Ticker

10/recent/ticker-posts

Αυλαία για τα σίριαλ.

Με τις ευλογίες της AGB, η ομάδα του L.AP.D. ολοκλήρωσε χθες την ιστορία της. Φυσικά για τη φετινή σεζόν. Οι αστυνομικοί του λεκανοπεδίου, με πρώτο και καλύτερο τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη, πηγαίνουν διακοπές και από Οκτώβρη πια επιστρέφουν στο... τμήμα και στις οθόνες μας. Οι υπόλοιπες τηλεοπτικές σειρές, πάλι, ολοκληρώνονται την επόμενη εβδομάδα. Πολλές βέβαια ανανεώνουν το ραντεβού τους με τους τηλεθεατές για τη νέα σεζόν. Τι φινάλε θα δούμε στις σειρές του Mega, του ANT1 και του Alpha; Τα «Μαύρα μεσάνυχτα» (που προβάλλονται από το Mega) κατεβάζουν αυλαία με λουκέτο για το μπουζουξίδικο. Το «the end» θα γραφτεί την ερχόμενη Δευτέρα στις 22.00, οπότε ο Θράσος (Στέλιος Μάινας), η Σιλβή (Παναγιώτα Βλαντή) και η υπόλοιπη παρέα δίνουν ο καθένας τη δική του μάχη για να μην καταστραφούν. Το μπουζουξίδικο της σειράς, ωστόσο, έπειτα από εισαγγελική παρέμβαση, κλείνει και οι πρωταγωνιστές παίρνουν το δρόμο τους. Στην κρισιμότερη ώρα μας αποχαιρετά -για το καλοκαίρι- ο super star του καναλιού της Μεσογείων «Λάκης ο Γλυκούλης». Ο Πέτρος Φιλιππίδης την ερχόμενη Τρίτη πρέπει ν’ αποφασίσει αν θα πάει ο γιος του στη φυλακή ή θα υπογράψει την αποποίηση της κληρονομιάς, καταστρέφοντας διά παντός το όνειρό του για μια καλύτερη ζωή... Η παρέα του «Ολα στον αέρα» μας αφήνει την άλλη Τέτάρτη στις 21.00 με τη Σόνια (Μαρία Λεκάκη) να βγαίνει από το δίλημμα. Η ηρωίδα αποφασίζει ποιος είναι ο άνδρας της ζωής της και... τέλος καλό, όλα καλά.Φινάλε για το «Χαρά αγνοείται» -που «έσπασε» τα κοντέρ της ΑGB- έχουμε την επόμενη Τετάρτη στις 22.00. Η αλήθεια επιτέλους βγαίνει στο φως. Η οικογένεια της Πατρίτσια Μίλικ-Περιστέρη μαθαίνει τι της συνέβη τελικά εκείνο το βράδυ που εξαφανίστηκε. Ωστόσο, καμιά φορά η αλήθεια είναι σκληρή. Δεν μπορούν όλοι οι ήρωες ν’ αντέέξουν στην αποκάλυψή της... Την επόμενη Παρασκευή στις 21.00 κατεβάζει ρολά και η «Πολυκατοικία», που... πέρασε τις εξετάσεις και έτσι θα προβληθεί και με την καινούργια σεζόν. Ενώ οι ένοικοί της ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για διακοπές, ένας σεισμός έρχεται και τους ταρακουνάει.


Στον ΑΝΤ1 ολοκληρώνεται «Το κλειδί του παραδείσου». Το τέλος της ερωτικής κομεντί μυστηρίου, με πρωταγωνιστές τον Σπύρο Παπαδόπουλο, τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Αποστόλη Τότσικα είναι απρόβλεπτο (θα προβληθεί την ερχόμενη Τρίτη στις 22.00). Για τα μάτια της Σοφίας (Ζέτα Μακρυπούλια) σφάζονται παλικάρια! Ο Διονύσης (Αποστόλης Τότσικας) πιστεύει ότι ο μόνος τρόπος για να κρατήσει η Σοφία το αληθινό της παιδί, την Κατερίνα, είναι να πεθάνει ο Ηρακλής (Τάσος Νούσιας)... Την επομένη, στις 21.00 τελειώνουν και τα «40 κύματα». Οπως σε όλα τα παραμύθια, έχουμε «happy end», με μια πρόσκληση γάμου στον πύργο με τη σημείωση «Ελάτε στο παραμύθι της ζωής μας!» από τον Λαέρτη (Μιχάλης Μαρίνος) και τη Χριστίνας (Λίνα Σακκά). Οσο για την κομμώτρια του Λίτσα.com (Σοφία Φαραζή), μπορεί να έχει περάσει άπειρες ώρες στο laptop της, όμως βλέπει ότι οι κόποι της τελικά δεν πηγαίνουν χαμένοι. Τα προβλήματα θα ξεπεραστούν και η ζωή της δίπλα στον Ηλία (Μάριος Αθανασίου) θα είναι χαρισάμενη.


Και το «Εχω ένα μυστικό», που προβάλλεται από τον Alpha, μας αποχαιρετά. Η Κατερίνα Παπουτσάκη, που υποδύεται την Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, που ενσαρκώνει τον Δημητρη Παπαμιχαήλ, μας κλείνουν το μάτι και ετοιμάζονται για διακοπές.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια