"Η Αλίκη στην χώρα των πτωμάτων " η νέα σειρά του Πάνου Κοκκινόπουλου

6



Ο Πάνος Κοκκινόπουλος μίλησε μεταξύ άλλων στο Πρωινό Σουσού για το νέο σήριαλ που ετοιμάζει.

Αρχικά ανέφερε: «Μας δόθηκε πολύ παλιά να κάνουμε την Ανατομία ενός εγκλήματος που ήταν πραγματικές ιστορίες. Αυτό συνεχίστηκε μετά, με διαλείμματα, αλλά 30 χρόνια με αυτό ασχολούμαι».

Και πρόσθεσε: «Οι γυναικοκτονίες έχουν αυξηθεί. Όχι δεν γινόντουσαν παλιά, αλλά γινόντουσαν λιγότερο. Γιατί; Τα παλιά χρόνια οι γυναίκες ήταν πιο υποταγμένες. Παντρεύονταν χωρίς να αγαπιούνται, οι άντρες τις έβαζαν να δουλεύουν, τις χτυπούσαν, μέθαγαν, έδερναν τα παιδιά τους και η υποταγμένη γυναίκα δεν μπορούσε να αντιδράσει, αν έφευγε, δεν είχε στον ήλιο μοίρα. Τώρα έχουν ανεξαρτητοποιηθεί, δουλεύουν, έχουν άποψη, αλλά όταν πουν όχι σε αυτόν που τις θεωρεί κτήμα τους, τότε ο άλλος τις δέρνει και τις σκοτώνει. Οι άντρες δεν έχουν αλλάξει νοοτροπία, οι γυναίκες έχουν αλλάξει».

Και συνέχισε λέγοντας: «Έχουν επιστρέψει στον χώρο της υποκριτικής άνθρωποι που έχουν καταγγελθεί για κακοποίηση. Κάποιοι άλλοι έγιναν αστρολόγοι. Μακάρι το Metoo να μην ξεχαστεί, τώρα έχει ξεχαστεί».

«Θα κάνω μια μίνι σειρά, 8 κεφαλαίων και μία άλλη σειρά που θα λέγεται “Η Αλίκη στη σκοτεινή πόλη” ή “Η Αλίκη στη χώρα των πτωμάτων”», τόνισε.

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πότε επιτέλους; Έχει λείψει ο Κοκκινόπουλος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά απορώ! Την τελευταία 5ετια έχουν επιστρέψει το δίδυμο Ρέππα-Παπαθανασίου μετά από 30 χρόνια, ο Καπουτζίδης, ο Μανουσάκης, οι Αποστόλου-Ρήγας μέχρι και ο Παπακαλιάτης. Οι μόνοι δύο δημοφιλής δημιουργοί που έμειναν εκτός είναι ο Κοκκινόπουλος και ο Δημήτρης Αρβανίτης

      Διαγραφή
  2. o Κοκκινοπουλος εκανε πριν 4 χρονια και ο Αρβανιτης πριν 7. Ποιά επιστροφη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτήν που είπες μόνος/η σου. Την επιστροφή μετά από 4 και από 7 χρόνια....

      Διαγραφή
  3. Ο Κοκκινοπουλος έχει βρει το ειδος που τον ενδιαφερει και κανει μονο αυτο. Δεν εξελισσεται καθολου. Είτε δεις επεισόδιο απο τον Κοκκινο κυκλο πριν 20 χρονια είτε δεις απο το Ου φονεύσεις στο Οπεν πριν 7, η εικόνα είναι ίδια. Ο καλλιτεχνης πρέπει να βελτιώνεται και να προσφέρει σε καθε δουλεια του κάτι καλυτερο. Επισης, διαβασα οτι ο Αλφα θα κάνει και τα κόκκινα φανάρια. Οχι με τον Κοκκινοπουλο αλλα το λέω. Απατο το βλεπω να πηγαίνει κι αυτο. Οπως αυτο με την Κιτσου, η λέξη που δε λες. Μετριως προς χαμηλα θα κινηθεί και η καινουργια μαγισσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καμία σχέση δεν έχει ένα επεισόδιο του Κόκκινου Κύκλου με το Ου Φονεύσεις. Τελείως διαφορετική εικόνα! Φυσικά και έχει εξελιχθεί ο Κοκκινόπουλος και είναι μετρ στο είδος του. Κανένας δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό.
      Επίσης, πώς προεξοφλείς ότι θα πάνε άπατες όλες αυτές οι σειρές; Πραγματικά απορώ! Άσε που η "λέξη που δε λες" είναι παλιά σειρά. Αυτό με την Κίτσου έχει άλλον τίτλο.

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !