πέρυσι τις εντυπώσεις και συνέβαλε σημαντικά στην τεράστια επιτυχία του show, o No 1 σταρ της ελληνικής ποπ δηλώνει έτοιμος να υποδεχθεί στη σκηνή και να εμψυχώσει τη δεύτερη «φουρνιά» καλλιτεχνών του X FACTOR.

16 συνολικά performers και vocal groups καλούνται να αποδείξουν ότι… το ‘Χουν ζωντανά πάνω στη σκηνή και να διεκδικήσουν ένα μεγάλο δισκογραφικό συμβόλαιο, που θα τους δώσει την ευκαιρία να κάνουν μια μεγάλη καριέρα στο χώρο του τραγουδιού. Κι εμείς θα ζήσουμε μαζί τους την ένταση, τη ζωντάνια, το ρυθμό, την αγωνία, τη συγκίνηση. Θα απολαύσουμε μουσική, θέαμα και εξαιρετικά performances - όχι μόνο από τους 16 υποψηφίους, αλλά και από τους Onirama! Ένα από τα πιο αγαπημένα pop γκρουπ θ’ ανέβει στη σκηνή του X Factor, για να μας ξεσηκώσει με παλιές και καινούργιες επιτυχίες του!

Τι ακριβώς θα συμβεί στο X Factor Live Show:

Οι έμπειροι κριτές και «αντίπαλοι» managers του X Factor, αφού συνάντησαν χιλιάδες υποψήφιους, επέλεξαν τους καλύτερους. Και τώρα, αναλαμβάνουν το δύσκολο διπλό καθήκον τους: να αξιολογούν αυστηρά και αντικειμενικά τις ζωντανές εμφανίσεις των υποψηφίων και παράλληλα, να κατευθύνουν σωστά ο καθένας την ομάδα που έχει αναλάβει προκειμένου να την οδηγήσει στη νίκη:

  • ο Γιώργος Λεβέντης τα groups
  • o Γιώργος Θεοφάνους τα κορίτσια 16-24 ετών
  • η Κατερίνα Γκαγκάκη τους καλλιτέχνες άνω των 25
  • & ο Νίκος Μουρατίδης τα αγόρια 16-24 ετών

Οι εξελίξεις τρέχουν από την πρώτη στιγμή στο Live Show του X Factor. Από την πρεμιέρα κιόλας, οι τηλεθεατές συμμετέχουν δυναμικά ψηφίζοντας τους καλλιτέχνες που τους εντυπωσίασαν περισσότερο. Αυτή την Παρασκευή, μετά από την ολοκλήρωση των ερμηνειών, θα ανακοινωθεί το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού. Στη συνέχεια, τη σκυτάλη θα πάρει η κριτική επιτροπή επιλέγοντας από τις συμμετοχές που συγκέντρωσαν τις λιγότερες ψήφους, ποιος θα είναι ο πρώτος που θα αποχωρήσει από το Χ Factor.

Το X FACTOR γίνεται ξανά… X Mania και μας καλεί όλους να ζήσουμε από κοντά ένα ξεΧωριστό μουσικό event με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά!

H μεγάλη συναυλία του X FACTOR κάθε Παρασκευή στις 21:00 στον ΑΝΤ1. Χ-ασφαλίστε εισιτήριο!

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !