Τηλεοπτικά Νέα Και Όχι Μόνο

Ανώνυμος
15
...
Καλό απόγευμα σε όλους, πολλά τηλεοπτικά νέα και σήμερα θα πούμε στην ανάρτηση αυτή.

Aς ξεκινήσω με το Λοιπόν όπου έχει συνέντευξη της Άντας Λιβιτσάνου, όπου μιλάει για τα πεσμένα ποσοστά της Λόλας αλλά και για τον ρόλο της και το τι θα επακολουθήσει σύντομα.


Στο ίδιο περιοδικό υπάρχει ρεπορτάζ Ντενίση-Πολύζος, η απόσταση τους χωρίζει.

Τι απέγιναν παρουσιαστές που έκαναν εκπομπές στο παρελθόν, τι κάνουν σήμερα;.

Στο Down Town η Νίκη Κάρτσωνα μιλάει για την εγκυμοσύνη της και δηλώνει ότι "κάθε μέρα τρώω πάρα πολύ". Η ραδιοφωνική παραγωγός και πρώην μοντέλο μιλάει για την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της.
..
..
..

Στο ίδιο περιοδικό μιλάνε τα Κόκκινα Χαλιά για την εμπειρία τους στο The X-Factor 1 και για τον Λούκα, νικητή του παιχνιδιού.
Η Μαρία Καβογιάννη μιλάει για την επιτυχία της σειράς Η Χαρά Αγνοείται, αλλά και για τους προηγούμενους ρόλους που έκανε στα σίριαλ.


Ο Αλέξης Τσίπρας μιλάει στο Down Town για το ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. και για την αλλαγή στο πολιτικό κατεστημένο, επίσης σχολιάζει πρόσωπα της πολιτικής και λέει ακραίες δηλώσεις.
Τέλος ο Σταμάτης Κραουνάκης σε μια εκκεντρική συνέντευξη που θα συζητηθεί.


Στη Ραδιοτηλεόραση μιλάει ο Δημοσθένης Παπαδόπουλος για την σειρά της ΕΡΤ Καρυωτάκης.
Παρασκήνιο από τον Όμορφο Κόσμο το Πρωί
Νέα για την Eurovision και όχι μόνο
Ρεπορτάζ για το Ράδιο Αρβύλα.


Ας πάμε στα τηλεοπτικά νέα της ημέρας.
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι έξαλλος με το Star, όχι για τα ποσοστά της εκπομπής, ούτε για τα σχόλια των περιοδικών αλλά επειδή το δελτίο ειδήσεων άρχισε πάλι να τον κράζει με αφορμή όσα λέει για την Δήμητρα Ρουμπέση μέσα από την εκπομπή του. Το δελτίο παίζει cartoon πάνω στις δηλώσεις του.




Πάμε στα νούμερα τηλεθέασης.

Στην πρωινή ενημερωτική ζώνη την πρωτιά την κατείχε χθές ο Γιώργος Αυτιάς με ποσοστό 23,1% στο σύνολο και 13,5% στα νεανικά κοινά, ενώ 2οι είναι ο Δημήτρης Καμπουράκης και ο Γιώργος Οικονομέας με ποσοστό 20,8% στο σύνολο και 20,6% στα νεανικά κοινά, 3ος βρίσκεται ο Γιώργος Παπαδάκης που έκανε χθές 20,6% στο σύνολο και 16,2% στα νεανικά κοινά, 4οι οι Λυριτζής-Οικονόμου με ποσοστά ίδια με της Τρίτης, ενώ την τελευταία θέση την κατέχει η Ελεονώρα Μελέτη με 12,7% στο σύνολο και 26,9% στα νεανικά κοινά (που χθες βγήκε πρώτη στο 15-44).





Στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη και πάλι πρώτη η Ελένη Μενεγάκη με 23,5% στο σύνολο και 30,2% στα νεανικά κοινά, 18,1% και στο σύνολο και στο 15-44 έκανε χθές ο Όμορφος Κόσμος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, το δίδυμο του ΑΝΤ1 έκανε χθές 12,2% στο σύνολο και 12,9% στο 15-44, η Μαριέττα Χρουσαλά έκανε χθές στο σύνολο 9,7% και 6,6% στο 15-44 ενώ τελευταίος με 7% σε σύνολο και 15-44 είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος.
..
..
..
..
..
Στην μεσημεριανή ζώνη το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Mega έκανε χθές 28,6% στο σύνολο ενώ το μεσημεριανό δελτίο του ΑΝΤ1 έκανε 23,6% στο σύνολο, το Κωνσταντίνου και Ελένης με το καλοκαιρινό του επεισόδιο "Κωνσταντίνου Και Ελένης On The Rocks" έκανε χθές 17,8% στο σύνολο και 28,3% στο 15-44, ενώ το Άκρως Οικογενειακόν έκανε 17,1% στο σύνολο και 21,7% στο 15-44, οι 2 Ξένοι έκανε 16,1% στο σύνολο και 23% στο 15-44, το 50-50 έκανε 22,1% στο σύνολο και 31,6% στο 15-44. Ας δούμε και τις κουτσομπολίστικες εκπομπές. Το Κούς Κούς έκανε 12,3% στο σύνολο και 15,4% στο 15-44 (ένα ευχαριστώ να πώ στην εκπομπή και στην Κατερίνα Καραβάτου και την υπόλοιπη παρέα για την αναπαραγωγή ενός video μου από το youtube στην στήλη Παρασκήνια στα σίριαλ), η Χριστίνα Λαμπίρη που εμπλούτισε πλούσιο υλικό από το youtube έκανε ποσοστό 15% σε σύνολο και στο 15-44, ενώ 14,4% στο σύνολο και 13,5% στο 15-44 έκανε η Φαίη Σκορδά και το Πολύ Μπλά Μπλά.


Στην απογευματινή ζώνη 27,3% (πολύ ανεβασμένη) στο σύνολο και 21,1% έκανε χθές η Τατιάνα Στεφανίδου και το Αξίζει Να Το Δεις, 12,6% έκανε χθές στο σύνολο το Κοιτάω Μπροστά της Ράνιας Θρασκιά, η ίδια είπε για όσα είπαν 2 γνωστά περιοδικά χθές τις φήμες περί εγκυμοσύνης, 9,0% έκανε στο σύνολο και στο 15-44 η Άννα Δρούζα και το Μπορώ, ενώ 6,3% στο σύνολο και στο 15-44 9,7% έκανε το Σιγά Μην Κάτσω Να Σκάσω, ενώ το Fifty Fifty έκανε χθές 24,5% στο σύνολο και στο 15-44, επίσης λίγο ανεβασμένη η παρέα του Ράδιο Αρβύλα έκανε χθές στο σύνολο 16,7% και 25% στο 15-44, ενώ το Μια Στιγμή 2 Ζωές έκανε χθές 32,5% στο σύνολο και 28% στο 15-44.




Στην lead in ζώνη τα Μυστικά της Εδέμ συνεχίζουν να κερδίζουν κοινό, χθές έκανε ποσοστό 38,4% στο σύνολο και 29,7% στο 15-44, ενώ η Λόλα έκανε 16,3% στο σύνολο και 25% στο 15-44.

Τα λέμε αύριο με τηλεοπτικά νέα και με τα περιοδικά της Παρασκευής.
Είμαι η DianaTheSuperstar91 και μόλις τέλειωσα

Δημοσίευση σχολίου

15Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. EΓΩ ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ, ΛΟΙΠΑΜΕ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΣΤΟ BLOG ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ

    ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΓΩ.. ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΟΥΝΑ Ο TV STAR ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. AN ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒLOG MAΣ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΑΛΛΑ BLOG

    2.
    AYTA POY ΕΙΧΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΩ ΗΤΑΝ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤ1

    3.
    ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ PROMO ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ

    4.
    ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ

    ΚΑΙ 5ον ΘΑ ΔΙΕΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΟΥ..ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ti paparas eisai kai esu kathese kai diagrafeis ta mhnymamata enos malaka..
    otan eleges dhladh gia ta nea sirial tou mega h tou alpha den elegan kati twra brikan na poun den mporw allo na mpainw sta blog kai na blepw tous idous na grafoun ta idoia kala eipes papagalakia kanaliwn einai,egw den eimai se kapoio kanali pantos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ENAS PAPARAS EINAI KAI STO MEDIAKA NEA MHN MASAS PAPAGALAKI TOU ALPHA EINAI POU LEEI TON ANT1 ANT3
    OLOI BLEPOUME TI GRAFEIS KALA SOU EIPE O ANWNUMOS APO PANW OTAN ELEGES GIA THN XARA AGNOEITAI H GIA TO BIG IN JAPAN HTAN TELEIO TO BLOG TWRA POU EIPES GIA TA NEA SIRIAL TOU ANT1 EINAI ANTENIKO TO BLOG

    MHN MASAS SUNEXISTE ETSI MIA XARA EINAI TO BLOG SAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. eskise xthes o ant1 40% h ergazomenh gunaika kai 18% to soi mou mesa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ?
    ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝ ΚΑΝΕΙ "ΥΨΗΛΕΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΕΙΣ" ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ? ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΑΝΑΛΙ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ELEGES KANEIS TON ANT1 ANT3; POU EISAI PALIKARI MOU TA EIDS TA NOUMERA;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. NAI ALLA AUTES OI SEIRES POU EIXE XTHES O ANT1 AKSIZOUN KAI KAPOIOI THELOUN NA DIAMORFOSOUN KLIMA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. anwnumos 9.35 ti les mwre plaka mas kaneis mia einai h metrish apo thn agb xarika pou o ant1 xthes ta phge polu kala kai eidika gia thn ergazomenh gunaika giati aksizoun aytes oi seires me nohma kai gelio mparbo gia thn rantou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η "Εργαζόμενη Γυναίκα" πήρε όλα τα λεφτά και η Ελένη Ράντου έχει ρέντα. Όπου και αν παίξει σημαίνει αυτόματα ότι το κανάλι θα έχει επιτυχία. Ο ΑΝΤ1 έβαλε στην θέση της Μανωλίδου την Ράντου και έκανε πολύ μεγαλύτερα νούμερα ενώ μετέφερε το reality για σήμερα στις 10 τοβ βράδυ. Η τηλεθέαση του νέου σήριαλ έφθασε...
    μέχρι 39,5 (20,2)σε μια δύσκολη ώρα και πλέον μαζί με τον Λάκη Γλουκούλη και το 'Ευτυχισμένοι μαζι' κάνει τεράστια νούμερα. Μόνο που σήμερα το reality θα φάει μια...κατραπακιά που θα είναι όλη δική του. Θα χάσει από τον Γ.Μπέζο. Με διαφορά.

    apo troktiko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. teleio tis rantou ontos phre ola ta lefta opws leei kai to troktiko= mega,afou to leei kai auto paei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. KAPOIOI LENE PWS EFTASE MEXRI 48% EINAI ALHTHEIA;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !