Ο Ατζούν διεκδικεί κι άλλη ζώνη στον ΣΚΑΪ - Τι ζητάει;

6



Νέες προτάσεις στον ΣΚΑΪ φέρνει ο Ατζούν Ιλιτζαλί στο πλαίσιο της συνεργασίας τους. Ο Τούρκος παραγωγός ζητάει λίγο-πολύ να αναλάβει ολόκληρες ζώνες του προγράμματος του καναλιού έχοντας δύο διαφορετικές προτάσεις.

Το μεγάλο κεφάλι του Survivor, πριν από περίπου 2 μήνες πρότεινε να αναλάβει πλήρως την Prime time του ΣΚΑΪ. Η πρόταση αυτή όμως απορρίφθηκε από το κανάλι.

Όπως μεταφέρει όμως τώρα η RealNews που κυκλοφορεί, ο Ατζούν επέστρεψε ρίχνοντας νέα χαρτιά στο τραπέζι. Ο Ατζούν διεκδικεί τώρα την απογευματινή ζώνη της προσεχής σεζόν και ζητάει είτε το τρίωρο 15:00 με 18:00 είτε το τρίωρο 16:00 με 19:00.

Από το κανάλι δεν υπάρχει ακόμη κάποια απάντηση. Ωστόσο αυτό που αφήνουν να βγει προς τα έξω είναι πως θέλουν τη μείωση στο κόστος ψυχαγωγίας και την ενίσχυση της ενημέρωσης αυξάνοντας τα προγράμματα σε αυτή.

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δεν τον πετανε εξω με τις κλωτσιες καλυτερα?Δεν προσφερει και τιποτα,αφου και το survivor δεν τραβαει πλεον.Αρκετη φτηνια και κακογουστια εχει φερει στην ελληνικη τηλεοραση και αυτος και ο Κοκλωνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με την απογοητευση που πήρε φέτος ο ΣΚΑΙ δεν είναι απίθανο να του δωσει για μια σεζον το απόγευμα. Ο μονομαχος ειναι καταπληκτικό παιχνίδι, δινει πολλα λεφτά και δεν έχει τηλεθεαση. Αντίθετα το chase βάζει μεγάλες ερωτήσεις στον τελικό στους παίκτες για να τους τρώει το χρονο σε σχεση με τους chaser, δινει ψιχουλα και πάει καλά.
    Μην πω για τον τροχό που απορώ για 10η χρονια ποιος το βλέπει. Δεν έχουν βαρεθεί τη ζωή τους;
    Τι γινεται με τα σχολια; Γιατι δεν τα δημοσιεύετε; Αφηστε τα ανοιχτα αν δεν μπορειτε να τα επιτηρείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μπορεί να συγκριθεί το chase με το μονομάχο. Το πρώτο έχει την αγωνία να δεις αν ο παίκτης θα περάσει στον τελικό αλλά προσφέρει και γνώση, με αποκορύφωση το φινάλε να δεις να θα κερδίσουν τον chaser. O μονομάχος τι έχει να σου δείξει; Και ο τροχός επίσης έχει το ενδιαφέρον του. Τα νούμερα στα παιχνίδια είναι λογικά.

      Διαγραφή
    2. καμια σχεση περαστικε. Στο chase βλεπεις 4 απεναντι σε 4 που ξερουν τις απαντησεις. Στον μονομαχο εχει τρελη αγωνια για το αν θα καταφερεις να βγαλεις εκτος 100 αντιπαλους

      Διαγραφή
    3. Εμένα με νοιαζει να παίρνει και χρήματα ο παίκτης. Εσενα όχι. Δεν μπορω να βλέπω το chase παρότι είναι πιο εντυπωσιακό οταν βλέπω οτι κοροιδευουν τους παίκτες στα μούτρα τους. Στον τελικό ο chaser εχει μικρές ερωτήσεις που παίρνουν λιγα δευτερολεπτα στην εκφώνηση απο την Μπεκατώρου ενω oι παίκτες εχουν μακροσκελείς ερωτήσεις που για να τις εκφωνήσει η Μπεκατωρου, περνά ένα τέταρτο. Αυτο συμβαίνει σε ΚΑΘΕ παιχνίδι. Το έχω προσέξει. Αρα γίνεται εσκεμμένα για να μη ζημειώνεται το παιχνίδι και η φήμη των chaser. Ετσι φεύγουν οι παίκτες χωρίς λεφτά.

      Διαγραφή
  3. Υπάρχει ειδική σχέση του Ατζούν με τον ΣΚΑΙ για αυτό και είναι μέσα σε όλα τα προγράμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !