Η απογευματινή ζώνη της Δευτέρας μπήκε δυναμικά στη νέα σεζόν, με πρεμιέρες δημοφιλών τηλεπαιχνιδιών αλλά και ανανεώσεις σε εκπομπές ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Σύμφωνα με τα μη καθαρά ποσοστά τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό, το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού μοιράστηκε ανάμεσα σε πολλές επιλογές, με εμφανή προτίμηση στα παιχνίδια γνώσεων και τα δελτία επικαιρότητας.
Το «Ρουκ Ζουκ» έκανε πρεμιέρα σημειώνοντας 12%, ενώ το τηλεπαιχνίδι «5x5» περιορίστηκε στο 8,2%. Στην ίδια ζώνη, το «Live News» του MEGA διατήρησε τη δυναμική του με 12,1%, ενώ το «Το Έχουμε» στον ΣΚΑΪ κινήθηκε χαμηλότερα, στο 6,2%. Το ενημερωτικό μαγκαζίνο «Καθαρές Κουβέντες» του OPEN έφτασε στο 3,9%, ενώ το «Στούντιο 4» της ΕΡΤ1 κατέγραψε 6,9%, δείχνοντας μικρή αλλά σταθερή άνοδο.
Στα τηλεπαιχνίδια της επόμενης ζώνης, ο ανταγωνισμός ήταν έντονος: το «The Chase» έκανε στο 14,8%, το «Cash or Trash» ακολούθησε με 13,9%, το «Deal» με 9,2%,ενώ στην κορυφή της απογευματινής ζώνης βρέθηκε ο «Τροχός της Τύχης» με 15,9%, επιβεβαιώνοντας την κυριαρχία του στο είδος.
Η εκπομπή «Power Talk» που είδαμε αλλαγές σημείωσε αύξηση κάνοντας 5,5%.
Η μάχη της τηλεθέασης δείχνει πως οι θεατές επιβραβεύουν τα δυνατά φορμάτ και τις σταθερές αξίες, ενώ οι αλλαγές στα στούντιο και τη δομή πολλών εκπομπών φαίνεται να έδωσαν νέα πνοή στο απογευματινό πρόγραμμα. Το επόμενο διάστημα θα δείξει αν οι νεοφερμένοι τίτλοι μπορούν να χτίσουν πιστό κοινό και να ανεβάσουν τις επιδόσεις τους απέναντι στους καθιερωμένους πρωταγωνιστές.
*ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ
Αναλυτικά τα 15' νούμερα τηλεθέασης σε όλα τα προγράμματα (22/9/2025)


8 Σχόλια
χαμηλα τα παιχνιδια του αντ1
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο ρουκ ζουκ πάντα έτσι ξεκινά. Ασε που έριξε και το Ευγγελάτο. Μάλλον έγινε ζημιά εκει. Το 5Χ5 κουρασε πολύ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ εκπομπή του Τσουρού αξίζει μεγαλύτερα νούμερα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΓνωμη μου το 5×5 πρεπει να παει σκ, δεν τραβαει για καθημερινες!
ΑπάντησηΔιαγραφήΘα δούμε τις επόμενες μέρες το powwrtalk να περνάει deal & 5x5 λογικά. Ίσως η τατιανα έπρεπε να ξεκινήσει πιο αργά και όχι 1/9
ΑπάντησηΔιαγραφήTo deal παντα ξεκινα χαμηλα και ανεβαινει. Δυσκολα η τατιανα να πιασει διψηφιο
ΔιαγραφήΗ τατιάνα αν καταφέρει αυτή τη βδομάδα μέσους όρους πάνω από 5% παίρνει παράταση ζωής μέχρι παρέλαση... και ίσως προλάβει να το σώσει μέχρι τέλος χρόνου.
ΔιαγραφήΦοβόμουν ότι το Ρουκ ζουκ θα έκανε χαμηλότερα. Ακόμη θεωρώ λάθος την αλλαγή ώρας. Αν είχε απέναντι το shopping star στα πάνω του, δεν θα ήταν θετικά τα αποτελέσματα
ΑπάντησηΔιαγραφήΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com