TV "NEA"


















Ανακατάταξη με το νέο έτος στον πρωινό καφέ ενώ η ΛΙΣΤΑ του Χ.Φερεντίνου δεν θα ψαλιδιστεί απο το πρόγραμμα του ΑΝΤ1
















Το Day Break κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 4/12 στις 00:00 στον Ant1 ,θα προβάλεται κάθε Δευτέρα,Πέμπτη και Παρασκεύη στις 00:00.







Η Ειρήνη αποχαιρέτησε το X FACTOR !Συναρπαστικό, έντονο, δυνατό και το 6ο live show του X FACTOR. Για άλλη μία εβδομάδα οι διαγωνιζόμενοι εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους ενώ οι κριτές σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα, στις περισσότερες περιπτώσεις συμφώνησαν στα σχόλια τους.


Χαμός στο ALTER ..Απολύθηκαν 20 άτομα πριν τα Χριστούγεννα και χθές διαδήλωσαν έξω απο το κανάλι με ντουντούκες......Μέσα στους απολυμένους και η γυναίκα που χτύπησε η Ζήνα Κουτσελίνη














@Ρένος Χαραλαμπίδης,Γιώργος Πυρπασόπουλος και Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος guest στα "Άγρια Παιδιά".

@"Βίος ή Πολιτεία" έτσι θα ονομάζεται η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 δια χειρός Πάνου Αμαραντίδη!Πριν λίγες ημέρες Κωνσταντής,Μουτούση,Παπαθεοδώρου,Ρουγγέρη,Βλάχος,Αμαραντίδης συναντήθηκαν σε μυστικό δείπνο και συζήτησαν για το νέο τηλεοπτικό "χτύπημα".

@2 Δεκεμβρίου η Ελένη Μενεγάκη θα φιλοξενήσει τον Θάνο Πετρέλη ο οποίος θα παρουσιάσει για 1η φορά στην τηλεόραση τα ολοκαίνουρια τραγούδια του Φοίβου.

@Με το Alter και το Mega φέρεται να συζητά ο Νίκος Κακαουνάκης.

@«Εxtreme Make Over Home Εdition» και στην Ελλάδα απο τον ΑΝΤ1.Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χρήστος Φερεντίνος αποδέχθηκε με ενθουσιασμό την πρόταση των υπευθύνων του σταθμού.Όλα αυτα απο τηνεα τηλεοπτική σεζόν

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !