Σαν ψέμα: Αυτή είναι η νέα καθημερινή σειρά του Οpen

9




Mια νέα κωμική σειρά, με πολύ γνωστούς και αγαπημένους ηθοποιούς, θα ενταχθεί σύντομα στο πρόγραμμα του OPEN.

Τίτλος της «Σαν ψέμα» και στο επίκεντρο της ιστορίας ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, ο Πέτρος, που μεγαλώνει μόνος του τη μικρή του κόρη Αλίκη, αφού η σύζυγός του Χριστίνα τούς εγκατέλειψε λίγους μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού τους.

Ωστόσο η Αλίκη, που δεν έχει σταματήσει ποτέ να ονειρεύεται πως η μητέρα της θα επιστρέψει, «αναγνωρίζει» ως μάνα της μια άλλη γυναίκα, τη Ζωή, που αποφασίζει με τον πατέρα της μικρής να υποδυθεί αυτόν τον... ρόλο. Ξαφνικό όμως η αληθινή της μητέρα θα επιστρέφει και πολλά θα ανατραπούν, προκαλώντας κωμικές αλλά και συγκινητικές καταστάσεις.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Σταύρος Ποταμάρης, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους Νίκο Πολυδερόπουλο, Κατερίνα Γερονικολού, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Χάρη Σώζο, Ευθύμη Γεωργόπουλο, Μαρίνα Βροντή και πολλούς ακόμα γνωστούς ηθοποιούς.

Τα γυρίσματα προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς, καθώς η σειρά «Σαν ψέμα» προγραμματίζεται να κάνει πρεμιέρα αρχές του επόμενου μήνα, με σκοπό να συγκεντρώνει τους τηλεθεατές καθημερινά στη συχνότητα του OPEN πριν από το κεντρικό βραδινό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Πηγή Τηλέραμα

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Εκοψαν τον Ερωτα φυγα υποτιθεται λογω κοστους τωρα ψαχνονται αρον-αρον να ξεκινησουν καινουρια σειρα?Εντελως αψυχολογητες κινησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κυρία Γερονικολού και ο κύριος Πολυδερόπουλος θα πρέπει να αισθάνονται ποοοολύ ασφαλείς για την επιλογή τους να κάνουν καθημερινό στο Open. Το Open αποτελεί ένα κανάλι που 4/4 έκοψε τα καθημερινά του εντελώς ξαφνικά αφήνοντας τους συντελεστές ξεκρέμαστους (Ο Πρίγκιπας της Φωτιάς, Η Τελευταία Ώρα, Η Δική μας Οικογένεια, Έρωτας Φυγάς).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λογικά το ξέρουν ότι το σήριαλ θα κοπεί μέχρι Ιούνιο απλά πάνε για ΑΡΠΑΧΤΟΥΛΑ 2-3 μήνες. Σου λένε θα πάρουμε λίγο ρευστό να έχουμε για καλοκαίρι μέχρι να κλείσουμε με κανένα κανονικό σήριαλ σε κανονικό κανάλι από Σεπτέμβρη. Και αν παραγωγός είναι τελικά ο Κοκλώ να είναι καλή και η αμοιβή.

      Διαγραφή
  3. Το σενάριο στηρίζεται σε ξένη σειρά ή σε κάποιο βιβλίο; Γιατί αυτή η ιστορία μου θυμίζει σίγουρα κάτι και δεν είναι η πρώτη φορά που τη διαβάζω αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ αν την έχω συναντήσει σε σειρά ή σε βιβλίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάπου αλλου γράψανε πως πρόκειται για κυπριακή καθημερινή σαπουνόπερα που απλά αγόρασε το Open φτηνά.

      Διαγραφή
  4. Ειλικρινά, για ποιο λόγο το παλεύουν ακομα στο OPEN, αφου ...δεν το χουν;
    Και ποιος χρειάζεται ακόμα ένα κανάλι που είναι ακριβώς το ίδιο με τα υπόλοιπα;
    Αντι να αγοράσουν ξενο πρόγραμμα, κανενα ξενο ριαλιτι, κανενα ξενο ντοκιμαντερ, καμια ξενη σειρα, να γινουν εναλλακτικοι, να προσφέρουν κατι το διαφορετικό από όλους τους υπόλοιπους, θέλουν να προσφέρουν ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα με τους υπόλοιπους με αποτέλεσμα να μη τους βλέπει κανείς! Και δικαίως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μήπως είναι κυπριακή σειρά;
    Ο Ποταμάρης και η Βρόντη έχουν δουλέψει σε κυπριακές σειρές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το οπεν οσο εχει ανυπαρκτη διοικηση και στελεχη σε ποσοστα τηλεθεασης κατω απο την ερτ θα ειναι. οταν βαζεις να σου κανουν εκπομπες τα φιλαρακια σου αυτα παθαινεις. εχει λεφτα για πεταμα ο κοκλω και κανει το κεφι του. βεβαια με 3,3% μεσο ορο χθες το οπεν το βουλιαγμα ειναι εδω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μια φτηνή έλληνοκυπριακή σειρά θα είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !