Ελένη Μενεγάκη: Τέλος από το Mega – Τι είπε στους συνεργάτες της;

9


Έντονη ήταν η φημολογία εδώ και μερικές ώρες ότι η Ελένη Μενεγάκη αποτελεί παρελθόν από το Mega.

Μάλιστα το νέο έγινε γνωστό και στο ευρύτερο κοινό αρχικά από δημοσίευμα της ιστοσελίδας zappit.

Μετά από μια σειρά διαπραγματεύσεων -όπως πάντα απευθείας με την ιδιοκτησία του καναλιού και έχοντας πάντα καλές σχέσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον μοναδικό συνομιλητή της το τελευταίο διάστημα- η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε τελικά στους συνεργάτες της το τέλος της εκπομπής της κατά τη λήξη της φετινής σεζόν.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας τους ενημέρωσε ότι δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν στο κανάλι.


Αφού τους ευχαρίστησε, όπως μαθαίνουμε, τους ζήτησε να συνεχίσουν με αγάπη να κάνουν τη δουλειά τους ενώ ταυτόχρονα είναι ελεύθεροι να κάνουν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα.


Μάλιστα τους παρότρυνε να παραμείνουν στο κανάλι γιατί «το μαγαζί είναι γωνία» όπως χαρακτηριστικά μαθαίνουμε.


Οι πηγές μας λένε ότι η παρουσιάστρια ήταν έτοιμη για όλα στις συνομιλίες της και δεν δέχτηκε καμία μείωση στις απολαβές της, πράγμα που μάλλον οδήγησε στο «διαζύγιο» με το κανάλι.


Η Ελένη Μενεγάκη πάντως απέδειξε για μια ακόμη φορά πως εκτιμά πρώτα από όλους τους ανθρώπους που καθημερινά δουλεύει μαζί τους και για αυτό τον λόγο τους ενημέρωσε εγκαίρως καθώς δεν της αρέσει να «παίζει» με το μέλλον τους.


Το δικό της μέλλον πάντως συζητιέται εδώ και πολύ καιρό στις εκπομπές και στα ρεπορτάζ καθώς είθισται η παρουσιάστρια να κάνει νωρίς τα ραντεβού της για την επόμενη σεζόν και να ανανεώνει ή να διακόπτει τις συνεργασίες της.


Το όνομά της είχε ακουστεί ακόμα και για επιστροφή στην πρωινή ζώνη 10-1 την οποία εδώ και χρόνια έχει αφήσει πίσω της.


Τελικά όμως δεν βγήκε λευκός καπνός αυτή τη φορά στις συζητήσεις της με το Μεγάλο κανάλι.


Μάλιστα, όπως αναφέρει ο Νίκος Γεωργιάδης στο blog του, η απόφασή της να μην βγει στον «αέρα» η εκπομπή της την Τρίτη, την στιγμή που η Ελεονώρα Μελέτη και η Δανάη Μπάρκα ήταν κανονικά στο πόστο τους, δημιούργησε υποψίες ότι κάτι δεν πάει καλά.


Το ενδιαφέρον εστιάζεται πάντως στην αυριανή της εκπομπή και όσα θα πει ή… δεν θα πει.

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ετσι μπραβο ελενη ειναι 1 και δε συκωνει μυγα στο σπαθι της μπραβο της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ελένη απλά έμεινε πολύ πίσω και δεν κατάλαβε τι θα πει τηλεόραση. Υπερεκτιμημένη χωρίς καμία ουσιαστική ουσία. Σόρρυ Ελένη αλλά ήταν καιρός να μείνεις εκτός τηλεόρασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και επιστρέφει στον ΑΝΤ1 για τον πρωινό καφέ. Αυτό θα ήταν βόμβα και θα είχε ενδιαφέρον. Να κάνουν αυτό που συζητούσαν με την Σκορδά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κύκλος της Μενεγάκη στην tv έχει κλείσει με τα δεδομένα της σημερινής πραγματικότητας. Έχει κλείσει εδώ και χρόνια αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς. Κανένα κανάλι δεν θα δεχτεί τις απαιτήσεις της για να κάνει μια εκπομπή που εδώ και πολλά χρόνια φέρνει 6% με 7%. Από την άλλη ούτε η ίδια θα δεχτεί ποτέ να κάνει κάτι άλλο ή να μειώσει - πολύ - τις αποδοχές της.

    Άρα το τέλος είναι αναπόφευκτο. Ουσιαστικά ήταν από το 2020 απλώς πήρε μια μικρή παράταση 3 χρόνων ελέω νέου Mega που ήθελε τη ''λάμψη'' της στο επαναλανσαρισμά του. Το πιθανότερο από εδώ και πέρα να γίνει καθαρά ιντερνετική περσόνα με τους χορηγούς της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ μέχρι κεραίας. Οντως είχε τελειώσει η Ελενη αλλα την ήθελε το μέγκα στο επαναλανσαρισμα του λογω που είναι το 1ο όνομα. Πόσο να αντέξεις όμως να δινεις πολλα λεφτά στο πρώτο όνομα οταν κανει 6-7; Τα κανάλια δεν ειναι φιλανθρωπικά ιδρύματα. Ηταν τυχερή με τον Κοντομηνά που τον έκανε ότι ήθελε με τα νάζια της και γι αυτό φαλίρισε και το πούλησε.

      Διαγραφή
    2. Η Μενεγάκη φαλίρισε τον Κοντομηνά;; Ρε τι διαβάζουμε!!!

      Διαγραφή
  5. Η Μενεγάκη είναι από αυτούς που διαχειρίστηκαν με έξυπνο τρόπο τα λεφτά που έφτασαν στα χέρια της. Τα επένδυσε και έτσι έχει τώρα την πολυτέλεια να λέει όχι ευχαριστώ δε θα δεχτώ μείωση στις αποδοχές μου τελειώνουμε εδώ. Λίγοι έχουν φερθεί έτσι έξυπνα οι περισσότεροι τα σκορπούν και όταν σβήνουν τα φώτα δεν έχουν στον ήλιο μοίρα. Δε θα χαθεί χωρίς την τηλεόραση σε μια εποχή που κάποιοι μέσω των social βγάζουν τα λεφτά που έβγαζε η Μενεγάκη και άλλοι λίγοι τη χρυσή εποχή της τηλεόρασης. Υπάρχουν χορηγοί που τη στηρίζουν ακόμα και μια χαρά θα τα καταφέρει και χωρίς την τηλεόραση. Και όταν κάποια στιγμή αναπόφευκτα θα σβήσουν τα φώτα οι επενδύσεις θα της επιτρέψουν μια αξιοπρεπή ζωή. Η γυναίκα αυτή μόνο χαζή ξανθιά δεν είναι όπως ήθελε ο ΑΝΤ1 να νομίζει το κοινό τη δεκαετία του 90.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιτέλους, το πιο εύστοχο σχόλιο 👏👏

      Διαγραφή
    2. η Μενεγάκη ηταν οντως μια χαζή ξανθιά του 90... που όμως ήθελε να μάθει! Θητευσε διπλα στον Λάτσιο που της έμαθε πολλά, και τώρα είναι μια έξυπνη γυναίκα. Δυστυχως ομως αυτο που παράγει σήμερα, είναι ξεπερασμένο για την εποχή του.
      Θα μπορέσει να προσφέρει κάτι καινουριο? πολυ αμφιβάλλω...

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !