Κεντρικό δελτίο ειδήσεων

2


Ο ΑΝΤ1 για τη νέα τηλεοπτική σεζόν πρέπει να καταφέρει να "χτυπήσει" το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega με "νύχια και με δόντια". Το Mega ξέρει να παίζει πολύ καλά το παιχνίδι και δεν θα υποκύψει καθόλου εύκολα σε κανέναν από τους μνηστήρες της πρώτης θέσης το κεντρικού δελτίου. Άρα στο Μαρούσι χρειάζεται να κατορθώσουν να βρουν και να τοποθετήσουν στο εβδομαδιαίο τους τηλεοπτικό πρόγραμμα πριν το δελτίο των 20:00 κάτι το οποίο θα εξασφαλίσει το ενδιαφέρον του τηλεθεατή και θα τερματίσει στην πρώτη θεση της τηλεθέασης ώστε το Δελτίο ειδήσεων να παίρνει τη σκυτάλη έχοντας στην κατοχή του ένα αρκετά μεγάλο ποσοστο τηλεθέασης που δύσκολα χάνεται. Ακόμα, ο ΑΝΤ1 απαραίτητο είναι να αλλάξει κάποιους από τους σχολιαστές του δελτίου με άλλους που να προσελκύουν το ενδιαφέρον του τηλεθεατή. Και, τέλος, θα πρέπει το δελτίο να διαφημιστεί πολύ από όλες τις εκπομπές του σταθμού ώστε να καταφέρει ο ΑΝΤ1 να πάρει τα ηνία της ενημέρωσης από το "μεγάλο" κανάλι.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. pistevw pws to deltio tou ANT1 tha paei apato kai pali!!!to mega ektos apo to poli kalo kai egkiro deltio tous exei kai to teleio lead in apo ta mistika tis edem....kai ektos autou to kati psinetai einai isxiros antipalos!!!kai exei episis apenanti kai to deltio tou star pou skizei sta neanika!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. an sto deltio tou ant1 parameinei o Euaggelatos logiko einai na patwsei kai pali! epipleon kalo tha einai na allaksoun th thematologia tou deltiou kai na stamathsoun auta ta kakogousta 'koinwnika' reportaz pou apeuthinontai se thletheates typou 'nikos xanthopoulos'. oso gia tous sxoliastes yparxoun kaloi kai morfwmenoi dhmosiografoi na baloun kai oxi laikistes!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !