«Η αποτυχία με πεισμώνει», δηλώνει η παρουσιάστρια του «Πρωινού Καφέ» και εξηγεί γιατί αποφάσισε να σερβίρει τη δική της συνταγή στο τέλος της σεζόν

0
«Τώρα... προπονούμαι»

- Πριν αναλάβεις τα ηνία του «Πρωινού Καφέ» έγινε συζήτηση για το ποια θα μπορούσε να είναι η... διάδοχος. Ολος αυτός ο... ντόρος σε έκανε να διστάσεις;

- Καθόλου...Δεν δίστασα ούτε στιγμή πριν πω το «ναι». Ενιωσα μέσα μου πως πρέπει αυτό να το κάνω τώρα, γιατί αν πω «όχι», αργότερα θα το μετανιώσω και για την ακρίβεια θα το μετανιώνω για μια ζωή. Ηταν... καρμική η συνάντησή μου αυτή, τώρα, με τον «Καφέ».

- Η παρουσίαση του «Πρωινού Καφέ» έχει αποδειχθεί τα τελευταία χρόνια...ηλεκτρική καρέκλα, υπήρξε έστω και μία στιγμή που να το φοβήθηκες;

- Οχι και δεν το παίζω...θαρραλέα, αλλά πραγματικά δεν την αντιμετώπισα με φόβο αυτή την πρόταση. Αλλωστε, 16 χρόνια τώρα που βρίσκομαι στο μόντελινγκ, στο θέατρο, στο σινεμά, στην τηλεόραση, όσες φορές έχω νιώσει πως πρέπει να τολμήσω κάτι και το έχω κάνει, δεν μου έχει βγει σε κακό. Εμπιστεύομαι το ένστικτό μου.

- Με την ιδέα της αποτυχίας πώς τα πας;

- Είμαι συμφιλιωμένη. Ολα αυτά τα χρόνια έχω δει το νόμισμα και από τις δύο του όψεις, οπότε θεωρώ πως αυτό είναι ένα μεγάλο ατού στα χέρια μου. Ξέρεις κάτι; Την έχω λουστεί την αποτυχία κι έτσι έχω δει πώς αντιδρώ. Γνωρίζω τις αντιδράσεις μου...

- Και πώς αντιδράς;

- Πεισμώνω... Μετά δεν το βάζω με τίποτα κάτω και καταφέρνω να την ξαναβρώ τη λύση, χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει πως, αν κάτι πάει στραβά, δεν στενοχωριέμαι.

- Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε το όνομά σου, μέχρι και τη στιγμή που βγήκες στον αέρα, δεν έλειψαν και τα αρνητικά σχόλια...

- Τα άκουσα όλα, τα περιεργάστηκα όλα, κράτησα αυτά που έπρεπε να κρατήσω και όλα καλά.

- Είσαι ψύχραιμη με τις αρνητικές κριτικές;

- Ναι είμαι ψύχραιμη. Γιατί, έχω κι άλλη εναλλακτική; Μωρέ, έχω συμβιβαστεί πλήρως και με την ιδέα πως δεν μπορούμε όλοι να αρέσουμε σε όλους. Και εγώ και τα παιδιά της εκπομπής δίνουμε ό,τι καλύτερο έχουμε, δουλεύουμε με την ψυχή μας και θέλουμε να πιστεύουμε πως θα την κερδίσουμε την αγάπη του κόσμου. Θαύματα εν μια νυκτί δεν γίνονται. Χρειάζεται δουλειά και πείσμα.

- Το να κάνεις πρεμιέρα φέτος και όχι από Σεπτέμβρη, ήταν απόφαση δική σου ή του καναλιού;

-Ηταν μία κοινή απόφαση. Δεν ανάγκασε κανείς κανέναν...

- Δεν προβληματίστηκες μήπως, δύο μόλις μήνες πριν πέσει η αυλαία της φετινής χρονιάς, βγεις στον αέρα και...«καείς»;

- Προσωπικά αυτό το δίμηνο το θεώρησα...δώρο Θεού και δεν υπερβάλλω καθόλου. Ηταν από αυτές τις ευκαιρίες που τις αρπάζεις από τα μαλλιά και δεν τις αφήνεις έτσι εύκολα να σου φύγουν.

Το αντιμετώπισα και το αντιμετωπίζω σαν ένα διάστημα δυνατής και σκληρής... προπόνησης, έτσι ώστε να μπούμε κανονικά στην πρωινή αρένα του ανταγωνισμού από Σεπτέμβρη.

-Δηλαδή, τώρα μας κάνετε απλώς τις...συστάσεις;

- Ναι, τώρα γνωριζόμαστε, βλέπουμε τι θέλουμε εμείς, τι θέλετε εσείς, κάνουμε λάθη, τα διορθώνουμε, αλλάζουμε πράγματα, πειραματιζόμαστε, για να μπορούμε να αρχίσουμε τον...μαραθώνιο της νέας χρονιάς όσο το δυνατόν γίνεται επί ίσοις όροις.

TA KAΛΛΙΣΤΕΙΑ KAI H... ZIZEΛ
Διάστημα προσαρμογής είναι αυτό το πρώτο δίμηνο για τη Βίκυ Καγιά και την ομάδα της αφού όπως λέει η ίδια: «Εμείς βγήκαμε στον αέρα για να δοκιμαστούμε, για να δούμε πώς τα πάμε, ανεξαρτήτως τηλεθεάσεων. Από την άλλη, όμως, είμαστε απίστευτα χαρούμενοι και ικανοποιημένοι που βλέπουμε πως αυτό που κάνουμε βρίσκει αντίκρισμα. Αλλωστε και η παρουσία μου στον «Καφέ» κάπως έτσι συμφωνήθηκε. Δηλαδή, να το επιχειρήσουμε τώρα, να δούμε αν μου πάει, αν του... πάω και ανάλογα να συνεχίσουμε και τη νέα τηλεοπτική χρονιά».

- Το συμβόλαιο που υπέγραψες με τον ΑΝΤ1 δεν ήταν αποκλειστικά και μόνο για την παρουσίαση του «Πρωινού Καφέ»;

- Οχι, ήταν ένα συμβόλαιο γενικότερης συνεργασίας. Δεν υπέγραψα ένα συμβόλαιο αποκλειστικά και μόνο για το πρωινό και τέρμα. Με τους ανθρώπους του ΑΝΤ1 σκεφτόμαστε, σχεδιάζουμε κι επιθυμούμε να κάνουμε πολλά πράγματα.

- Στο συμβόλαιό σου, υπάρχει πλαφόν τηλεθέασης για τον «Καφέ» και όχι μόνο;

- Υπάρχει, δεν θα σου πω ψέματα, αλλά θα μπει σε ισχύ από Σεπτέμβρη, που θα ξεκινήσουμε τη συνεργασία μας κανονικά, με την έναρξη της νέας χρονιάς.

- Εκτός από τον «Καφέ», υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσεις και τα φετινά καλλιστεία;

- Ημαρτον βρε παιδιά, δεν πάει να πει ότι τώρα που ήρθα στον ΑΝΤ1 θα κάνω τα πάντα εγώ... Οχι, τα καλλιστεία δεν θα τα παρουσιάσω και δεν θέλω και να τα παρουσιάσω. Είπαμε, ας κάνουμε πρώτα καλά τον «Καφέ» και μετά θα έρθουν κι όλα τα άλλα. Ολο αυτό το διάστημα μαζί με την ομάδα της εκπομπής, θέλω να αφιερωθώ και να αφοσιωθώ στον «Καφέ». Ολα μαζί δεν γίνονται.

- Τελικά είσαι το...κορίτσι της διπλανής πόρτας; Πολλοί πιστεύουν πως όχι...

- Τι να σου πω κι εγώ (γέλια); Για τους γείτονές μου είμαι σίγουρα το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Και με τη φόρμα θα με δουν και χωρίς μακιγιάζ και χωρίς κομμωτήριο και να κάνω δουλειές και να πηγαίνω και σούπερ μάρκετ. Δηλαδή, πώς είναι όλα τα υπόλοιπα κορίτσια της διπλανής πόρτας; Νομίζω πως η εικόνα μου είναι παρεξηγημένη λόγω του μόντελινγκ. Ομως, μόνο εγώ είμαι ένα εμφανίσιμο κορίτσι που κάνω τηλεόραση; Πόσες άλλες κουκλάρες ξανθές, γαλανομάτες υπάρχουν...Αυτές είναι κορίτσια της διπλανής πόρτας; Οπως και να χει, όμως, να ξέρετε πως και η Ζιζέλ με πιτζάμες κοιμάται και φόρμα φοράει για να τριγυρίζει μέσα στο σπίτι της (γέλια). Δεν φοράει δωδεκάποντα, ούτε είναι μακιγιαρισμένη στην εντέλεια κάθε πρωί που ξυπνά.

«Με τον Γιάννη Λάτσιο έχουμε άριστες σχέσεις, όπως και με όλους τους ανθρώπους του ΑΝΤ1. Μάλιστα, οποιαδήποτε συμβουλή ή παρέμβασή του στον Καφέ, θα ήταν πολύτιμη για μένα», μας λέει η Βίκυ απαντώντας σε όλα αυτά που έχουν ακουστεί τόσο καιρό για τη σχέση της με τον γενικό διευθυντή προγράμματος του καναλιού...

Εύχομαι στο «ΤV» όχι να τα εκατοστίσει, αλλά να τα χιλιάσει και να εξακολουθεί να έχει δίπλα του την αγάπη του κόσμου. Γιατί, η αγάπη είναι κινητήριος δύναμη και γιατρικό

Συνέντευξη στη Νάνσυ Νικολαϊδου

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !