Έσκισε και χθες ο Λακης Λζοπουλος

10

Έσκισε και χθες ο Λακης Λζοπουλος με το Τσαντίρι του φτάνοντας μέχρι και 62,7%(22:30 - 22:44) οσο για τα υπόλοιπα καναλια μάλλον χαμένος τις χθεσινής μερας ηταν το Mega κάνοντας στην prime time του πολλα 15' κατω απο το 10%.
Μέσα στους κερδισμένους είναι και ο ΑΝΤ1 έχοντας το X FACTOR [Ε] εκανε πολλες φορες υψηλότερα νουμερα και απο τα νεα επειοδια του MEGA.
Χαμένη σειρά για χθες ηταν οι 7 θανάσιμες πεθερές που ειχε τα 3 απο τα 4 δεκαπενταλεπτα κάτω από το 10%

Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μπράβο ρε tvnea. Τι αντικειμενικότητα είναι αυτή!!!
    Για τα νουμεράκια της Δευτέρας καμία ανάρτηση. Αλλά δεν πειράζει. Μια μέρα είναι κι αυτή που γελάει το χειλάκι σου. Είπες να μην την αφήσεις να πάει χαμένη. Ε ρε θρασύτης!!! που έλεγε κι ο Σταυρίδης. Εγώ πάλι υποκλίνομαι στο MEGA που δεν βάζει ούτε ταινία, ούτε επανάληψη αλλά μένει πιστό στο πρόγραμμά του κι ας του κοστίζει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και για να μην ξεχνιόμαστε...
    Την χειρότερή του μέρα το MEGA έκανε 19,6 και ο ALPHA 21,5 μ.ο. Δηλαδή 1,9 μονάδες πίσω. Να ρίξουμε μια ματιά στις άλλες μέρεςνα δούμε τι γίνεται;;;
    Άστο καλύτερα καθότι σέρνονται καιεμφράγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εμένα πάντως ο λαζόπουλος δεν θέλω να τον βλέπω, αλλά ρε παιδιά δεν έχει τίποτα της προκοπής την Τρίτη.. Δεν μου αρέσει εννοείται ούτε ο λάκης ο γλυκούλης, από τα πλέον χαζά σήριαλ. Χθεσ έκαν zapping συνεχώς.. ας βάλιυν κατι που να αξίζει και την Τρίτη δεν αρέσει σε όλους ο Λαζόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 2.23 exeis dikio...alla o lazopoulos einai fainomeno...kathe triti kanei pososta anw tou 50 tis ekato....ta kanalia giati na riksoun ena poli kalo kai akribo program....gia na xalasoun xrima???kai egw an imoun kanalarxis to idio tha ekana..px sto 4 exei pesei poli xrima....an itan triti to mega tha eixe megali xasoura an to skeftoume etsi..o lazo oute emena m aresei kai fisika oute oi epta petheres me mia pethera arxaia aidia sketi,,,,!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ok 2:39 δίκιο έχεις, αν και πιστέυω ότι τα ζωντανά προγράμματα μόνο με κάτι αντίστοιχο θα μπορούσαν να συγκριθούν. Δεν είπα να κάψουν ακριβά προγράμματα, αλλά ας βάλουν κάτι καλύτερο ρε παιδίμου, π.χ μια κλή ταινία κάτι.. από το τίποτα.. υπάρχει ένα μερίδιο κόσμου που δεν θέλει να βλέπει το τσαντίρι. και δεν το λέω με καμία μομφή, απλά δεν μου αρέσει. δεν μπορούν να καλυψουν ένα τέτοιου είδους κοινό??? πολλοί γνωστοί μου συμφωνούν μαζίμου.. Μπορεί ο γίγαντας να έχει ξύλινα πόδια, που ξέρεις??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΡΕ 2.14.ΤΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!!!!!!ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΝ ΔΕΙ ΚΑΛΑ Ο TV NEA ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ Ο ΑΝΤ-1 ΤΑ ΧΕΙ.ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΑΝΤ-1(ΒΑΛΕ Κ ΤΟΝ ΡΩΜΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ)ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παιδια ο ΑΝΤ1 αξιζει μονο για το ραδιο αρβυλα,το Ολα 10 και το πρωινο του.Ολα τα αλλα(ρουλης και μακακιες)ειναι για το λουτσο!Τελος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. στην prime time κανεις λαθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. το μεγκα εχει τα περισσοτερα μονοψηφια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ποια μονοψήφια ρε ζωον όρθιο?Το έχεις χάσει εντελώς???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !