Οριστικό διαζύγιο για ALPHA και Τατιάνα Στεφανίδου

14



Οριστικό τέλος στη συνεργασία της Τατιάνας Στεφανίδου με τον ALPHA μετά από τρία χρόνια.

Το συμβόλαιο της Τατιάνας Στεφανίδου με το κανάλι ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και έτσι πριν από το Πάσχα ξεκίνησαν οι επαφές με τη διοίκηση του σταθμού. Αν και η «T Live», παρά το σκληρό ανταγωνισμό σημείωνε υψηλές για το κανάλι τηλεθεάσεις, η διοίκηση του ALPHA έχει αποφασίσει αλλαγές στη στρατηγική του για την επόμενη σεζόν.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά, ο ALPHA επιθυμεί να ενισχύσει το ψυχαγωγικό προφίλ του και στη μεσημεριανή ζώνη αποτέλεσμα η ενημερωτική εκπομπή να μην εντάσσεται στο σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν.

Παράλληλα όμως η Τατιάνα Στεφανίδου επιθυμεί να συνεχίσει να παρουσιάζει ενημερωτική εκπομπή με θέματα από την επικαιρότητα που απασχολούν την κοινωνία με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να μην καταλήξουν σε συμφωνία και ανανέωση για την επόμενη σεζόν.

Έτσι θεωρείται σίγουρο πως στο τέλος της φετινής σεζόν η «T Live» ολοκληρώνει την παρουσία της στο πρόγραμμα του ALPHA και την επόμενη σεζόν η Τατιάνα Στεφανίδου θα βρεθεί σε άλλη τηλεοπτική στέγη, καθώς σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου βρίσκεται στο… μικροσκόπιο δύο άλλων τηλεοπτικών σταθμών.

Δημοσίευση σχολίου

14Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ή Open ή Action24. Σε όλους τους υπόλοιπους έχει πάει στο πρόσφατο παρελθόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Action24 λογικά θα πάει. Στο OPEN τη θέση της Ζαρίφη θα την πάρει τη νέα σεζόν η Μουτίδου με την Αναστασοπούλου και την Κρυσταλλία, όπως είπαν στη Χατζίδου και στη Σκορδά.

      Διαγραφή
    2. Αν δεν τη θέλουν στο open θα πάει στο action24. Λογικά θα προτιμήσει πανελλαδικό κανάλι από το action24. Δεν νομίζω να υπάρχει θέμα με Μουτίδου κλπ, αντί να βάλουν την εκπομπή τους στις 2, θα τη πάνε στις 15:30. Το θέμα αν τη θέλουν στο open, θα βάλουν κάτω τα οικονομικά και θα αποφασίσουν. Και κακά τα ψέματα, αν τα βρουν οικονομικά μια χαρά θα τη πάρουν, αποκλείεται η Στεφανίδου να κάνει 1% όπως κάνει η ζώνη αυτή τώρα στο open. Ένα 5% να πιάνει στη ζώνη, θα είναι ευχαριστημένοι από το κανάλι.

      Διαγραφή
  2. Ο ALPHA πλέον δεν αστειεύται. Ό,τι δε κάνει νούμερα φεύγει. Τατιάνα, J2US, Μουρμούρα, Παράδεισος, Παζάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κοβει ολες τις σειρες και θα πατωσει. Μονο ο σασμος πρεπει να σταματησει

      Διαγραφή
    2. Μέσα σε μία εβδομάδα -και μάλιστα εορταστική- έκοψε Τατιάνα, J2US και Μουρμούρα. Δεν έχει και άδικο!

      Διαγραφή
    3. Από τότε που απέβαλε από το περιεχόμενο της οτιδήποτε lifestyle-gossip (τότε με τα γεγονότα στον Έβρο και τον Covid) δεν παίζει ούτε ακούγεται όπως παλιά. Αντίθετα η Ζήνα και η Χρηστίδου πήραν το παιχνίδι πάνω τους και έκαναν αυτό που έκανε παλιά η Στεφάνιδου.

      Διαγραφή
    4. Την μουρμουρα θα την κρατουσε αν την πληρωναμε εμεις παλι δηλαδη το εκομε. Τωρα που πρεπει να την πληρωσει μονος του δεν του αρεσει. Του καλαρεσε που την πληρωναμε εμεις 6 χρονια

      Διαγραφή
  3. Έλα βρε παιδιά που έκανε υψηλές επιδόσεις παρά τον ανταγωνισμό. Που τα είδατε τα υψηλά νούμερα φέτος;; Πέρασε και δεν ακούμπησε. Ούτε θέματα που άλλες χρονιές τις έδιναν νούμερα και την έβγαζαν από την αφάνεια των χαμηλών νούμερων δε τη βοήθησαν φέτος. Κακά τα ψέματα τώρα στον Alpha η Τατιάνα δεν απέδωσε. Δικαίως το κανάλι θέλει να αλλάξει τη ζώνη και να την κάνει πιο ψυχαγωγική. Και δικαίως δε θέλει να συνεχίσει μαζί της τη συνεργασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δε πιστευω να παει ΟΠΕΝ η τατιανα. η τατιανα εφυγε απο το οπεν λογω σαββιδη ηταν επιλογη του ιδιου να μην την κρατησει στο οπεν γιατι ειχε κανει καποια δηλωση η τατη που εθιξε σαββιδη. και αυτο να εχει ξεπεραστει η τατιανα θελει ενημερωση οχι ψυχγαγωγια. ενημερωση φετος υπαρχουν πολλες ανοιχτες ζωνες πχ αντ1 αν φυγει η μαυραγαννη, σκαι που εφυγε ο αυτιας, σκαι που φευγει σκορδα κ μπακοδημου. αρα θεωρω πως μεταξυ αντ1 σκαι και οπεν θα παιξει η τατιανα. θα μπορουσε βεβαια και στο οπεν να κανει μεσημερι οπως εκανε παλια στο εψιλον κ το οπεν. το booth λεγανε το θελουν βραδυ κ οχι μεσημερι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχει χάσει χρόνια τώρα την αίγλη που είχε επί Alter-Ant1-Star-Epsilon. Βασικά η Ζήνα έγινε πρωταγωνιστής σε αυτό το μοντέλο τηλεόρασης τύπου Oprah Winfrey.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΚΑΪ θα πάει πάλι, απέναντι από Ζήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ότι να ναι ο κόμπος στον ALPHA H TATIANA κάνει ομωσ νούμερα σε σχεση με τα νούμερα του Alpha και εχει και μια εκπομπη επικαιρότητας, Και όλα αυτα τα κανει για να ξαναβάλουν τον Μουτσινά να ξαναφέρει τα μονοψηφια στην ζώνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !