Παρασκευή 3 Ιουλίου στις 21:00 ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ

0

14 ΤΑΛΕΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ

ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΛΙΚΟ

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ στις 21:00


Μια μέρα απομένει μέχρι το μεγάλο τελικό του πιο πρωτότυπου talent show.

Την Παρασκευή 3 Ιουλίου στις 21:00, το «ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ» θα ανακηρύξει τον μεγάλο νικητή του, σε ένα ζωντανό πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις.

Ο Χρήστος Φερεντίνος και οι κριτές Ηλίας Ψινάκης, Ματθίλδη Μαγγίρα και Βαγγέλης Περρής, υποδέχονται τους 14 φιναλίστ που μάγεψαν με τα χαρίσματά τους το κοινό και την κριτική επιτροπή. Χορευτές, τραγουδιστές, μάγοι, ακροβάτες και άλλοι performers, είναι όλοι έτοιμοι να δώσουν την τελευταία τους «μάχη» επί σκηνής. Και είναι όλοι αποφασισμένοι να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο των 100.000€. Αλλά και ο δεύτερος νικητής δεν θα μείνει παραπονεμένος, αφού θα φύγει με ένα Mazda RX-8!

Adobe Systems

Μοναδικός κριτής σε αυτή την τελευταία προσπάθεια είναι το τηλεοπτικό κοινό. Μέχρι και την ολοκλήρωση όλων των performances την αυριανή βραδιά του τελικού, θα έχουμε την ευκαιρία να ψηφίσουμε το ταλέντο που θεωρούμε καλύτερο.

Ποια ταλέντα θα δούμε στον τελικό;

Μετά από επίμονες κι επιτυχημένες προσπάθειες, ξεχώρισαν 14 ταλέντα που θα είναι οι φιναλίστ της μεγάλης βραδιάς. Και ο καθένας έχει τη δική του, ενδιαφέρουσα ιστορία. Ας τους θυμηθούμε:

1. Dead Prezz: Οι breakers από τον Ασπρόπυργο στο παρελθόν έχουν αναδειχθεί Βαλκανιονίκες, ενώ φέτος κέρδισαν το βραβείο καλύτερης χορογραφίας στους Βαλκανικούς αγώνες breakdance.

2. Χρήστος Τσουντουράκης: Ένας ράπερ που έχει το ξεχωριστό ταλέντο να αυτοσχεδιάζει κάνοντας τραγούδι όποια λέξη κι αν του δώσεις!

3. Μαυρίκιος Μαυρικίου: Το ταλέντο του στην όπερα τον οδήγησε πέρυσι στο τμήμα Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου μπήκε πρώτος – πρώτος! Στο X Factor ‘κόπηκε’ στη φάση «The judgeshouse», όμως εδώ είναι αποφασισμένος να κερδίσει…

4. KnQ crew: Στο «So you think you can dance», ο Λούκας και η Γιώτα διαγωνίστηκαν χωριστά και κέρδισαν τις 2 πρώτες θέσεις! Τώρα είναι πλέον ένα καυτό χορευτικό ζευγάρι και έχουν πολλά όνειρα για το μέλλον, ενώ πιστεύουν ότι πρέπει σε όλη τους τη ζωή να διαγωνίζονται.

5. Γιώργος Καπώνης: Κάτι σαν Τομ Κρουζ στο «Cocktail», ο Γιώργος είναι Πρωταθλητής Ελλάδας στο Flair Bartending και σκοπεύει να κάνει τρελά κόλπα τη βραδιά του τελικού.

6. Adobe SystemsΜπουμπουλέζες: Οι πιο νεαρές και χαριτωμένες φιναλίστ, με μασκότ τη μικρή… Μπουμπού, έρχονται αποφασισμένες να μας κερδίσουν με το ναζιάρικο χορό τους.

7. Alex De Paris: Ταγμένος στη Silent Comedy, δεν έχει πει ούτε μια λέξη μέχρι σήμερα! Τα λέει όλα με το σώμα και τις εκφράσεις του. Θα σπάσει τη σιωπή του στο μεγάλο τελικό;

8. Alexis Ακροβάτης: Κάνει πρωταθλητισμό από 5 ετών στην ακροβατική γυμναστική. Σπούδασε στην καλύτερη σχολή του κόσμου, το τσίρκο της Ρωσίας, ενώ οι κριτές μας πιστεύουν ότι η ελαστικότητα του σώματός του θυμίζει Κινέζα ακροβάτισσα!

9. Κάτια – Εύα: Η Κάτια διδάχθηκε τα μυστικά της ταχυδακτυλουργίας από τον μπαμπά της, που ήταν ο μεγαλύτερος μάγος της Ρωσίας! Με τη βοήθεια της Εύας, μας επιφυλάσσει μια πραγματικά μαγική performance

10. KISS ΜΑΔΙΑΜ: Κανείς δεν γνωρίζει την ταυτότητά τους, τα ονόματά τους, ούτε καν τα πρόσωπά τους! Το ανατρεπτικό γκρουπ με το μέικ-απ και τις περούκες ήδη κάνει πάταγο στο youtube επινοώντας έξυπνες κι απολαυστικές παρωδίες γνωστών τραγουδιών.

11. Valtasar: Όντας πλέον καταξιωμένος στο χώρο του, ο Πρόεδρος της Ακαδημίας Ταχυδακτυλουργών Ελλάδας δεν διαγωνίζεται για τον εαυτό του. Αν κερδίσει, θα προσφέρει το χρηματικό έπαθλο στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ.

12. Δημήτρης Μητροπάνος: Όχι, δεν είναι απλή συνωνυμία. Μέσα του ρέει το αίμα του διάσημου θείου του, κι ας μην έχουν ιδωθεί ποτέ οι δυο τους. Κατά τη γνώμη της κριτικής επιτροπής, έχει κληρονομήσει και τη ξεχωριστή φωνή του!

13. Déjà vu: Ομάδα breakers από τη Θεσσαλονίκη, που έχουν ήδη κοντραριστεί μια φορά πάνω στη σκηνή με τους «Αθηναίους» Dead Prezz για το ποιοι είναι καλύτεροι!

14. Γιώργος Γκόγκολος: Ο φοιτητής οικονομικών από την Κρήτη που δοκιμάζει την τύχη του στο τραγούδι, γοήτευσε κοινό και κριτική επιτροπή τόσο με την ερμηνεία του, όσο και με την εμφάνισή του!

Adobe Systems

ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ… και δικαίωμα να ψηφίσεις τον καλύτερο!

Ποιος θα ‘ναι αυτός, θα το μάθουμε στο θεαματικό show του μεγάλου τελικού, την Παρασκευή 3 Ιουλίου στις 9 το βράδυ!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !