Tο όνομα της Ευγενίας Μανωλίδου έχει «κλειδώσει» όπως όλα δείχνουν για την θέση της παρουσιάστριας του Πρωινού Καφέ. Στο πλάϊ της θα βρίσκεται η Σταρ Ελλάς Βιβιάνα Καμπανίλε και ο Γιώργος Σατσίδης ενωμαγείρισσα θα είναι όπως δείχνουν τα πράγματα η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.
Δημοσίευση σχολίου
8
Σχόλια
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ
Νομίζω ότι είναι η μόνη που μπορεί (ίσως) να απειλήσει φέτος τη Μενεγάκη. Αν δε τα κατεφέρει ούτε αυτή...θα τη φάμε στη μάπα για πολύ καιρό ακόμα την Ελένάρα!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Ο ΑΝΤ1 ΔΕΙΧΝΕΙ ΒΥΖΙΑ ΜΙΑΣ ΣΤΡΙΠΤΙΤΖΕΖ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ !!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ανώνυμε φέτος που 20αρισε ο ΑΝΤ1 τις σκηνές ακατάλληλου περιεχομένου τις δείχνει, καλά εδώ ο Alter είχε ερωτική σκηνή με γυμνή πριν 1 εβδομάδα μεσημεριάτικα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
καλά κοροιδεύει την κοινωνία αυτη η μπαρμπαπωςτηλενε. την καθιέρωσε η μενεγάκη,έβγαλε φράγκα από βιβλία και απ'το μαγαζί της (και) ελέω μενεγάκη κ φεύγει απο εκεί με δική της πρωτοβουλία(μιας κ οταν τελειωσε η μενεγακη ανακοίνωσε πως κ του χρόνου μαζί θα είναι μεσα στη καλη χαρα κ σε γελακια) για να κάνει το ίδιο πράγμα. να πω πως της δίναν εκπομπη παει κ ερχεται αλλα το ιδιο πράγμα κ μάλιστα ρισκάρωντας απ τν στανταρ επιτυχια στην ακλαφτη μανωλίδου?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
h eygenia einai thea tha ta paei polu kala
ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΑΝΩΝΥΜΕ;;; ΑΝ Η ΕΥΓΕΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑ ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΠΡΩΙΝΑΤΖΟΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!! ΟΛΕΣ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ.... Η ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΑΣΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ! ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩς ΕΙΝΑΙ ...Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΚΛΑΥΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ!!!
8 Σχόλια
ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΑΝΩΝΥΜΕ;;;
ΑΝ Η ΕΥΓΕΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑ ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ!
ΟΛΕΣ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ....
Η ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΑΣΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ! ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩς ΕΙΝΑΙ ...Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΚΛΑΥΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ!!!