ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΝΕΑ 28-1+AGB

4
.........


Η Μαρία Κορινθίου θέλει να παρουσιάσει το Ελλάδα έχει ταλέντο όπως δήλωσε στον Πρωινό Καφέ και μάλλον θα δεχτεί να το κάνει.

..

.

.

Η Υρώ Λούπη στους Λατρεμένους Γείτονες
Συνέταιρος σε κομμωτήριο με την Υρώ Λούπη θα γίνει η Άβα Γαλανοπούλου στους ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ



Σταμάτης Κραουνάκης και Σπείρα-Σπείρα: Παρασκευή 30 Ιανουαρίου στις 14:30 Mad Day Live!Την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου η εκπομπή Mad Day Live με την Μαίρη Συνατσάκη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο φιλοξενεί τον Σταμάτη Κραουνάκη και την Σπείρα-Σπείρα για μία μοναδική live εμφάνιση.
Ο ΝΙΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ παρουσιάζει ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για την ΑΝΕΡΓΙΑ την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου τα μεσάνυχτα
Καλεσμένοι στο στούντιο της εκπομπής ο βουλευτής και πρώην υπουργός Ν.Δ. Σάββας Τσιτουρίδης, ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός Χρίστος Βερελής, ο Γιάννης Παναγόπουλος Πρόδρος της ΓΣΕΕ και ο Αλέξης Μητρόπουλος, καθηγητής εργατικού δικαίου.

Γ4 Σήμερα στις 23:00. Ο πατέρας του Λουκά αποφυλακίζεται. Η Μαιρα αρχίζει να επισκέπτεται ψυχολόγο αλλά δεν βοηθάει. Η Νινα μαλώνει με τον Λουκά για το γεγονός ότι τον αποφεύγει. Ο Λουκάς είναι ακόμα θυμωμένος μαζί της που του έκρυψε ότι τα είχε ακόμα με τον Μάρκο όταν κάνανε έρωτα. Η Μάιρα συναντιέται με τον Λουκά για να του πει ότι είναι ερωτευμένη μαζί του και μαθαίνει από αυτόν ότι έκανε έρωτα με την Νινα. Τα χάνει και νοιώθει και η ίδια ενοχή γιατί και αυτή όπως και η Νίνα, πέρυσι τον είχε εραστή για ένα βράδυ και μετά τον κράτησε απλό φίλο. Ο Λουκάς νοιώθει πως τον εκμεταλλεύτηκε ακόμα ένα κορίτσι για σεξ μόνο. Η Μάιρα επιστρέφει σχολείο και έχουν κατάληψη. Το Γ4 μιλάει για την παιδεία.

Big In Japan Από την Κυριακή 01 Φεβρουαρίου και κάθε Κυριακή στις 21:45. Η αγαπημένη, γλυκιά και ταλαντούχα Καλομοίρα έρχεται στην τηλεόραση του Alpha για να μας παρασύρει με το κέφι και το εκρηκτικό ταμπεραμέντο της στην πιο αστεία, φαντασμαγορική παιχνιδομηχανή του κόσμου. Το «Big in Japan» είναι ένα γιαπωνέζικο τηλεπαιχνίδι, που έρχεται για να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές διασκέδασης, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος θα μεταδίδεται παράλληλα σε 17 χώρες.12 Έλληνες, έξι αγόρια και έξι κορίτσια, θα βρεθούν στο Τόκιο και θα προσπαθήσουν να «επιβιώσουν» παίρνοντας μέρος σε ξεχωριστά παιχνίδια και δοκιμασίες.

..
.
.
.
.
.//
//
//..
..
PRIME TIME TΡΙΤΗ 27-1 σύνολο + (15-44)

21:00 ME 22:00
ΛΑΚΗΣ Ο ΓΛΥΚΟΥΛΗΣ 44.5 (46.6)
Η ΛΙΣΤΑ 11.3 (12.9)

22:00 ME 23:00
ΕΠΤΑ ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 31.6 (35.4)
ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ 13.3 (10.6)

23:00 ME 00:00
ΑΓΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 17.4 (17.3)
LOST 14.0 (17.1)
ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΟΥ ΜΠΕΚΑ 11.0 (9.1)

00:00
ΟΛΑ9 23.5 (24.4)
ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΖΩΝΗ 11.3 (12.1)
ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 10.7 (6.2)

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Bonne et heureuse année à venir à vous :)

    Joli «design» de blog... bravo :o)

    À bientôt. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Δημήτρης Καμπουράκης... στον Alpha!

    Σήμερα μέσω κους κους έγινε η πρώτη ανακοίνωση. Το συμβόλαιο του Καμπουράκη λήγει τον πέμπτο μήνα του έτους 2009 και ο Alpha έχει εκτεταμένες συζητήσεις μαζί του, ο Καμπουράκης μιλά απευθείας και μόνο με τον Κοντομηνά. Ο Καμπουράκης θεωρεί οτι το Mega τον άφησε ξεκρέμαστο την περίοδο του σκανδάλου Ζαχόπουλου.

    apo mario mediaka nea

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κουίζ:

    α) σε ποιά εκπομπή έκανε μήνυση ο Μπεγλίτης;

    β) σε ποιά εκπομπή υπάρχει από πλευράς παρουσιαστών τεράστια γκρίνια για όλους ανεξαιρέτως τους συνεργάτες; Ποιός τους επέλεξε όλους αυτούς τους "άχρηστους";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !