Με αυτά τα πρότζεκτ η επιστροφή του Acun στον ΣΚΑΪ - Όλο το ρεπορτάζ

6



Άναψαν οι μηχανές της Acun Medya για το πρώτο μισό της επόμενης σεζόν στον ΣΚΑΪ και δύο γνώριμα πρότζεκτ ετοιμάζουν την επιστροφή τους στη συχνότητα του Φαλήρου. Πρόκειται για το The Voice και το My Man Can.


Το τηλεπαιχνίδι My Man Can ξεκινά άμεσα γυρίσματα, καθώς στόχος είναι να ξεκινήσει η προβολή του από την τρέχουσα σεζόν και αναλόγως την πορεία του να αποφασιστεί η συνέχεια του και την επόμενη χρονιά. Στο τιμόνι της παρουσίασης θα βρεθεί ο Φάνης Λαμπρόπουλος και αν όλα πάνε καλά θα το δούμε στον αέρα μετά το Πάσχα.

Η περίπτωση του The Voice αυτή τη φορά θα είναι λίγο πιο περίπλοκη και με ένα βαθμό δυσκολίας παραπάνω. Αιτία γι’ αυτό είναι η αντικατάσταση μελών ή ολόκληρης της κριτικής επιτροπής. Το δημοφιλές talent show, το οποίο ξεκουράστηκε για μία σεζόν, χρειάζεται -με τη σύμφωνη γνώμη καναλιού και εταιρείας παραγωγής- ανανέωση. Το θέμα είναι αν θα παραμείνουν στην επιτροπή ο Σάκης Ρουβάς και η Έλενα Παπαρίζου, όπως ήταν το αρχικό σενάριο, ή θα δούμε τέσσερις νέους καλλιτέχνες να κάθονται στις καρέκλες το ερχόμενο φθινόπωρο.

Οι διερευνητικές επαφές με τραγουδιστές, όπως μαθαίνουμε, έχουν ήδη ξεκινήσει.

Γράφει ο Γιώργος Σκρομπόλας (zappit)

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ο συνδυασμος του αποτυχημενου My man can με τον καραγκιοζη τον Λαμπροπουλο ειναι η συνταγη για σιγουρα μονοψηφια νουμερα.
    Το Voice ειναι καμμενο χαρτι,ακομα και με νεα επιτροπη δεν εχει κατι αλλο να προσφερει,καλυτερα να παρουν το Rising star που εχει παιχτει μονο μια σεζον και ειναι ακομα αφθαρτο σαν concept.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά η σχέση Acun και ΣΚΑΙ είναι κάτι παραπάνω από απλή συνεργασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eμενα μ αρεσε το my man can αλλα νομιζω είναι για καλοκαίρι οταν δεν παίζει τιποτα. Οχι για χειμώνα. Κι αυτος ο Ατζουν 4 προτζεκτ έχει και μας τα πασαρει. Σιγα την εργαλειοθηκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το My Man Can κι εμένα μου άρεσε το καλοκαίρι του 2018 και είχε επικρατήσει τότε με το αντίπαλο ακριβώς ίδιο concept του Τονι Σφηνου στον ΑΝΤ1, το Ταίρι Ξέρει, που έκανε μονοψήφια.

      Ο Λαμπροπούλος δεν μου άρεσε ποτέ σε τίποτα.

      Ο Άτσουν στο κανάλι του στην Τουρκία έχει πολλά concept και σειρές ενώ το μεγάλο του όπλο είναι το Master Chef Turkey αλλά εδώ τα δικαιώματα τα έχει το Star. Επίσης έχει το Top Chef (που πήγε άπατο) και το Ταλέντο (που έφτασε να μαζεύει καλλιτέχνες από Μοναστηράκι μιας και δεν δήλωνε κανείς συμμετοχή).

      Διαγραφή
    2. Το πρόβλημα δεν είναι το παιχνίδι αυτό καθ' εαυτό αλλά το ποιος θα το παρουσιάσει. Φέτος στο ΣΚΑΙ δεν τα κατάφεραν άλλοι παρουσιαστές που ξέρουν καλύτερα το πώς να παρουσιάζουν παιχνίδια και θα τα καταφέρει ο συγκεκριμένος με τα κρύα του αστεία;; Πρέπει απέναντι όλα τα προγράμματα να είναι χάλια και να μη βλέπονται για να πάει καλά. Μερικές φορές οι αποφάσεις των υπευθύνων των καναλιών με αφήνουν με το στόμα ανοιχτό. Ο Ατσουν κάνει τη δουλειά του ο Λαμπρόπουλος καλά κάνει και δέχεται -γιατί όχι;;- οι άλλοι στο ΣΚΑΙ τί κάνουν και τα δέχονται όλα αυτά; Ή δεν μπορεί κανείς πλέον να πει όχι στον Ατσουν και κάνει ότι θέλει εκεί πέρα;

      Διαγραφή
    3. Γιατί η σχέση Acun και ΣΚΑΙ είναι κάτι παραπάνω από απλή συνεργασία, είναι προφανές πως πρόκειται για συμμορία, αφού είναι όντως μια παλιοπαρεα, για αυτό και βασίζονται πάντα στον τουρκικό, αφού νομίζουν ότι μόνο αυτός τους ξελασπωνη.

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !