Φθινοπωρινές επαναλήψεις Ρετιρέ και Love Sorry

Ανώνυμος
13

Τα είχαμε συνηθίσει με τις καλοκαιρινές μας πρωινές επαναλήψεις την ώρα που πίναμε τον frappe με παγάκια και ετοιμάζαμε τα απαραίτητα για την παραλία ή τις διακοπές, αυτά που ξέρατε μέχρι πέρυσι να τα ξεχάσετε, το Ρετιρέ και το Love Sorry που περιμέναμε από τον Ιούνιο ξεκινάνε σε φθινοπωρινή season, κάθε Σαββατοκύριακο 3 επεισόδια Ρετιρέ (6 συνολικά το weekend) και 2 επεισόδια το weekend του Love Sorry έρχονται στο επετειακό πρωινό πρόγραμμα του Mega.

Ευάερο, ευήλιο και άκρως θερινό! Η σειρά που κάθε χρόνο μας θυμίζει πως μύρισε καλοκαιράκι. Η σειρά που παραμένει «ρετιρέ» στην προτίμηση των τηλεθεατών.
Σ' ένα ρετιρέ μιας μικροαστικής γειτονιάς της Αθήνας, ζουν η Κατερίνα, η μητέρα της και η ανιψιά της. Η Κατερίνα είναι μια γυναίκα υπερκινητική, δραστήρια και ελαφρώς νευρωτική. Εργάζεται στην εταιρία «COSMOS ΕΠΕ - Διαφημίσεις-Τηλεοπτικές Εκπομπές-Δημόσιες Σχέσεις». Η Κατερίνα αντιμετωπίζει προβλήματα γενικά στις σχέσεις της με τους ανθρώπους, που τα δημιουργεί, κυρίως, ο ιδιόρρυθμος χαρακτήρας της. «Τρελή» την αποκαλούν οι φίλοι της, κάποιες μικροεκρήξεις όμως είναι μάλλον δικαιολογημένες από τα παράλογα της καθημερινότητας.
Οι κυριότερες αιτίες που ταράζουν τα νεύρα της Κατερίνας είναι οι αντιδράσεις της μητέρας της και της ανιψιάς της στη σχέση της με τον φαρμακοποιό Χρήστο και η αρνητική στάση της αδερφής του στο ίδιο θέμα.
Στην COSMOS εργάζεται και η Ελένη, ένα νέο και ωραίο κορίτσι που γνωρίζει τον Ιάσονα και ερωτεύονται. Οι χαρακτήρες που πλαισιώνουν την ιστορία είναι η «κλασσική ελληνίδα» μάνα του Ιάσονα, η φίλη της Ελένης, Χαρούλα, ο μέσα σ'όλα καφετζής Φοίβος αλλά και πολλοί άλλοι απλοί καθημερινοί ήρωες.
Πρωταγωνιστούν: Κατερίνα Γιουλάκη, Κούλα Αγαγιώτου, Μαρία Μαρτίκα, 'Ελντα Πανοπούλου, Τζόυς Ευείδη, Δημήτρης Καλλιβωκάς, Τάσος Κωστής, Παύλος Ευαγγελόπουλος, Bίκυ Βανίτα, Νεφέλη Ορφανού, Νίκος Κούρος, Κλαίρη Κατσαντώνη
Σενάριο- Σκηνοθεσία: Γιάννης Δαλιανίδης


ΛΑΒ ΣΟΡΡΥ, σειρά κωμική παραγωγής 1994-1995









Υπόθεση: Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Mega και ταυτόχρονα ένα από τα πιο κωμικά ερωτικά συνταιριάσματα της μικρής οθόνης. 'Οταν χαλούν τα υδραυλικά, κανονικά σε πιάνει απελπισία! Κανονικά... Γιατί εδώ, όταν χάλασαν τα υδραυλικά, τους συνεπήρε ο έρωτας...
Η Λίλη είναι μια νεαρή γιατρός, που μεγάλωσε σε αστικό περιβάλλον, τελειομανής, περήφανη για την αυτοπειθαρχία, τον αυτοέλεγχο και τον προγραμματισμό της, και εκ πεποιθήσεως εναντίον των προγαμιαίων σχέσεων. Ξυπνά ένα πρωί και βρίσκει στο κρεβάτι της τον Σάκη, τον υδραυλικό, που της ήταν άγνωστος ως το προηγούμενο βράδυ που ήρθε να φτιάξει τον θερμοσίφωνα. Εκείνη δεν μπορεί να καταλάβει πώς άφησε να της συμβεί αυτό. Εκείνος δεν μπορεί να καταλάβει γιατί μετά από μια τόσο υπέροχη νύχτα, η Λίλη βρίσκεται σε απόγνωση και πανικό. Ο Σάκης και η Λίλη δεν έχουν τίποτα κοινό μεταξύ τους. Κανείς από τους δύο δεν εγκρίνει τον άλλο, αλλά αυτή η νύχτα είναι μοιραία και καθοριστική γιατί η ερωτική έλξη που νιώθουν είναι τόσο ισχυρή, που δεν έχουν τη δυνατότητα πια να χωρίσουν. Δεν είναι όμως και εύκολο να ζήσουν μαζί. Οι προσπάθειές τους να συμβιώσουν ή να χωρίσουν τους φέρνουν σε απίστευτες, ανεξέλεγκτες, κωμικοτραγικές καταστάσεις, και όταν σ' αυτές ανακατεύονται και τα πρόσωπα του άμεσου περιβάλλοντός τους, τα πράγματα μπλέκονται ακόμα περισσότερο.
Πρωταγωνιστούν: Τάσος Χαλκιάς (Σάκης), Κωνσταντίνα Μιχαήλ (Λίλη), Τρύφων Καρατζάς (πατέρας Λίλης), Δημήτρης Τσούτσης (νονός Λίλης), Ελένη Μαυρομάτη (γραμματέας Λίλης), Χριστίνα Βαρζοπούλου (μεγάλη αδερφή Σάκη), Θέμις Μαρσέλλου (η κόρη της), Ελένη ιωάννου (μικρότερη αδερφή Σάκη), Ιωάννα Μακράκη, Γιώργος Λαμπάτος (Θανάσης)
Σενάριο-Σκηνοθεσία: Ελένη Μαβίλη


Ενώ ο ΑΝΤ1 ακόμη δεν ετοίμασε special επετειακό πρόγραμμα, τα weekend θα βλέπουμε , το Της Ελλάδος Τα Παιδιά με τον Γιάννη Μπέζο στα πάνω του ως Κάκαλος, το Λίφτινγκ με τον Χάρη Ρώμα, το Βότκα Πορτοκάλι με τον Κώστα Κόκλα, το Εκείνες Και Εγώ με τον Γιάννη Μπέζο πάλι αλλά ως Δόγγανο αυτή την φορά και το άτυχο Τύχη Βουνό με τους Πόντιους.

Δημοσίευση σχολίου

13Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. και που ετοιμαζει το Mega Τι νουμερα βλεπει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλά αδικία, τα σκατο15χρονα στα βλακοσίριαλ του ΑΝΤ1 με Ποντίκηδες και Λόλες έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. diana eleos auto einai to oti eisai antikeimenikh mas eprikses me tis palies seires tou mega pou den kanoun kai ntipota enw tou ant1 kanoun auto kati leei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Tα χρονια που παιζοταν το Ρετιρε, ο ΑΝΤ1 δεν ειχε κανενα επιτυχημενο σηριαλ. ΣΙγα σιγα και σταδιακα αρχισε να εχει καποια απο το 1994-1996 περιπου και μεχρι το 2004, μερικες χρονιες μαλιστα ηταν 1ος με διαφορα απο το Μεγκα (πχ οταν παιζονταν ταυτοχρονα Κωνσταντινου και Ελενης, ΕΓκληματα, Και οι παντρεμενοι εχουν ψυχη, επιθυμιες). Απο το 2004 σταδιακα αρχισε να πεφτει και σημερα εχει φτασει σχεδον στο σημειο που ηταν και επι Ρετιρε (με εξαιρεση την Εργαζομενη Γυναικα)!
    Θελω να πω οτι το Μεγκα εχει ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ σηριαλ να προβαλει ενω ο ΑΝΤ1 οχι, αυτα που θεωρουνται παλια για τον ΑΝΤ1 δεν ειναι δα και τοσο παλια πχ. Καφε της Χαρας, Θα βρεις το δασκαλο σου! Μη συγκρινουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

    Ο ΑΝΤ1 Τα γενέθλια του με την Λόλα που κανείς δεν την έβλεπε τα κάνει και με ότι έβαλε το περσινό καλοκαίρι, ότι είναι από 2004 και μετά, φετινά δεν έβαλε, παλιά ούτε, τα ίδια με το καλοκαίρι του 2008.

    Το 1990-1992 κάτι σίριαλ δεύτερα έβγαζε ο ΑΝΤ1, με εξαίρεση την ΕΥΘΥΜΗ ΧΗΡΑ και τα ΒΑΜΜΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΑΛΛΙΑ κι κάποια άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aκριβως ετσι ειναι! Και μαλιστα κανει γενεθλια... κοβοντας τις παλιες ιστορικες εκπομπες του οπως ο Πρωινος Καφες! Ωραια γενεθλια βρε να τα κατοστησετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ Βαγγέλης
    ΑΝΤ1 για το Ράδιο Αρβύλα θα βλέπω μόνο, καλά για Κάρμα δεν βλέπω πιθανή επιτυχία, λίγοι γνωστοί παίζουν και μετά άγνωστοι δεύτεροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. OTI THELEI LEEI TO KORITSI ENW STHN EDEM TI HTAN PRIN BGOUN ELEOS DIANA ELEOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αντώνης Φραγκάκης,Ιζεμπέλλα Κογεβίνα,Βάσια Παναγοπούλου,Μαρκέλλα Γιαννάτου,Γιώτα Φέστα,Λεωνίδας Κακούρης,Μάξιμος Μουμούρης,Ταμίλα Κουλίεβα στο Κάρμα..ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΛΕΟΣ!Όλοι αυτοί σου φαίνονται δεύτεροι..Αντιθέτως στη Ζωή μίας άλλης όλοι εκτός από την Δανδουλάκη είναι δεύτεροι και πιο κάτω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. diana eisai oti nanai pragmatika kopela mou....ipovathmizeis simantikous ithopoious...kai stin teliki douleia sou sto blog einai na metafereis eidiseis xwris na ekfrazeis ti gnwmi sou tin proswpiki.... autos einai o rolos sou YPOTITHETAI....KAI SU MONO PARAPLIROFORISI KAI XOLH EISAI...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συμφωνώ με όλους τους προλαλήσαντες ανώνυμους.
    Μάλλον η συγκεκριμένη, αφενός δεν έχει δικές της ειδήσεις και τις αναπαράγει από διάφορες πηγές, αφετέρου, το λεξιλόγιο πρέπει να ναι κάπως περιορισμένο έτσι? Μόνο "Έλεος" και να βρίζει τα 15χρονα ξέρει. Στο κάτω κάτω δε νομίζω ότι απέχει και πολύ απ' την ηλικία των 15. Έτσι είναι οι μπλόγκερς? Μάλλον σε λάθος σελίδες μπαίνεις. Και κόψε τις κακίες γιατί πολύ στημένα φαίνονται όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 18 einai i diana...kai poli ilithia episis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. MA KALA POSO ASXETOS MPOREI NA EINAI KAPOIOS NA THEOREI DEFTEROYS ITHOPOIOYS OPWS I KOYLIEVA KAI I FESTA? KOITA RE POY APEKTISAN FONI KAI OI ASXETOI KAI PAIZOYN KAI TOYS EKSIPNOYS!

    18 XRONWN E? DEN EXEI SIMASIA H ILIKIA EXW GNORISEI KAI ATOMA POLY ORIMA SE AFTES TIS ILIKIES... ALLA KATHESAI KAI VRIZEIS 25 FORES TI MERA TA 15 XRONA KAI EPI TIS OYSIAS MH SOY PO OTI EINAI KAI PIO GNOSTIKA APO SENA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !