Τι είδαμε στα τηλεοπτικά κυριακάτικα ένθετα+Τηλεοπτικά Νέα

Ανώνυμος
0
Καλή εβδομάδα και καλό μήνα σε όλους. Όπως κάθε εβδομάδα θα δούμε τι έχουν τα τηλεοπτικά κυριακάτικα έντυπα. (Λόγω ενός προβλήματος που είχα στο laptop, σήμερα δημοσιεύεται η ανάρτηση)



Ας ξεκινήσω με το NTV των Νέων όπου έχει την Έλενα Κατρίτση, η ίδια μιλάει για το comeback της στην τηλεόραση, και μάλιστα στην ΝΕΤ, για την εκπομπή της (που δυστυχώς έχει ποσοστό 3%) και για το Prive όπου ήταν ο σταθμός της επιτυχίας της.



Στο Καρφί βλέπουμε ρεπορτάζ όπως: ποιοι ζεν πρεμιέ καβάλησαν το καλάμι, έρχονται τα νέα σίριαλ του ΑΝΤ1, περικοπές στον ΑΝΤ1 και στον Alpha, το ποιοτικό Όλα 9, τι θα δούμε στην σειρά Η Χαρά Αγνοείται και ποιο θα είναι το τέλος της;, η Πετρούλα, τα υψηλά ποσοστά, το διαφορετικό δελτίο και το συμβόλαιο 2+2 έτη, το X-Factor τελείωσε αλλά ο καβγάς συνεχίζεται, η Μαρία Κορινθίου τελικά θα παρουσιάσει το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο 2, πικαντικές ερωτήσεις στην Στιγμή Της Αλήθειας, ο Μικρούτσικος και ο προβληματισμός των χαμηλών του πτήσεων και ο αρραβώνας της Μαριέττας Χρουσαλά που ξεσκεπάστηκε από την Φαίη Σκορδά.



Στο TV Έθνος βλέπουμε την Ελένη Ράντου, να μιλάει μετά από πολύ καιρό σε περιοδικό για το comeback της όσο στην τηλεόραση με την νέα σειρά του ΑΝΤ1 Εργαζόμενη Γυναίκα όσο και στον κινηματογράφο με το Πεθαίνω Για Σένα, η ίδια σχολιάζει τις πάμπολλες επαναλήψεις του Κωνσταντίνου και Ελένης και πως αισθάνεται που βλέπει τον εαυτό της 10 χρόνια πριν, επίσης μιλάει για τα σίριαλ και για την ελληνική τηλεόραση.
Ακόμη οι πρωταγωνιστές των τηλεοπτικών σπότ μιλάνε στο περιοδικό για την ξαφνική επιτυχία τους.

Στο ίδιο περιοδικό υπάρχει ρεπορτάζ για την Πετρούλα αλλά και για άλλα τηλεοπτικά πρόσωπα που απασχόλησαν την εβδομάδα αυτή.



Στο On Off της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας βλέπουμε τον Φώτη Σεργουλόπουλο χωρίς την Μαρία Μπακοδήμου, μιλάει για τα χαμηλά ποσοστά του Σιγά Μην Κάτσω Να Σκάσω, για τις ανταγωνίστριες που έχει στην ζώνη αλλά και για τις διπλανές εναλλακτικές τηλεοπτικές προτάσεις που πάνε καλύτερα. Ο Φώτης επίσης μιλάει για τις φήμες που λένε ότι θα χωρίσει ως δίδυμο με την Μαρία και τις διαψεύδει, για το TV Tiglon και τις εκπομπές αυτού του είδους, αλλά και το τι θέλει να κάνει του χρόνου στην τηλεόραση.



Στο Real Life της εφημερίδας Real News βλέπουμε την Ζέτα Μακρυπούλια να μιλάει για τον Αντώνη Ρέμο, για τις φήμες περί εγκυμοσύνης με νέο τραγουδιστή και αν θα παντρευτεί ή όχι. Επίσης στην ίδια εφημερίδα υπάρχει αποκλειστική συνέντευξη του Νίκου Μουτσινά όπου τσακίζει κόκκαλα, επίσης paparazzi πέτυχε την Καλομοίρα και τον Γιώργο σε ρομαντική βόλτα στου Ψυρρή. Επίσης υπάρχει συνέντευξη της Πετρούλας Κωστίδου όπου μιλάει για την ξαφνική επιτυχία που έχει με το ανατρεπτικό δελτίο καιρού και δηλώνει ότι "το αγόρι μου ζηλεύει όταν βγαίνω στην TV", τέλος τι συμβαίνει με την Ρούλα Κορομηλά;, γιατί εισήχθει σε γνωστή κλινική; και πότε θα επανέλθει στην τηλεόραση;.



Τέλος στο Όλα TV του Πρώτου Θέματος υπάρχει πικάντικο ρεπορτάζ για την Πετρούλα Κωστίδου.

Επίσης αστείο ρεπορτάζ για τις νύχτες και τις μέρες των αγροτών που κάνουν κατάληψη στις εθνικές οδούς της επικράτειας.



Πάμε τώρα στα τηλεοπτικά νέα.

Το Σάββατο η Σοφία Αλιμπέρτη μίλησε στην Βάσια Λόη και στο TV Weekend για την εκπομπή της, για αν ισχυεί ότι θα απέχει και η ίδια δήλωσε εαν δεν βρεθεί καμιά καλή πρόταση από τον ΑΝΤ1 θα απουσιάσει για αρκετό διάστημα από τα τηλεοπτικά δρώμενα. Η ίδια σε ερώτηση δημοσιογράφου της εκπομπής εαν χαίρεται ή όχι με τα ποσοστά που έχει τώρα είπε ότι "δεν με ενδιαφέρουν τα ποσοστά" και ότι "στους 2 πρώτους μήνες στεναχωρήθηκα με τα ποσοστά της εκπομπής", η ίδια επίσης μίλησε για τις περικοπές που γίνονται στον ΑΝΤ1 και είπε ότι δεν παίρνει υπέρογκο μισθό για την εκπομπή της.



X-Factor άρωμα έχει ο ΑΝΤ1 αφού σήμερα στο Καλομελέτα Κι Έρχεται είχε όλο το παρασκήνιο από το τελικό και την Δευτέρα ο Πρωινός X-Factor Καφές θα φιλοξενήσει τον νικητή του παιχνιδιού.


Στο περιοδικό Nitro υπάρχει συνέντευξη της Ευγενίας Μανωλίδου όπου μιλάει σε αδιάκριτες ερωτήσεις για τον Άδωνη Γεωργιάδη, για την επιτυχία της εκπομπής της αλλά και για τον πρώην σύζυγο της. Στο ίδιο περιοδικό υπάρχει η sexy φωτογράφηση της Μάρως Λύτρα και συνέντευξη της όπου μιλάει για τον Γιάννη Αμανατίδη, για τον Κώστα Καραφώτη αλλά και για την επιστροφή της στα μουσικά δρώμενα.

Μετά την μήνυση που έφαγε ο Λάκης Λαζόπουλος από την Έφη Σαρρή, τώρα έφαγε μήνυση από τον Γιώργο Καρατζαφέρη, επειδή στην εκπομπή Όταν Ο Λάκης Δεν Είναι Εδώ πρόβαλλε βίντεο με μοντάζ τον Καρατζαφέρη με μουστάκι αλά Χίτλερ, 6 εκατομμύρια ευρώ και φυλάκιση 1 έτους είναι οι ποινές που έδωσε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ στον δημοφιλή παρουσιαστή.

Ενδιαφέρουσα η χθεσινή συνέντευξη του Γιώργου Τράγκα στην Βάσια Λόη. Ο ίδιος μίλησε για τον Νίκο Χατζηνικολάου, για τους αντίπαλους παρουσιαστές των ειδήσεων, για την Πετρούλα Κωστίδου αλλά και για την ελληνική τηλεόραση.

Αυτά τα νέα. Ραντεβού αύριο με ποσοστά των 4 ημερών και πολύ tv news. Είμαι η DianaTheSuperstar91 και μόλις τελείωσα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !