Η prime time ζώνη είχε ξεκάθαρο πρωταγωνιστή και αυτός δεν ήταν άλλος από το UEFA Champions League: Ολυμπιακός – Λεβερκούζεν, που σάρωσε τα πάντα με 25,8%, μετατρέποντας τη βραδιά σε αγώνα για… τη δεύτερη θέση. Όταν το μεγάλο ποδόσφαιρο μπαίνει στο πρόγραμμα, τα υπόλοιπα formats απλώς προσαρμόζονται.
Πίσω από την ποδοσφαιρική καταιγίδα, «Ράδιο Αρβύλα» και «Να μ’ αγαπάς» κατέληξαν σε απόλυτη ισοπαλία, αμφότερα στο 15,9%, δείχνοντας ότι σάτιρα και μυθοπλασία εξακολουθούν να έχουν γερό κοινό, αλλά όχι τη δύναμη να κοντράρουν ένα τόσο ισχυρό live γεγονός. Το MasterChef 10 ακολούθησε με 14,3%, κρατώντας αξιοπρεπή απόσταση, ενώ ο «Άγιος Έρωτας ΙΙ» με 13,0% επιβεβαίωσε τη σταθερότητά του χωρίς όμως άνοδο.
Στη μεσαία ζώνη, η «Θεία από το Σικάγο» κινήθηκε στο 10,7%, την ώρα που το Survivor έμεινε στο 9,5%, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι τα περιθώρια αντοχής του περιορίζονται όταν ο ανταγωνισμός δυναμώνει. Το Grand Hotel περιορίστηκε στο 8,9%, χωρίς να αφήσει αποτύπωμα στη βραδιά.
Στο κάτω μέρος της κατάταξης, οι επιδόσεις ήταν καθαρά προβληματικές. Το «Γιατί ρε πατέρα» (E) έμεινε στο 4,8%, ενώ Real View, «Το Παιδί» και «Καλά θα πάει κι αυτό» κινήθηκαν σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα, επιβεβαιώνοντας την αδυναμία τους να σταθούν στο prime time περιβάλλον.
Στο late night, η εικόνα δεν άλλαξε ουσιαστικά. Το The 2Night Show κατέγραψε 8,4% και κράτησε τον πρώτο λόγο στη ζώνη, με το Prime Time να ακολουθεί στο 6,0%. Το Status Quo περιορίστηκε στο 2,7%, χωρίς καμία δυναμική αντίδραση.


0 Σχόλια
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com