Τι είδαμε στα τηλεοπτικά περιοδικά+Τηλεοπτικά Νέα

Ανώνυμος
6
Καλό απόγευμα σε όλους, σήμερα πολλά τηλεοπτικά νέα έχω να σας πώ.

Η περίοδος των μεταγραφών είναι πλέον γεγονός, ο ΑΝΤ1 φλερτάρει την Ναταλία Γερμανού για την παρουσίαση του Πρωινού Καφέ. Χθές να πώ ότι η Ναταλία ήρθε στην εκπομπή Αξίζει Να Το Δεις και στην Τατιάνα Στεφανίδου και μίλησε για όλους και για όλα. Στον ΑΝΤ1 επίσης σκέφτονται τα ονόματα της Σίσσυς Χρηστίδου αλλά και της Ευγενίας Μανωλίδου για τον Πρωινό Καφέ την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Στον Alpha τα πράγματα είναι δύσκολα, σε λίγες μέρες θα γίνει meeting με το τελικό αποτέλεσμα, παρουσιαστές και άτομα που εργάζονται στο κανάλι πέρασαν από τα γραφεία για να δούν το μέλλον τους.

Πριν που είπα Ναταλία Γερμανού, μεγάλη κόντρα ξεκίνησε μεταξύ Τατιάνας Στεφανίδου και Σοφίας Αλιμπέρτη, αφορμή η εμφάνιση της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. Από την μια ο ΑΝΤ1 έφερε την νικήτρια της πρωινής ζώνης του weekend ενώ από την άλλη οι Αντεννικοί κλαίνε για τα ποσοστά της Σοφίας Αλιμπέρτη στο Καλομελέτα Κι Έρχεται.

Είδαμε πάλι την Καλομοίρα σε εκπομπή, αυτή την φορά στον Γιώργο Αυτιά, είπε τα κλασσικά (Eurovision, Big In Japan και Σάκης Ρουβάς)

Από σήμερα το Mega θα προβάλλει σε επανάληψη την κωμική σειρά αυτοτελών επεισοδίων των Ρήγα-Αποστόλου "Το Κόκκινο Δωμάτιο" με τον Αλέξανδρο Ρήγα και την Βασιλική Ανδρίτσου. Η σειρά θα παίζεται στις 15:00 στην θέση των 2 Ξένων.

Χθές είδαμε στο Ράδιο Αρβύλα το κρυφό ταλέντο του Αντώνη Κανάκη, είδαμε στο τέλος της εκπομπής να παίζει drums. Να σημειώσουμε ότι σαν χθές πριν από 12 χρόνια έφυγε ο συνεργάτης του Αντώνης Παραράς, σε ηλικία 30 ετών, από λευχαιμία, για όσους δεν ξέρατε, έπαιζε στο Comfuzio στο Star το 1996 μαζί με τον Αντώνη Κανάκη και τον Σωτήρη Καλυβάτση, στην εκπομπή χθές Ράδιο Αρβύλα είδαμε ένα κομμάτι που το αφιέρωσαν στον εκλειπόντα.

Έγκυος είναι η παρουσιάστρια ειδήσεων του Mega, Λίνα Δρούγκα, η οποία είναι παντρεμένη με τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο, διευθυντή ενημέρωσης του καναλιού.

Στον Πρωινό Καφέ η βαρεμάρα χτυπάει σύννεφο. Το Όνομα-Ζώο-Πράγμα-Φυτό και οι Τηλεφονιάδες κάνουν τους τηλεθεατές να κοιμούνται.

Τα νεύρα του σήμερα είχε ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχετικά με την Καλομοίρα και το αν θα εμφανιστεί στην βραδιά επιλογής τραγουδιού του Σάκη Ρουβά για την Eurovision.

Προβληματισμός στο Mega με τα χαμηλά ποσοστά του Bellas TV, από το 30% που είχε στο 1ο επεισόδιο χθές έφτασε να κάνει 6,5%. Οι υπεύθυνοι σκέφτονται να το ολοκληρώσουν το Πάσχα. Υπάρχουν φήμες που δεν ισχύουν για μεταγραφή Καλυβάτση στον ΑΝΤ1 και μάλιστα να μπεί στο team του Ράδιο Αρβύλα. Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν ισχυεί.

Τέλος να πώ ότι η Τατιάνα Στεφανίδου σήμερα έχει την πανέμορφη Βίκυ Καγιά που μιλάει για όλα, αξίζει να την δείτε.

Πάμε τώρα όπως κάθε Παρασκευή στα τηλεοπτικά περιοδικά

Ας ξεκινήσω με τον Τηλεθεατή, που έχει την οικογένεια της σειράς Η Χαρά Αγνοείται (Πατρίτσια Περιστέρη, Μαρία Καβογιάννη, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης) και μιλάνε για τα επόμενα επεισόδια αλλά και για τους ρόλους τους.
Στο ίδιο περιοδικό υπάρχει συνέντευξη-βόμβα του Χάρη Ρώμα όπου μιλάει για όλους και για όλα.

Στο Τηλέραμα βρίσκουμε τον καυστικό Γιώργο Μητσικώστα όπου μιλάει για την σατιρική του εκπομπή, για τον Λάκη Λαζόπουλο, για το Fatus Olus άλλα και για την lead in ζώνη. Επίσης σχολιάζει πρόσωπα+καταστάσεις.
Οι πιο όμορφες παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης και τα μυστικά τους.
Τα καλύτερα και τα χειρότερα της ελληνικής τηλεόρασης την εβδομάδα που μας πέρασε.

Στο TV Zapping βλέπουμε την Δάφνη Λαμπρόγιαννη και τον Απόστολο Γκλέτσο όπου μιλάνε για το Σόι Μου Μέσα και για το τι θα δούμε στο νέο σίριαλ του ΑΝΤ1.
Τηλεοπτικό παρασκήνιο για πολλά σίριαλ.
Στο 7 Μέρες TV βλέπουμε συνέντευξη της Ελένης Ράντου, όπου μιλάει για την Εργαζόμενη Γυναίκα, για το αν είναι εργαζόμενη γυναίκα αλλά και για το Κωνσταντίνου Και Ελένης.
Δύο γυναίκες θέλουν τον Λαέρτη στα 40 Κύματα.
Τηλεοπτικά νέα που θα συζητηθούν.
Η Ελένη Αποστολοπούλου στα Μαύρα Μεσάνυχτα στο ρόλο μιας γυναίκας-μυστήριο

Στο TiVo μιλάει η αγαπημένη μας Σοφία Αλιμπέρτη όπου λέει για την Ναταλία Γερμανού, για το Καλομελέτα Κι Έρχεται, για το Είσαι Πιο Έξυπνος Από Ένα Δεκάχρονο αλλά και για τα μελλοντικά της σχέδια.
Παρασκήνιο για X-Factor και για το Όλα Στον Αέρα.

Στο TV Avanti βλέπουμε τον Σταμάτη Γονίδη, όπου μιλάει για τις εμφανίσεις του στο Fever μαζί με τον Νίκο Μακρόπουλο, για το νέο του δίσκο. Επίσης δηλώνει ότι θέλει να κάνει εκπομπή αλά Τσαντίρι.
Μάθε τέχνη κι άστηνε: ποιοι μπήκαν στην τηλεόραση, τραγουδιστές και ηθοποιοί σε ρόλων παρουσιαστών.

Εξελίξεις στα Μαύρα Μεσάνυχτα.



Τέλος στο Τηλεκοντρόλ βλέπουμε τον Χάρη Μαυρούδη και την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου όπου μιλάνε για το τι θα γίνει στην Litsa.Com.
Πόσο φανατικός είσαι με τα Μυστικά της Εδέμ, trivia quiz για την πετυχημένη καθημερινή σειρά.
Παρασκήνιο από Πολυκατοικία, ένας stripper θα ταράξει τις γυναίκες της Αλαμάνας, ακόμη συνέντευξη της Νικολέττας Βλαβιανού για το τι θα γίνει με το ρόλο της Μαργαρίτας.

21% έκανε χθές το δελτίο καιρού της Πετρούλας Κωστίδου στο Star. Χθές πολύ πικραμένη ήταν όπως είπαν οι εκπομπές το μεσημέρι.

Πάμε στα νούμερα τηλεθέασης.

Στην πρωινή ενημερωτική ζώνη βλέπουμε μια ανατροπή. Πρώτοι είναι οι Καμπουράκης+Οικονομέας με ποσοστό 22,7% στο σύνολο και 21,5% στα νεανικά κοινά, 2ος ο Γιώργος Παπαδάκης με ποσοστό 22,2% στο σύνολο και στο 15-44 έκανε 19,3%, 3ος ο Γιώργος Αυτιάς με ποσοστό 19,2% στο σύνολο και στο 15-44 στο 11%, οι Λυριτζής-Οικονόμου έκαναν 13,7% στο σύνολο, ενώ η Πρωινή Μελέτη έκανε 11,2% στο σύνολο και 24% στα νεανικά κοινά.

Στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, φυσικά πρώτη ανακηρύσσεται η Ελένη Μενεγάκη με 24,3% στο σύνολο και 31,8% στο 15-44. Ο Όμορφος Κόσμος του Γρηγόρη Αρναούτογλου έκανε χθές 17,3% στο σύνολο και 14,2% στο 15-44, ο Πρωινός Καφές έκανε χθές 11,9% στο σύνολο και 13,8% στο 15-44, ενώ η Μαριέττα Χρουσαλά έκανε 8,3% στο σύνολο και 5,8% στο 15-44, ενώ ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε ποσοστό 7,4% στο σύνολο και 8,2% στο 15-44.


Στην μεσημεριανή ζώνη η επανάληψη του Κωνσταντίνου και Ελένης και το επεισόδιο "Η Κατά Φαντασίαν Ασθενής" έκανε στο σύνολο 19,3% στο σύνολο και 28,1% στο 15-44, ενώ το Άκρως Οικογενειακόν έκανε χθές 15,8% στο σύνολο και 20,3% στα νεανικά κοινά, 16,3% στο σύνολο και 21,2% στα νεανικά κοινά έκανε το τελευταίο επεισόδιο των 2 Ξένων, ενώ το 50-50 έκανε στο σύνολο 21,2% και στο 15-44 έκανε 28,5%, οι ειδήσεις του Mega το μεσημέρι έκαναν χθές στο σύνολο έκαναν 23,8% ενώ το δελτίο του ΑΝΤ1 έκανε 18,7%. Ενώ οι κουτσομπολίστικες εκπομπές είχαν σταθερότητα. Το Κούς Κούς το Μεσημέρι έκανε 12,6% στο σύνολο και 16% στο 15-44, το Super Star έκανε χθές στο σύνολο 16,5% και στο 15-44 18,1%, 14,3% στο σύνολο και 11% στο 15-44 έκανε η Φαίη Σκορδά και το Πολύ Μπλά Μπλά.


Στην απογευματινή ζώνη η Τατιάνα Στεφανίδου που είχε καλεσμένη την Ναταλία Γερμανού ανέβηκε με 25,2% στο σύνολο και στο 15-44 έκανε 27,3%, η Ράνια Θρασκιά κοιτάει μπροστά με 12,9% στο σύνολο, το Μπορώ έκανε 9,7% στο σύνολο και 8,4% στο 15-44, ενώ το Σιγά Μην Κάτσω Να Σκάσω έκανε 7,8% στο σύνολο και 12,6% στο 15-44. Το Fifty Fifty έκανε 24,6% στο σύνολο και 23,2% στο 15-44, το Μια Στιγμή 2 Ζωές που είχε ανατροπές έκανε 34,7% στο σύνολο και 21,2% στο 15-44. Έκπληξη του χθεσινού απογεύματος το Ράδιο Αρβύλα, κάτι τα τέλεια video (ειδικά ο καβγάς Ευαγγελάτου με μεσίτη στο no 2), κάτι η Χριστίνα Μουστάκα με την sexy εμφάνιση της, κάτι το αφιέρωμα στον Αντώνη Παραρά και κάτι τα drums που έπαιξε ο Αντώνης Κανάκης στο τέλος της εκπομπής έκανε ένα υψηλό ποσοστό, 18,8% στο σύνολο και 33,3% στο 15-44.

Στην lead in ζώνη νικητής φυσικά τα Μυστικά της Εδέμ, με ποσοστό 40,4% στο σύνολο και 28,5% στο 15-44, ενώ η Λόλα που χθές είδαμε την επίθεση της Λόλας από κάποιον έκανε χθές 16% στο σύνολο ενώ στο 15-44 23,4% έκανε, ενώ το Fatus Olus έκανε χθές στο σύνολο 13,5% και 11,8% στο 15-44, ενώ το Σήμερα στο Alter έκανε 13,2% στο σύνολο και 9,6% στο 15-44.

Αυτά τα νέα της ημέρας. Είμαι η DianaTheSuperstar και μόλις τελείωσα

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ο/Η Tvnea Blogspot έγραψε
    στις 4:19 μ.μ.
    "AGB "PRIME TIME
    συνολο +15-44
    Εργαζόμενη γυναίκα 31 34,5

    polu kalh seira thn allh fora tha kanei synolo 40



    POLI ANTIKEIMENIKOTITA EXEI PESEI!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι το εγραψα και δεν το εκριψα ποτε ειναι πολυ καλη σειρα και θα κανει πολυ καλα νουμερα και γιατι οχι 40 συνολο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγω ειμαι αντικειμενικος εσυ δεν βλεπεις κατι που αξιζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΕΙΣ
    ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΣΚΑΣΙΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΝΑΤΑΛΙΑ ΕΣΥ ΣΚΑΣ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ.. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΜΠΕΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΔΕΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΓΗΚΑΝ ΠΡΩΤΑ

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑ ΓΡΑΨΩ ΜΗΝΥΜΑ
    ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΚΑΝΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ BLOG ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ.. ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μέσος όρος ημέρας(μ.ο.) (15-44)
    Mega 20,0% (18,3%)
    Ant1 17,2% (20,4%)
    Alpha 14,9% (12,6%)
    Star 11,0% (15,6%)
    Alter 10,7% (8,8%)
    Net 6,9% (2,6%)
    Σκάι 4,2% (5,9%)
    Et1 3,1% (2,1%)
    Ετ3 3,0% (2,2%)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !