Τι Είδαμε στα Τηλεοπτικά Περιοδικά

Ανώνυμος
0

Καλό σας απόγευμα, ήρθε η Παρασκευή, η πρώτη Παρασκευή του φθινοπώρου και σας έχω τα τηλεοπτικά νέα αλλά και συνεντεύξεις στα σημερινά τεύχη των περιοδικών.

Ξεκινάω με τον Τηλεθεατή όπου η Ιωάννα Πηλίχου μιλάει για την επιτυχία του Ευτυχισμένοι Μαζί, για την Διπλή Ταρίφα στον ΑΝΤ1, για το ρόλο στο 1ο επεισόδιο της σειράς Άστρα Να Πάνε και για την τηλεταινία των Ευτυχισμένων Μαζί. Η ίδια μιλάει και στο 7 Μέρες TV μαζί με τον Δημήτρη Βλάχο για την σειρά του ΑΝΤ1 Διπλή Ταρίφα. Ο Δημήτρης Βλάχος μιλάει στο 7 Μέρες TV για το comeback του στην τηλεόραση και για την επιτυχία του Σ'Αγαπάω Πάρκαρε και για την εκπομπή που έχει στο Mediasoup. Στο σημερινό Τηλεθεατή μιλάει και ο Θανάσης Τσαλταμπάσης για τον ρόλο που θα έχει στα νέα επεισόδια του Λάκη του Γλυκούλη. Επίσης ρεπορτάζ για τα φετινά σίριαλ. Ενώ το 7 Μέρες TV έχει ρεπορτάζ ποια είναι τα φαβορί στο τομέα της ψυχαγωγίας στην TV.

Στο Τηλέραμα βλέπουμε την Ευδοκία Ρουμελιώτη και την Αθηνά Οικονομάκου να μιλάνε για τους ρόλους τους στην νέα σειρά του Mega Η Ζωή Της Άλλης, η Ευδοκία μιλάει και για τις εμφανίσεις της στην Πολυκατοικία, ενώ η Αθηνά για την επαγγελματική της πορεία. Ακόμη ρεπορτάζ για τα πρωινάδικα που θα συζητηθεί.

Στο TV Zapping μιλάει ο Πέτρος Φιλλιπίδης για τα νέα επεισόδια της σειράς Λάκης Ο Γλυκούλης. Στο TV Avanti η συμπρωταγωνίστρια του Αλίνα Κωτσοβούλου μιλάει για το ρόλο της Ναταλίας, για το τι θα δούμε από την Ναταλία και για τις εξελίξεις της σειράς.

Στο TiVo η Φαίη Σκορδά μιλάει για το Πολύ Μπλά Μπλά και για τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Στο Τηλεκοντρόλ η Πατρίτσια Περιστέρη μιλάει για τον ρόλο της Ντέπυς στην σειρά του Χάρη Ρώμα DR Roulis αλλά και για την προηγούμενη ερμηνεία της ως Χαρά στην σειρά Χαρά Αγνοείται.

Τέλος στο αυριανό NTV των Νέων ο Γεράσιμος Γεννατάς μιλάει για την επιστροφή του στην τηλεόραση μέσα από την συχνότητα του Mega στο σίριαλ Μίλα Μου Βρώμικα.

Αυτά είδαμε στα περιοδικά της Παρασκευής. Γειά σας

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !